Hayvanlar üzerinde deney yapan kozmetik firmaları:
Air Wick, Axe, Avon, Biotherm, Braun, Cacharel, Calgon, Carefree, Clear, Comfort, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Dove, Durex, Estee Lauder, Febreze, Finish, Garnier, Gillette, Giorgio Armani, Glade, Head & Shoulders, Helena Rubinstein, Hugo Boss, Ivory, Johnson & Johnson, Kerastase, L’Oreal, L’Occitane, Lacoste, Lancome, Listerine, Lux, M.A.C., Max Factor, Maybelline, Mr. Clean, Neutrogena, Nivea, Olay, Old Spice, Organix, Pampers, Pantene, Procter & Gamble, Purex, Ralph Lauren, Reckitt Benckiser, Schwarzkopf, Signal, Tommy Hilfiger, Vaseline, Vichy, Vicks, Victoria’s Secret, Yves Rocher.
Yağlı boya tablo mu? Mutfak için arıyorum tablo ancak hala istediğim gibi bir şey bulamadım.İnşallah ya. Böyle çok mutsuzum. Haftalardır tablo alacağım. Ona bile bakamadım gelenden gidenden.
Çok teşekkürler canım.Çok teşekkür ederim.
Kolaylıklar dilerim.
Rabbim zihin açıklığı versin inşallah.
Sevgiler.
Naturalive'in bebek şampuanı diye bir ürünü var. Bir ara denemek için almıştım. Göz yakmıypr, saçları da güzel temizliyor ancak kızımın saçları uzun olduğu için çok karıştırıyordu. Açmakta epey zorlanıyordum. Bu durumu sabunda yaşamıyorum. Erkek çocuğu için kullanışlı olabilir. Bir inceleyin isterseniz.Bende uzun süre doğal sabunla yıkadım bedenini hala bu sabunlarla yıkıyorum ama büyüdükçe gözlerim yanar diye panik yaptı birkaç kez yandığından şampuan bile kullansam yanıcak diye bağırıyor şuan bizde şöyle kapa gözünü diye göstersemde panikten ötürü anlamıyoruz bir sğre daha şampuanla devam edicez.İçim bu konuda hiç rahat değil gerçi.
Antredeki dolabınız çok toplu benim ikeadan aldığım bir askı sistemi var üstü şapka koymak için ama o üstte şapkadan başka herşey var desem yeri yarın oraya el atmam lazım.çanta askısıda çok kullanışlı bir aparata benziyor.bulursam edineyim.
Benim tecrübe ettiğim, hayvanlar üzerinde deney yapmayan 3 marka var. Body Shop, Naturalive ve Tru Eco Beyond. Üçünden de gayet memnun kaldım. İnternette uzun bir liste var ancak çoğu marka tanıdık gelmedi.ben yaklaşık 15 yildir loreal kullanıyorumçok üzüldüm okuyunca. Hangi marka alacağım şimdi ? Yuz kremi , temizleme jeli, kırışıklık karşıtı, rimel vb...
Plus kanvas adında bir siteden almış arkadaşlar. Oraya bakacağım. İşyerğndeki ofisim için.Yağlı boya tablo mu? Mutfak için arıyorum tablo ancak hala istediğim gibi bir şey bulamadım.
Oradan kardeşim de alışveriş yapmıştı. Memnun kalmıştı. Mudo concept'in sitesine de bakmanı tavsiye ederim. Çok güzel tablolar var. Ben dün mağazasına da gittim. Beğendiklerimin ölçüleri uymadı.Plus kanvas adında bir siteden almış arkadaşlar. Oraya bakacağım. İşyerğndeki ofisim için.
Çalı kuşu hemen dikkatimi çekti çocukluğumdan beri en sevdiğim roman
Benim için de çok değerli bir romandır. Dizisi de çok başarılıydı.Çalı kuşu hemen dikkatimi çekti çocukluğumdan beri en sevdiğim roman
Çok teşekkür ederim. Bakıp inceleyeceğim.Oradan kardeşim de alışveriş yapmıştı. Memnun kalmıştı. Mudo concept'in sitesine de bakmanı tavsiye ederim. Çok güzel tablolar var. Ben dün mağazasına da gittim. Beğendiklerimin ölçüleri uymadı.
