Ben esprilerini ve özellikle şivesini çok beğendim. Sen nasılsın bu arada, epeydir konuşamadık.Ben de kendisini özlem denizmen'in haftasonu yaptığı programda dinlemiştim
Esprili bilgili ve de oldukça minimal
Tavsiyelerini de izleyeceğim
Oytun hoca çok iyi çok bilgili hattaöyle ki sadece alanında değil tüm tıp dallarında bilgilidir ama birkaç sefer sabah programlarında sacmasapan konularda ekranlarda gördüm . Çok şaşırdım ama gerçekten çok komik konular. Kendini mahvetmese dedim . Çok severim anlatım tarzını, bildiğini aktarma tarzını.Tavsiye
Oytun Erbaş Tedx
Otizmden Öğrendiklerim
Deneyim
Kararlarımızı Nasıl Alıyoruz?
Bu üç videosunu seyrettim. Ben kendisini çok beğendim. Umarım siz de seversiniz.
vaseline baby deneyin bence benim kızımdada pişik problem yaşamişti çok memnundum.Günaydın Hanımlar,
Dün gece İpek hanım yine uyumadıGüne yorgun başladım. Hava da kapalı.
İpek'te pişik problemi yaşıyoruz. Sudokrem, Bepantol, Hametan ve Desitin kullandım ancak fayda etmedi. Önereceğiniz bir krem var mı?
Bugün için yapmayı planladıklarım şu şekilde:
- Çocuk odaları düzenlenecek
- Küçülen kıyafetler ayıklanacak, saklanacaklar ve verilecekler belirlenecek.
- Açık renkliler yıkanacak
- Sade evim kitabı özetlenecek
- Otuz milyon kelime kitabı okunacak.
Hadi bana kolay gelsin:)
Geçmiş olsun. Mustela kullanıyoruz pişik olduğu oldu ama çabuk geçirdi. Ama benim bebeğim daha 3 aylık. Ileriki aylarda daha ciddi mi oluyor zor mu geçiyor bilemiyorum.Günaydın Hanımlar,
İpek'te pişik problemi yaşıyoruz. Sudokrem, Bepantol, Hametan ve Desitin kullandım ancak fayda etmedi. Önereceğiniz bir krem var mı?
Geçmiş olsun kuzuya.Günaydın Hanımlar,
Oncelikle gecmis olsunGünaydın Hanımlar,
Oytun Erbaş'ı bende beğeniyorum.Tavsiye
Oytun Erbaş Tedx
Otizmden Öğrendiklerim
Deneyim
Kararlarımızı Nasıl Alıyoruz?
Bu üç videosunu seyrettim. Ben kendisini çok beğendim. Umarım siz de seversiniz.
Benim de aklıma alerji geldi direk. Bir de bez kaynaklı da olabilir. bezlerin ye serileri çıkınca önceki kullanılanın kalitesini değiştirebiliyorlar.Geçmiş olsun kuzuya.
Tekrarlayan pişikse alerjik olabilir.
Alerji açısından doktoru bi değerlendirsin.
Hoş geldinizBen bu zamana kadar niye bu topiği görmemişim..
Çalışan ve sadeleşmeye ve herşeye yetişmeye çalışan , 2. cocuguna hamile bir anne olarak bir süre buralarda takılayım..
Geçmiş olsun. Mustela kullanıyoruz pişik olduğu oldu ama çabuk geçirdi. Ama benim bebeğim daha 3 aylık. Ileriki aylarda daha ciddi mi oluyor zor mu geçiyor bilemiyorum.
elecda geçmş olsun benim bildiğim en etkili yöntem sabun ve ılık su ile yıkamak hemen 1-2 gün içinde iyileşiyor
O
Oncelikle gecmis olsunelecda . Benim kizim da 5 aylik olmak üzere. Arada pisik problemimiz oluyor. Digerleri fayda etmeyince hamazinc kullaniyorum cok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gunde bir kere surmem yetiyor bazen. ❤
Günaydın kızlar,
elecda ,
Doğal yağlar fayda edebilir mi (sarı kantaron - zeytinyağı gibi şeyler) birde
https://proseedoils.com/tr/shop/kis...joba-yulaf-ve-killi-onarici-krem-pisik-kremi/ stok bulursan bu kremi çok öven vardı instagramda biraz tuzlu ama.
kremlerle geçmeyen pişikse sanayağ yada eski vita yağlarından az pamuklu beze sürüp krem gibi pişik olan yere sürün.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.elecda ben zeytinyağını kızdırıyorum soğuyunca sürüyorum. çok ilerlediyse kortizonlu krem kullanmak gerekiyor. Geçmiş olsun kuzuya.
Geçmiş olsun kuzuya.
Tekrarlayan pişikse alerjik olabilir.
Alerji açısından doktoru bi değerlendirsin.
Geçen ay sırtında döküntü olmuştu. Oluşup bir süre sonra geçiyorlardı. Doktorumuz alerjik olduğunu ancak bu yaş grubunda alerjinin tam olarak neye olduğunun tespitinin zor olduğunu söyledi. Çocuğu hırpalamayalım, döküntüler artarsa ve geçmezse bakalım dedi. Birkaç gün sonra döküntüler kayboldu.Benim de aklıma alerji geldi direk. Bir de bez kaynaklı da olabilir. bezlerin ye serileri çıkınca önceki kullanılanın kalitesini değiştirebiliyorlar.
Sabah paylaştığım mesajı alıntıladım:) Durum bildirimi yapayım.Günaydın Hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?