Merhaba,
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz
,benim tavsiye verecek bir yetkinliğim yok sadece kendi bedenimden deneyimimden yola çıkarak çok araştırarak ürün kullanıp beslendiğimden belki faydam dokunur dedim hepsi bu, teşekkür ederim.
Çok KISA yazdım aşağıya
Bir günüm beslenme ve takviye anlamında şöyle geçiyor;
(Markalar ürün içeriği ve mümkün mertebe katkısız olmaları nedeniyle seçtiğim markalar onları özelden paylaşırım isterseniz çünkü yasak diye hatırlıyorum forum kurallarında :)
Yalnız şunu yazacağım insanlık namına :))yüksek fiyatlardan dolayı alternatif olarak vefa grubu hepsinin muadilini çıkardı çok uygun fiyatlara incelemedim ama sanırım onlara geçeceğim.
Sabah
Zerdeçal hin.cev.yağı ve çok az ing.karbonatından hazırladığım diş macunu ile ağız temizliği
*soğuk sıkım zyağı yaklaşık 1 ymk kaşığı(şişeden diktiğim için miktar yok :))
*1 çay kaşığı organik hindistan cev yağı
*1 su bardağı ılık suya org elma sirkesi 1 ymk kaşığı
*1tatlı kaşığı zerdeçal zencefil karabiber zeytinyağı karışımı
*6 adet spirulina
(bu bir yosun çeşidi günde 6-12 tablet arası alınabiliyor vücudu toksinlerden ağır metallerden arındırıyor,aynı zamanda protein de barındırıyor bu yosunun doğal içeriği ,yani hayvansal ürün kullanmayanlar için de faydalı,kullandığım ürün yerli değil pasifik okyanusundan hiçbir ısıl işlem görmeden gelen tablet derken sadece yosunun sıkıştırılmış hali bir katkı maddesi olmayan Türkiye pazarında satılan bir ürün)
*D3 1000 IU Damla
(Z.Yağı içinde,FDA onaylı,BHA,gluten,koruyucu,tatlandırıcı,şeker,renklendirici ve kimyasal katkı içermiyor)
*DK2 (1 adet)
(OMEGA3,VİT D VE MK-7 içeren Trigliserid formda,İFOS onaylı)
*Omega 3 (2 adet)
(Astaksantin ektresi de içeriyor,trigliserid formda,İFOS onaylı, EPA 680 DHA 470)
*B12
(Metilkobalamin formda,ağızda dağılan tablet)
*Q10
(omega3 ve Ubiquinol içerikli)
içine 1 kaşık org hin cev yağı katılmış org filtre kahve 1 fincan
Gün içinde 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı veya limon sıkılmış sudan 2-3 lt arası
Türk kahvesi içeceksem ö. önce içiyorum.
Kahvaltı ve Öğle yemeği yemiyorum.(Herkesin fikrine saygı duyarım benim doğrum böyle :))
Saat 15.30 ile 16.00 arası:
*Sabah içtiğim zerdeçallı karışımdan üzerine dökülmüş 1 avokado(şekersiz ve yüksek oranda protein,yağ içeriyor)
(çekirdeklerini de suda filizlendiriyorum toprağa ekeceğim)
*1 küçük kase taze yaban mersini yoksa organik ybn mersini suyu (şekersiz ,diğerleri şekerli olduğu için bu iki meyve dışında meyve tüketmiyorum en zorunlu alternatif yeşil elma)
*yiyeceklerle beraber ayda 1 hafta uyguladığım 10 milyar farklı bakteri içeren probiyotik takviyesi(gluten,şeker vs içermiyor)
*yeşiller(ıspanak-pazı-brüksel lah-enginar-bamya-kabak çiğ veya buharda)
*sarımsak turşusu(24 ay karanlıkta himalaya tuzu ve org sirkede bekletilmiş siyahlaşmışı en faydalısı)
*sınırsız yeşil ve siyah zeytin
*en son Magnezyum (demir çinko magnezyum 3 ünden birini alacaksam aynı gün hepsini almıyorum-demirin yükseği tehlikeli tahlilsiz düzenli kullanmamak ve demiri mutlaka c vitamini ile almak lazım-mış :))
Akşam
Kekik çayı
BİTTİ
Okuma sabrını gösterenlere teşekkür ederim.