Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mazeret bulmaktan vazgeçtim. Mesafeli davranarak kendimi paralamadan ağırlayacağım.yani ille hediye alınması değil sorun ben anladım seni.. kabul etmeyim diyorsan çocukların hastalığı bahanesinden ziyade başka bir mazeret bulmalısın :)
Evet. Sadece Kardeşe takmayın geline de bir şeyler takılsın dediler. E yarımı geline takalım dedik çeyrek de geline takılsın dediler tamam dedik yaptık. Sen ne diyorsun bana bile gelin için bohça hazırlattılar ben tabi pek anlamadığım için su su olacak dedilerse Ona göre koydum.Çeyrek için emrivaki mi yapıldı?
Benimki kendi tarafı olduğu için böyle davranıyor bence. Benimkiler yapsa bık bık konuşurdu:)Bizde de eşim ketum kendi ailesine de benimkilere de ben amaan boşver derim
Senin yerinde olsam yarım altını iki çeyrek altına çevirtip birini geline birini damada takardım:)Evet. Sadece Kardeşe takmayın geline de bir şeyler takılsın dediler. E yarımı geline takalım dedik çeyrek de geline takılsın dediler tamam dedik yaptık. Sen ne diyorsun bana bile gelin için bohça hazırlattılar ben tabi pek anlamadığım için su su olacak dedilerse Ona göre koydum.
göstermez ve göstermicektirde.. emin olun ki oda farkındadır.onlarla hediyeleşmeler eşitlenmiş yanlış anlamadıysam.onların çocukları olunca sizde aynısını yaparak karşılık vermiş olursunuz.Eşimin bu konuda biraz tepki göstermesini
isterdim açıkçası. Benim kendi kardeşim yapsa aynı şeyi, gerekeni yapardım. Eşim örtbas edip, konuyu geçiştirmeyi tercih etti. Dediğiniz gibi boşa gerilmeye gerek yok.
EŞim de aynı fikri demişti de ben tamam şimdiden dikkat çekmeyelim olmazsa bilesziği ona göre düşünürüz dedim . Kv yapın dedi diye yaptık yoksa hiç anladığım şeyler değil ilgi alanıö da değil zatenSenin yerinde olsam yarım altını iki çeyrek altına çevirtip birini geline birini damada takardım:)
Sen niye bohça hazırlıyormuşsun yahu
Eşimi zor durumda bırakmamak için susardım ve büyüklük bende kalsın der istemeye istemeye de olsa kabul ederdim, aile huzurum için. Dış kaynaklı hiçbir şeyin evim de gerginliğe sebep olmasını istememSelamlar,
Ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimin teyzesi ile amcası evlenmiş- her ikisi de vefat etti. iki oğulları var. Büyük olanın iki kızı var. Ela ile ikinci kızları arasında 4 ay var. Doğumda Ela’ya çeyrek takmışlardı. Onların kızı olunca biz de aynısını taktık. Ancak İpek doğduğunda 2 kez bebek görmeye gelip hiç bir şey takmadılar, kıyafet falan da getirmediler. Bana göre yapılan çok ayıp ancak eşimin kardeşi gibi olduğundan ve eşim de bu durumda kendini çok mahcup hissettiğinden fazla bir şey söylemedim.
Şimdi bu arkadaş haftaya Ankara’ya gelip biz de kalacakmış. Günü de belli değilmiş, gelince haber verirmiş
Birinci saygısızlığın üzerine, 2 çocuklu eve kafasına göre gelebileceğini düşünmesi beni rahatsız etti. Eşime habersiz gelmemesini, gelirse eve almayacağımı söylemek istiyorum ama bilemedim. Böyle yaparsam eşim de arada kalacak ama bu arkadaşın da bu şekilde davranamayacağını bir şekilde bildirmek lazım. Siz olsadınız nasıl davranırdınız?
Aslında eşitlenmedi ama neyse artık. Zaten 2 çocukları var, bir tane daha yapacaklarını sanmıyorum. Onlar taksa geri gelmeyecek gübi düşünmüş olabilirlergöstermez ve göstermicektirde.. emin olun ki oda farkındadır.onlarla hediyeleşmeler eşitlenmiş yanlış anlamadıysam.onların çocukları olunca sizde aynısını yaparak karşılık vermiş olursunuz.
