Çoğu okulun böyle bir politikası var evet. Bence Ankara’daki en iyi okullar Ted, Bilfen, Odtü, Bilkent, Tevfik Fikret, Bahçeşehir ve Maya.Evet 2014 Eylül doğumlu. Anasınıfı bu yıl. Okullar fırsatçılık yapıyor. Anaokulunda fahiş fiyatlar ile alım yapıyorlar. İlkokulda da Öğrenci almıyorlar .
Çok haklısın. Öğretmen çok kritik. Bizim anasınıfı öğretmenimiz çok tatlı bir kadın. Onun sayesinde kreşten anasınıfına geçişimiz rahat oldu. Ben de ilkokul öğretmeni umarım yine benzer profil olur diye umuyorum. Zira 4 yıl aynı öğretmen olacak.elecda odtünün kurasına girdik Cuma belli olacak bakalım. 50 bin anaokul ücreti var. Diğerlerini de katınca 60 ı bulur.
Tevfik Fikret in kurası da Mart da oraya da başvuracağım. Dediğin gibi disiplinli bir okul ama çocuklar 2 dil ile mezun oluyor.
Bilkent in şeffaf alım yapmadığını biliyorum. Öğencinin yanında Veliyi de seçiyor. Ciddi bir torpil işliyor. O yüzden oraya bakmayacağım.
Maya bize çok çok uzak. Eryaman da oturuyoruz. Bir arkadaşım öğretmen sıkıntısından dolayı aldı çocuğunu. Başka da olumsuz yorum duymadım. Fiyatları çok iyi.
Bilfen beysukent ile görüştüm . Çayyolunda yer kalmamış. Çocuğu sürekli sınava iten bir eğitim şekli var. Ha seveni çok fazla. Ama bana eğitim şekli ters.
Bahçeşehir i oğlumu bir dönem götürdüğüm pedagog bize çık önermişti . Anaokul herşey dahil 27 bin fiyat verdiler. ODTÜ ve Tevfik Fikret çıkmazsa Bahçeşehir e vereceğiz . Sizden de olumlu yorum duymak güzel . Veli yorumları çok daha şeffaf çünkü.
Çocuklarımız için en hayırlısı en güzeli olur umarım. Okul ne kadar iyi olursa olsun iş öğretmen de bitiyor .
Erken kayıt indirimi ile 29.500 tuttu. Ocak sonu kaydını yaptırdık. 9’a bölündü. İlk taksidi kayıt esnasında ödedik. Diğer taksitler Nisan’da başlıyor. Aylık 3280 ödeyeceğiz.Taşınmak en güzeli.benim annem ve eşimin annesi yalnız yaşadığı Çin onlara yakın olmak istiyoruz. Yoksa Eryaman her yere uzak. 1. Sınıf için ne kadar ücret ödeyeceksiniz?
Günaydın Hanımlar,
Pazartesi günü iş yerinde denetim vardı. En sevmediğim şey denetim öncesi işlerin sıkışması fakat bu sene kapandık kapanacağız durumu olduğundan mecburen işleri rölantiye almıştık. Devam kararı verilince de son hız çalışmamız gerekti. Neyseki güzel geçti. Dün ve bugün evdeyim. Yarın işe gideceğim. Önümüzdeki haftadan itibaren de salı-cuma işe gideceğim. Kalan günler evden çalışacağım.