İnşallah isteklerinize kavuşursunuz. Oynamasığı oyuncakları düzenli aralıklarla evden gönderseniz?Konuyu baştan sona okudum.Çok beyendim.Beni yoran iki şey var evde birincisi çocukların oyuncakları ikincisi eşimin topladığı yağlıboya resimler.
Maddi imkanlarımızı düzeltip evimizi buyutursek paylaştığınız ev düzenleme fikirlerini uygulamak isterim.
Güzel bir başlangıçBen de bir defter aldım elime. Önce zihnimi yoran şeylerin listesini yaptım. Evde en çok zorlandığım , yapmayınca gerildigim, en çok ertelediğim islerin listesini yaptım.
Sonra günlük plan hazırladım. Yapılacak isleri listeledim önem sırasına gore ayırdım.
Simdi iş zamanı :)
Uni nin şampuanını kullanıyorum elecda oğlumun saçları uzun kıvırcık olduğuna kısa duruyor ama su değdiğinde omuz altında gün içinde de topluyoruz seneye kestirmeyi düşünüyoruz.o kadar az kullanıyorum ki şampuanı sürüp elimle masaj yapıp açtırıyorum.Naturalive'in bebek şampuanı diye bir ürünü var. Bir ara denemek için almıştım. Göz yakmıypr, saçları da güzel temizliyor ancak kızımın saçları uzun olduğu için çok karıştırıyordu. Açmakta epey zorlanıyordum. Bu durumu sabunda yaşamıyorum. Erkek çocuğu için kullanışlı olabilir. Bir inceleyin isterseniz.
Antre dolabımız sürekli karışan bir alan ama çanta düzenleyici ve kutular ile çok hızlı toparlanabiliyor. Şapka-bereleri bir kutuda muhafaza ediyorum ancak sayı olarak azlar. Hepimizin ikişer tane var.
Çanta düzenleyici benim çok faydalı bulduğum bir ürün. Ancak çantaları içi boş asmakta fayda var. Ben dolu astığımda, ağırlıktan kaynaklı aşağı çektiği için askılarının yıprandığını fark ettim. Boş asınca sorun olmuyor.
Benimkilerde de başladı kitap sevdası benimkiler altı aylık :) bigbook yani çok büyük kitaplardan okuyoruz bol resimli. Bir de sayfası yırtılmayan kitaplar var onları da ellerine veriyoruz sayfaları çeviriyorlar resimlere bakıyorlar. Acaba Türkiyede var mıdır sana da çok faydası olurdu yırtılmayan kitabın.Günaydın :)
Ben gülmeyi ve güldürmeyi çok seven bir insanım. O yüzden genelde selamlarımda, hitaplarımda hep bir gülümseme vardır.
Sizlere de kocaman bir gülücükle günaydın demek istiyorum :)
elecda gerçekten iyi ki varsın.
Çevremizde o kadar çok bilgi var ki; fakat bunun hangisi bize uygun hangisi değil bilmeden herşeye sahip olma, herşeyi çocuklara verme derdine düşüyoruz çoğunlukla.
Aslında önemli olan bize neyin faydalı olabileceği.
Burada verdiğin örneklerle, gösterdiğin şeylerle tam da bu noktada destek oluyorsun.
Teşekkürler :)
Bu arada benim oğlum da 16 aylık olacak haftaya. O yüzden kitapları geriden takip ediyoruz :)
Aklında kalan, hatırladığın kadarıyla, bize de uygun olan kitap fikirlerini istiyorum.
Bu ara kitaplarla oldukça ilgili. Ama yırttığı için yeni kitap almaya kıyamıyorum. Aynı kitapları yapıştırıp toparlayıp okuyoruz :)
Ben ikeadan mutfak için kaşıklar tablosunu almıştım büyükçe siyah beyaz tavsiye ederim.Yağlı boya tablo mu? Mutfak için arıyorum tablo ancak hala istediğim gibi bir şey bulamadım.