• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın Hanımlar,

Dün gece İpek hanım yine uyumadı:işsiz: Güne yorgun başladım. Hava da kapalı.

İpek'te pişik problemi yaşıyoruz. Sudokrem, Bepantol, Hametan ve Desitin kullandım ancak fayda etmedi. Önereceğiniz bir krem var mı?

Bugün için yapmayı planladıklarım şu şekilde:

- Çocuk odaları düzenlenecek
- Küçülen kıyafetler ayıklanacak, saklanacaklar ve verilecekler belirlenecek.
- Açık renkliler yıkanacak
- Sade evim kitabı özetlenecek
- Otuz milyon kelime kitabı okunacak.

Hadi bana kolay gelsin:)

Ben bu zamana kadar niye bu topiği görmemişim.. :KK16:
Çalışan ve sadeleşmeye ve herşeye yetişmeye çalışan , 2. cocuguna hamile bir anne olarak bir süre buralarda takılayım.. :KK54:

Tavsiye
Oytun Erbaş Tedx
Otizmden Öğrendiklerim
Deneyim
Kararlarımızı Nasıl Alıyoruz?
Bu üç videosunu seyrettim. Ben kendisini çok beğendim. Umarım siz de seversiniz.
Oytun hoca çok iyi çok bilgili hattaöyle ki sadece alanında değil tüm tıp dallarında bilgilidir ama birkaç sefer sabah programlarında sacmasapan konularda ekranlarda gördüm . Çok şaşırdım ama gerçekten çok komik konular. Kendini mahvetmese dedim . Çok severim anlatım tarzını, bildiğini aktarma tarzını.

Günaydın Hanımlar,

İpek'te pişik problemi yaşıyoruz. Sudokrem, Bepantol, Hametan ve Desitin kullandım ancak fayda etmedi. Önereceğiniz bir krem var mı?

vaseline baby deneyin bence benim kızımdada pişik problem yaşamişti çok memnundum.
çok faydasini gördüm
sudocream da güzel.

Günaydın Hanımlar,

Geçmiş olsun. Mustela kullanıyoruz pişik olduğu oldu ama çabuk geçirdi. Ama benim bebeğim daha 3 aylık. Ileriki aylarda daha ciddi mi oluyor zor mu geçiyor bilemiyorum.

Günaydın Hanımlar,

Geçmiş olsun kuzuya.
Tekrarlayan pişikse alerjik olabilir.
Alerji açısından doktoru bi değerlendirsin.

O
Günaydın Hanımlar,

Oncelikle gecmis olsun elecda elecda . Benim kizim da 5 aylik olmak üzere. Arada pisik problemimiz oluyor. Digerleri fayda etmeyince hamazinc kullaniyorum cok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gunde bir kere surmem yetiyor bazen. ❤

Tavsiye
Oytun Erbaş Tedx
Otizmden Öğrendiklerim
Deneyim
Kararlarımızı Nasıl Alıyoruz?
Bu üç videosunu seyrettim. Ben kendisini çok beğendim. Umarım siz de seversiniz.
Oytun Erbaş'ı bende beğeniyorum.
Konuşması, samimiyeti ve bilgileri sunuş şekli çok hoşuma gidiyor.

Önerdiğiniz videolarını da izleyeceğim. ❤

kremlerle geçmeyen pişikse sanayağ yada eski vita yağlarından az pamuklu beze sürüp krem gibi pişik olan yere sürün.

elecda elecda ben zeytinyağını kızdırıyorum soğuyunca sürüyorum. çok ilerlediyse kortizonlu krem kullanmak gerekiyor. Geçmiş olsun kuzuya.

Geçmiş olsun. Mustela kullanıyoruz pişik olduğu oldu ama çabuk geçirdi. Ama benim bebeğim daha 3 aylık. Ileriki aylarda daha ciddi mi oluyor zor mu geçiyor bilemiyorum.
elecda elecda geçmş olsun benim bildiğim en etkili yöntem sabun ve ılık su ile yıkamak hemen 1-2 gün içinde iyileşiyor
O

Oncelikle gecmis olsun elecda elecda . Benim kizim da 5 aylik olmak üzere. Arada pisik problemimiz oluyor. Digerleri fayda etmeyince hamazinc kullaniyorum cok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gunde bir kere surmem yetiyor bazen. ❤
Günaydın kızlar,
elecda elecda ,
Doğal yağlar fayda edebilir mi (sarı kantaron - zeytinyağı gibi şeyler) birde
https://proseedoils.com/tr/shop/kis...joba-yulaf-ve-killi-onarici-krem-pisik-kremi/ stok bulursan bu kremi çok öven vardı instagramda biraz tuzlu ama.
kremlerle geçmeyen pişikse sanayağ yada eski vita yağlarından az pamuklu beze sürüp krem gibi pişik olan yere sürün.
elecda elecda ben zeytinyağını kızdırıyorum soğuyunca sürüyorum. çok ilerlediyse kortizonlu krem kullanmak gerekiyor. Geçmiş olsun kuzuya.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. :KK200: Zetyinyağını daha önce denedim ancak işe yaramadı. Hamazinc alıp deneyeyim. Mustellanın çözeceğini zannetmiyorum.

Geçmiş olsun kuzuya.
Tekrarlayan pişikse alerjik olabilir.
Alerji açısından doktoru bi değerlendirsin.
Benim de aklıma alerji geldi direk. Bir de bez kaynaklı da olabilir. bezlerin ye serileri çıkınca önceki kullanılanın kalitesini değiştirebiliyorlar.
Geçen ay sırtında döküntü olmuştu. Oluşup bir süre sonra geçiyorlardı. Doktorumuz alerjik olduğunu ancak bu yaş grubunda alerjinin tam olarak neye olduğunun tespitinin zor olduğunu söyledi. Çocuğu hırpalamayalım, döküntüler artarsa ve geçmezse bakalım dedi. Birkaç gün sonra döküntüler kayboldu.
9 aydır ara sıra pişik olsa da krem ile ertesi güne geçiyordu. Bu hafta başı kabızlık problemi yaşadık. Sanırım kaka yapmaya çalışırken hem tahriş oldu ve hem pişti. Kakasını yapmayı başardığında altı kıpkırmızıydı. Kremle tam toparlıyoruz, tekrar kaka yapıyor ve süreç başa dönüyor. :işsiz:
Erik-incir-kayısı kompostosu yaptık. Aç karnına içiriyoruz. Sıcak suda oturma yaptırıyoruz. Patates, muz gibi gıdaları kestim. Kabızlığı çözmeye çalışıp, eş zamanlı krem değişikliğine gideyim bakalım.

Günaydın Hanımlar,

Sabah paylaştığım mesajı alıntıladım:) Durum bildirimi yapayım.

- Çocuk odaları düzenlenecek: Her iki oda da düzenlendi.

- Küçülen kıyafetler ayıklanacak, saklanacaklar ve verilecekler belirlenecek: Kıyafetleri ayıkladım. Verilecek bir poşet kıyafet çıktı. Birazdan Ela'yı almaya giderken giysi kumbarasına atacağım. Saklanacakları bayramda Eskişehir'e götürmek üzere kaldırdım.

- Açık renkliler yıkanacak: 2 makine açık renkli yıkandı. Biri kurudu, katlandı. Diğeri kurutma makinesinde.

- Sade evim kitabı özetlenecek: Özetledim. Az sonra paylaşacağım.

- Otuz milyon kelime kitabı okunacak: Okudum.

Back