Selamlar,
Yoğun bir hafta sonundan sonra göçmüş olan evi hale yola koyayım derken bu saat oldu
Cumartesi günü, altın gününe gittim. Keyifli oldu. Pazar günü de Ela’yı aikido deneme dersine götürdüm. Hiç hoşlanmadı
Böylece aikido kariyerimiz başlamadan bitti:))
Yaz için etkinlik arayışındayım. Bu ay, farklı alanlarda deneme derslerine katılacağız. Artık neyi sever ve gitmek isterse ona göndereceğim.
Çocuğu aktivite böceğine çevirmeden, yazın sıkılmamasını ve ilgisini çeken konularda birşeyler yaparak keyifli vakit geçirmesini istiyorum.
Tenis dersi için randevu aldım ancak bizimki gitmek istemiyor. Ya kafasına top çarparsaymış
Sadece tek derse katılması ve sonra karar vermesi için ikna ettim gibi.
Sitede çocuklar için yüzme dersi var. Okulda iki haftada bir vardı yüzme. Epey yol aldı aslında ama biraz daha desteğe ihtiyacı var. Bir konuşacağım bakalım.
Bir de kendisi piyano denemek istediğini söyledi. Okul çıkışına bir deneme dersine götüreceğim. Bakalım sevecek mi?
Hayatında bir spor, bir sanat olabilirse çok güzel olur aslında. Ben her ikisinin de eksikliğini hissediyorum. Amacım, her branş ile tanışmasını sağlayıp, kızıma fırsat yaratmak. Eğer devam etmek isterse seve seve gönderirim. İstemezse de kendi bilir.
Çocukken zorla org kursuna ve voleybola gönderilmiş ve her ikisinden de nefret etmiş bir insan olarak, kızımı asla ve kata bir aktiviteye zorlamamaya kararlıyım.