Haftayadan itibaren günlük rutinlerime bir çekidüzen vermem gerekiyor zira bu ara iyice karıştı
AKŞAMMerhaba herkese... ben de biraz kızımla neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum. Martta 6 yaşını dolduracak, şu an ana sınıfına devam ediyor. Kızımı okuldan babası alıyor. Benden yarım saat önce evde oluyorlar. Eve gelir gelmez ellerini yıkayıp, üstünü değiştiriyor. Sonra hemen tv başına. O saatte ne varsa onu seyrediyor. Ben 18.15 gibi evde oluyorum. Gelir gelmez tvyi kapatıyorum. Kızım itiraz etmiyor. Kendi başına takılmaya başlıyor. üstümü değiştirme, akşam namazını kılma derken saat 6.45 oluyor. Yemek bir gün önceden hazırlanmış oluyor. Dolaptan çıkarıp ısıtıp, birlikte akşam yemeğini yiyoruz. Çoğunlukla keyifli ve eğlenceli geçiyor. Eşim eğlencelidir ben de artık çocuk yetiştirme konusunda ona benzemeye, kriz zamanlarını eğlenceyle atlatmaya çalışıyorum. 7.15’ten 8.15’e kadar serbest vaktimiz. Salonda takılıyoruz, eşim biraz haberlere bakıyor, kızım ya masasında etkinlik yapıyor, ya babasıyla boğuşuyor. Ben de öyle oturuyorum:))) sonra 8.15 gibi veya biraz daha sonra kızımın yatma hazırlıkları başlıyor. Bunları benimle yapıyor. Tuvalet, diş fırçalama, pijama giyme ve kitap okuma, İngilizce ders tekrarı. İki yaşından beri yatmadan kitap okuruz. Bu sene İngilizce dersleri var. Ayın akışının çıktısını alıyorum. Kitap okuduktan sonra İngilizce dersinde öğrendiği kelimeleri veya kalıpları tekrar ediyoruz. İkinci yabancı dil olarak İspanyolca görüyor. Arada onu tekrar ediyoruz. Sonra en geç 9’da uyumuş oluyor. Sabah 7.45 civarında kalkıyor. Uykusunu tam almış olduğu için sabah mutlu ve neşeli kalkıyor.
Kac aylik bebeginiz? Benim oglum 2.5 yasinda menenjit asisi yaptirmadik ama yaptitmayi dusunuyorum gec mi kaldik acabaSelamlar Hanımlar,
Bugün sabah İpek’in aylık kontrolü vardı. Her şey yolunda çok şükür. Artık sizin yemeklerinizin az tuzlu versiyonlarını yiyebilir dedi. Bir de menenjit aşısı yapıldı.
Bu hafta salı-cuma işe gideceğim. Önümüzdeki hafta denetim ve eğitim olması nedeniyle 4 gün gideceğim.
Kuzu okul durumu ne oldu?elecda odtünün kurasına girdik Cuma belli olacak bakalım. 50 bin anaokul ücreti var. Diğerlerini de katınca 60 ı bulur.
Tevfik Fikret in kurası da Mart da oraya da başvuracağım. Dediğin gibi disiplinli bir okul ama çocuklar 2 dil ile mezun oluyor.
Bilkent in şeffaf alım yapmadığını biliyorum. Öğencinin yanında Veliyi de seçiyor. Ciddi bir torpil işliyor. O yüzden oraya bakmayacağım.
Maya bize çok çok uzak. Eryaman da oturuyoruz. Bir arkadaşım öğretmen sıkıntısından dolayı aldı çocuğunu. Başka da olumsuz yorum duymadım. Fiyatları çok iyi.
Bilfen beysukent ile görüştüm . Çayyolunda yer kalmamış. Çocuğu sürekli sınava iten bir eğitim şekli var. Ha seveni çok fazla. Ama bana eğitim şekli ters.
Bahçeşehir i oğlumu bir dönem götürdüğüm pedagog bize çık önermişti . Anaokul herşey dahil 27 bin fiyat verdiler. ODTÜ ve Tevfik Fikret çıkmazsa Bahçeşehir e vereceğiz . Sizden de olumlu yorum duymak güzel . Veli yorumları çok daha şeffaf çünkü.
Çocuklarımız için en hayırlısı en güzeli olur umarım. Okul ne kadar iyi olursa olsun iş öğretmen de bitiyor .
ODTÜ kurasında yedeklere kaldık . Tevfik Fikret’e de bir deneme yapıp olmazsa şimdiki kreşimizde devam edeceğiz.Kuzu okul durumu ne oldu?
hayırlısıyla olsun be kuzuODTÜ kurasında yedeklere kaldık . Tevfik Fikret’e de bir deneme yapıp olmazsa şimdiki kreşimizde devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?