Haklısınız, benzer şekilde davranmaya karar verdim ben de.Eşimi zor durumda bırakmamak için susardım ve büyüklük bende kalsın der istemeye istemeye de olsa kabul ederdim, aile huzurum için. Dış kaynaklı hiçbir şeyin evim de gerginliğe sebep olmasını istemem
baktım evet yok misafir alıyorlar gördüğüm kadarıyla.. tam gün yarım gün seçeneği var 5 gün hafta içi tam güncan09e şimdi aradım Mr.B’yi. 5 gün göndermeniz lazım diyor. Haftada iki olmaz dedi ancak geçen hafta arkadaşım aradığında onlara olur demişlerdi. Şimdi mesaj attım arkadaşa o bir daha sorsun bakalım.
Okul gibi 5 tam gün göndermek istemiyorum ama yarım gün seçeneği de var. Belki 5 yarım gün olabilit ama bilemedim şu an. Sen web sayfasına baktın mı?
Güzel görünüyor evet, ben de beğendim. Kaç gün göndermeyi düşünüyorsun?baktım evet yok misafir alıyorlar gördüğüm kadarıyla.. tam gün yarım gün seçeneği var 5 gün hafta içi tam gün
eft havaleye 10 tl karta 3 taksite daha çok fark koyuyor :) hadi kartı anlarım da eft havaleden neden 10 tl fark alır anlamadım
eğlenceli görünüyor öğretmenler de yabancıymış.. siteyi beğendim aktiviteler de iyi. uzak da olsa göndersem diyorum
bilmiyorum ki ne kadar yani kaç gün faydalı olur ingilizcesine.. hep öğrensin hem aktivite olsun en az 10 gün olur.. ama hafta içi yarım gün gibi.. bir konuşalım bakalım.Güzel görünüyor evet, ben de beğendim. Kaç gün göndermeyi düşünüyorsun?
Aslında 10 gün alıp memnun kalırsak sonrasında bir 10 gün daha almak mantıklı olabilir. 100 lira fark ediyor.bilmiyorum ki ne kadar yani kaç gün faydalı olur ingilizcesine.. hep öğrensin hem aktivite olsun en az 10 gün olur.. ama hafta içi yarım gün gibi.. bir konuşalım bakalım.
Aynen canım Allah kolaylık versin.
elecdam insanlık sende kalsın eşin hatrına.
gelsinler çok ilgilenme çocukları al parka git gez.
Ben böyle bir durumda kalsam aynı şekilde karşılık verirdim herhalde.2 çocukla gider 3_5 gün kalirdim.tahminen evin hanimi bir daha gelirken 2 kere dusunecektir.Haklısınız, benzer şekilde davranmaya karar verdim ben de.
Canım ben olaya söyle baktım. Benim evime en yakın akrabam da dahil önceden haber versede tarihi belli olmadan gelemez. Çünkü 2nizde calsyrsnz ve 2 tane evladnz var. Eşimle böyle bir konu acilmsken baştan konsrm ve bu olaylara karşı tavrımi belli ederim.( acil hastalık durumu haric)Mazeret bulmaktan vazgeçtim. Mesafeli davranarak kendimi paralamadan ağırlayacağım.
Canım okula gondrdgnzde kuruclri değil de sınıftaki öğretmenin eğitim geçmişini arastrn derim ben. Sayfayı incldm bende. Eşim native ing. Öğretmeni bu arada hassytm ondan.can09e şimdi aradım Mr.B’yi. 5 gün göndermeniz lazım diyor. Haftada iki olmaz dedi ancak geçen hafta arkadaşım aradığında onlara olur demişlerdi. Şimdi mesaj attım arkadaşa o bir daha sorsun bakalım.
Okul gibi 5 tam gün göndermek istemiyorum ama yarım gün seçeneği de var. Belki 5 yarım gün olabilit ama bilemedim şu an. Sen web sayfasına baktın mı?
Ben kimsenin evinde yatılı kalmaktan hoşlanmıyorum. Bana kalsa kayınvalidemlerde kalmak yerine otele gitmeyi tercih ederim. Ama alınırlar diye yapamıyorum.Ben böyle bir durumda kalsam aynı şekilde karşılık verirdim herhalde.2 çocukla gider 3_5 gün kalirdim.tahminen evin hanimi bir daha gelirken 2 kere dusunecektir.