Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mümkün değil diyemem çalışmam lazım diye...Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Oda kapısını kitlemek dışında bir çözüm yok sanırım ya da kibarca insanları çalışmam gerekiyor şeklinde uyarmak dışında.
İnşallah yoluna girer. Vakit kıymetli, yok yere ziyan edilince üzülüyor insan.Yok mümkün değil diyemem çalışmam lazım diye...
kapımı kilitlemek ve telefonları açmamak en uygun şey ama bu sefer de merak ediyorum. Önemli birşey mi var acaba. Kim aradı filan diye
Belki bundan sonraki haftalar biraz daha düzene girer. Yani inşallah
İnşallah ya. Böyle çok mutsuzum. Haftalardır tablo alacağım. Ona bile bakamadım gelenden gidenden.İnşallah yoluna girer. Vakit kıymetli, yok yere ziyan edilince üzülüyor insan.
Çok teşekkür ederim.Ben yaradana inanan bir insanım. Şu an Kuranı okuyup anlamaya çalışıyorum. Ancak mevcut meallerden değil de sözlük kullanarak, kendim cümleleri çevirerek anlamaya ve anlamlandırmaya çalışıyorum. Sorularımın cevaplarını arıyorum. Bu uzun bir yolculuk...
Bende uzun süre doğal sabunla yıkadım bedenini hala bu sabunlarla yıkıyorum ama büyüdükçe gözlerim yanar diye panik yaptı birkaç kez yandığından şampuan bile kullansam yanıcak diye bağırıyor şuan bizde şöyle kapa gözünü diye göstersemde panikten ötürü anlamıyoruz bir sğre daha şampuanla devam edicez.İçim bu konuda hiç rahat değil gerçi.Bir-iki kez yaktı. Ondan sonra gözünü yakmamak için nasıl kapatması gerektiğini öğrendi:))