Popüler Konu Verimli Rutin

herkese merhabalar... ne güzel paylaşımlar oluyor buradaarada okusam da yazamıyorum pek. yine de ugradığımda boş kalmayan bir sayfa bulmak çok güzel:) hiç düşünmediğim bir anda, sevdiğim bir arkadaşımla güzel bir cafede, bir fincan sıcak çikolata içmiş gibi oluyorum:))

elecda kıyafetlerin ne kadar hoş... sanki başına hasır bir şapka, eline ayakkabılarını alıp, sabah güneş doğarken kumsalda çıplak ayaklarla yürürmüş gibi marin ve taze bir hava esiyor tarzından:) çok şiirsel oldu sanki ama gerçekten böyle hissettim:)) sağdaki gri ayakkabını da çok beğendim bu arada. bir de sarı beyaz evleri ben de çok severim... beyaz vazoda taze sarı laleler ve köşede bir kaç ton sür ton gri renkte dokulu kırlent güzel bir keyif köşesi oluşturmaz mı değil mi:)

bugün yazarken aklıma geldi sanırım @binhuzunluhaz sen sormuştun gibi aklımda kalmış... nemlendirici olarak bebak acı badem sütünü tavsiye ederim. tavsiyeler doğrultusunda aldım ve beğendim. yerli ve temiz içerik diyebilirim. makyaj temizleyici olarak kullanılıyor aslında ama hassas ciltler için iyi bir nemlendirici. daha yoğun nem için kremi de var, incelemeye değer.

bir de bir istirhamım olacak yastık konusunda kızlar. misafir yastıklarım silikon yastık türü, ince gibi geliyor, misafilerim rahat etsin, toptan değiştireyim diyorum.
yastık alezi kullanıyor musunuz?
nasıl ne marka ne tür (sert kalın ince yumuşak vs) yastık kullanıyorsunuz, nasıl yıkıyorsunuz?
bu misafir yastığı rutini nasıl ilerlemekte sizde? :)
bazı otellerin yastıkları çok rahat oluyor ya... nerden alıyorlardır acaba, onlara da sormak lazım bir:))

yaa iki tane cimcimeyle nasıl da eğlenceli olur o mutfak:)) karıştırmalar, büyüdükçe denemeler, mutfak kimyaları:))
çok özendim:) maşallah diyorum ama
mutlulukla büyüsünler...

yaa iki tane cimcimeyle nasıl da eğlenceli olur o mutfak:)) karıştırmalar, büyüdükçe denemeler, mutfak kimyaları:))
çok özendim:) maşallah diyorum ama
mutlulukla büyüsünler...
Yaa teşekkür ederim, evet bazen bana mavi ekran verdirseler de gebel olarak eğlenceliler, iki kızım olmasından çok mutluyum sizin var mı çocugunuz?

Yaa teşekkür ederim, evet bazen bana mavi ekran verdirseler de gebel olarak eğlenceliler, iki kızım olmasından çok mutluyum sizin var mı çocugunuz?
ne güzel, hep mutlu olun inşallah:) evet, benim de kendisinin varlığından mutluluk duyduğum bir oğlum var çok şükür... ama kız çocuklarının evdeki -özellikle mutfakta- afacan ve sevimli hallerine bayılıyorum ben:) o yüzden çok özendim dedim... inşallah benim de bir gün kızım belki kızlarım olur sizin gibi:)

Çok teşekkürler cevap için

Bugünün en iç rahatlatan eylemi “ oğlumun gardorıpe düzenleme yazlık kışlık küçülen ayırma” oldu

Yaz için 5şort 10 tshirt 1 terlik aldım(1er beden büyük aldım ki seneye de giyebilsin:zaten büyük durmuyor)
Bir tek sandalet almam gerekiyor
Daha da bir şey almama niyetindeyim

Dolabımızın son düzeni
Not: gardırobu 2012 yılında işe başladığımda annemlerin evindeyken yaptırmıştım 300 tl ye ..
Sağ tarafında tek kapak 5 bölmeli alan var orada kırtasiye eşyaları kitaplar kağıtlar dergiler vs var..
Alt iki çekmece ise boşaldı.aslında seneye giyecekleri kışlıkları hurca koyup havasını aldırarak burada saklayabilirim.

Bugünün listesi//
Sabah 30 dk erken kalkınca ve Ramazan ayından dolayı kahvaltı yapmayınca : üzerini çizdiklerimi gerçekleştirebildim şükür..
İş yerinde tüm işlerimi hallettim şimdi rahatım ..çok şükir
@elecda nın düzeni tertipi sayesinde liste yapmayı sever olduk

Eklentiler

• image.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Etkinlik kartlarını merak ettim. Tüm aile için mi etkinlik, ne tür etkinlikler?

Etkinlik kartlarını merak ettim. Tüm aile için mi etkinlik, ne tür etkinlikler?
İki türlü
Biri aile için
Meyve tombalası gibi
Biri de soru cevap kartları
Mesela bir karta “bizi ısıtan aydınlatan cisim nedir?
Arkasında güneş resmi
Gibi ..
Hazırları var ama ben el yapımı seviyorum
İngilizce kartlarda hazırlıyorum.
Hayvan resimler i
Ya da emirler vs
Çok tatlı oluyor

Çok güzel bir fikir, ben de deneyeceğim :)

iki çekmece ise boşaldı.aslında seneye giyecekleri kışlıkları hurca koyup havasını aldırarak burada saklayabilirim

Çok güzel olmuş eline sağlık, ufak bir öneri sağ taraftaki askının bölmelerine mukavva yerleştirirsen dümdüz durabilirler. Bilmiyorum nasıl bir yapıda ama yazmadan edemedim simetri hastalığı işte.

Teo nun kaka kitabı var onu okudunuz mu çocukla ? Çok etkili olduğunu söylemişlerdi arkadaşlarım

Teo'nun Kaka Kitabı çok iyi bence bizim kız psikolojik olarak yapmak istemiyordu tutuyordu 4-5 gün son uğraş dur bu kitapla atlatmıştık eğlenceli hem de.

Liste candır:))

Günaydın Hanımlar,

Bugün benim için iş günü. Aynı zamanda elektronik sadeleşme günü. Bir cesaret, whatssapp'dan kızımın kreş fotoğraflarını ayıklamaya başladım. Bakılacak toplam 1376 fotoğraf var.

Akşam eşim arkadaşları ile iftara gidecekmiş. Öyle olunca Ela'ya bu akşam seni okuldan alayım, pizzacıya gidip anne-kız günü yapalım dedim:)

Yarın Ela'nın okulda portfolyo sunumu var. Oradan da kreş arkadaşlarının anneleri ile olan güne gideceğiz. 417 TL'den çeyrek aldım

minimalist ebeveynlik kitabını okudunmu.yorumlarını merak ediyordum.kaçırmışta olabilirim.faworilerimi incelerken bulamadım
Okudum evet, benim hoşuma gitmişti herkesin kendi koşulları ve sınırları çerçevesinde en iyi ebeveynliği yaptığını savunuyor kitap. Genel geçer ebeveynlik kuramlarına karşı çıkıyor. Her yöntem herkese uymayabilir diyor. Biraz oldu okuyalı, hatta tekrar okusam iyi olacak. Tavsiye ederim ama, okuyunca bazı konularda epey rahatlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…