Popüler Konu Verimli Rutin

bunları kendinmi oluşturdun.

Elecda çok faydalı bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık.
21 parça baya minimalist bir rakam. Bende aşağı yukarı kullandığım parçaları sayarsam. Sayamadı.
Üst: En çok 3-4 tshirt ve 3-4 gömlek-ince yazlık bluzları kullanıyorum ama arada sırada kullandığım çok parça var.
Alt: Açık mavi kot, lacivert kot, Gri kot, Gri kumaş pantolon, Camel stretch pantolon, Açık pembe stretch pantolon lacivert 2 adet kumaş pantolon, 1 krem kumaş pantolon, bebe mavisi İspanyol paça pantolon derken iş çığrından çıkıyor ( Etekleri saymadık daha bir de
Dış Giyim: Trençkot ve rüzgarlık kullanıyorum bende senin aksine diz boyu ürünleri çok severek kullanıyorum dış giyimde. Özellikle rüzgarlık çoğu zaman benimle.
Elbise: Elbise de bende uzun elbiseleri tercih ediyorum 4 tane uzun elbisem var severek giyiyorum yıllardır. diz boyu elbiselerimde var baya ama artık çok kullanmadığımı fark ediyorum onları.
Ayakkabı: Ayakkabıda ve çantada sorunum yok hiç bir zaman düşkün değildim. 1 açık gri spor ayakkabı 1 beyaz spor ayakkabı 1 sandalet var. En çok kullandıklarım bunlar yaz için. Bir tane dolgu topuk sandalet alabilirim, bazen boy istiyor kombinler en son atmıştım eskidi diye, yenisine ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Birde benim işyerinde acil durum topuklusu var. Hemen onu giyiyorum ters bir durumda.
Bende saatleri değişik takmayı seviyorum, 5 saatim var, 1 tektaş, 2 alyansım var onun dışında inci bir takım ve yapraklardan oluşan hoş bir altın setim var ama kullanmıyorum pek bir de safir yüzüğüm var tek. Birikim olsun hem de takarım diye gümüş ve roze rengi kalın-spor 2 bilezik almıştım ama katlanamadım birkaç kere ancak taktım.

Benim sormak istediği ara sıra giysen de sevdiğin ürünler yok mu hiç? Ben mesela yılda 1-2 kez mavi İspanyol paça pantolunumu kombinlerim ama cidden severim de. Çok giyilecek bir kombin değil ama giydiğimde de hoşuma gidiyor. Sanıyorum bu yüzden sadeleşemiyorum bu konuda 1-2 kez de olsa o hoşuma giden ürünü kullanıyorum diye atmıyorum.

sorumun cevabını yazmışsınız.şimdi gördüm

mia ne güzel hayalin var.ikinci çocuğu nezamana düşünüyorsun .
bu arada minimallerin çoğu burdaymış

Eşim evin kredisi bittiğinde yani 15 ay sonra olsun diyor.
Bense azcık kendime çalışayım hep borç ödedim biraz birikim ve tatil hayallerim var.

ayrıca özel hastane ve bazı isteklerim var :)

En az 3 yıl sonra olsun istiyorum :)

Canım biz evi aldığımızda vestiyer içindeydi ve askı asmak için demir boru vardı. Ben sadece içine beyaz askı aldım.

varmış daha o zaman

Benim ara sıra giydiğim ürünler yok ancak olsaydı onları asla elimden çıkarmazdım. Minimalizmde rakamlara takılmamak lazım. Herkesin ihtiyaç duyduğu eşya sayısı farklıdır. Önemli olan o eşyanın seni mutlu edip etmediği. Yılda bir kez de giysen, o kıyafet seni mutlu ediyorsa mutlaka kalmalı.
Yazlık sandalete benim de ihtiyacım var. Beyaz bir sandaletim vardı. 3 yıl kullandım. Geçen yaz sonu çöpe gitti. Bu sene benzer bir ürüne ihtiyacım var.
Bir tane saatim var. Hamilelikten önce severek kullanıyordum ama artık takamıyorum. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Kendimi bildim bileli sarı veya rose takı takamam. Meğerse yakışmıyormuş, ondan elim gitmiyormuş:))

Tekrar hoş geldin o zaman:)

Günaydın Hanımlar,

Sabah kahvaltımı yaptım. Ela’nın okuluna kadar yürüdüm. Arabayı aldım ve işe geldim. Ramazan ayının en sevdiğim taraflarından biri, devletten kimsenin arayıp sormaması:))
Benim için rutin işlerimi yaptığım, ekstra denetim, eğitim vs olmadığı bir ay oluyor.

Kaizen S Benim 15 yillik etegim, pantolonum var. Giymekten gayet mutluyum. Herkes minimalizmi kendi kosullarina uydurabilir bence.
Benim en buyuk sikintim evde giydigim kiyafetler. Ilk evlendigim zaman yatili misafir cok olurdu, o yuzden ev kiyafeti cok almisim. Simdiki aklim olsa almazdim zaten. Icinde kendimi iyi hissetmedigim giysileri eleyerek bayagi sadelestim. Uzuuuuun zamandir alisveris yapmiyorum. Minimalizmle cimrilik arasindaki ince cizgideyim, bilin bakalim ne taraftayim

Canım biz evi aldığımızda vestiyer içindeydi ve askı asmak için demir boru vardı. Ben sadece içine beyaz askı aldım.
Anladım canım teşekkür ederim. Bizimki çok derin değil. Çok dağılıyor askıyla çok güzel olmuş

Tavsiye
Oytun Erbaş Tedx
Otizmden Öğrendiklerim
Deneyim
Kararlarımızı Nasıl Alıyoruz?
Bu üç videosunu seyrettim. Ben kendisini çok beğendim. Umarım siz de seversiniz.

Ben de kendisini özlem denizmen'in haftasonu yaptığı programda dinlemiştim
Esprili bilgili ve de oldukça minimal
Tavsiyelerini de izleyeceğim

5 yıl sonrasını hayal etmiştim :)
o hayaller bende var:)
çünkü müstakil bahçeli bir evde oturuyorum.:)
yerimden memnunum..
üst katimda kayınvalidem oturuyor
evime geldiğimde ilk olarak bahçede piknik yapmışım mangalla..
bahçede ekmek firini vardi yıkıldı. garaj yaptık. iki arabamiz var bizim biri kendimiz biri kayınpederimiz.
ekmek firini koyde yapmayi düşünüyoruz bu fikri kayınpederime sölemem lazim:)
biz bahçede ne varsa ekiyoruz domates biberkaralahana :)vişne erik ayva elma şeftali ceviz hurma agacimiz var Çok şükür:)

Bizim komşularla ortak yerimiz var azda olsa yeşillik yetiyor.
piknik yerimizde var.

Bahçeli ev güzel oluyor yazları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…