- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
Buralardayım canım. Takipteyim seni gizli gizli:)))Nerelerdesin yahu, merak ettim seni
Geçmiş olsun. İnşallah kolay atlatır. Beni endişelendiren bir hastalık ama galiba kolay atlatıyor çocuklar.Günaydın Hanımlar,
Ela Hanım su çiçeği olmuş
Perşembe akşam pijamasını giydirirken göğsünde ve sırtında birkaç tane sivilce gördüm. Dün öğlen doktora randevu aldık. Su çiçeğiymiş ama aşılı çocuklarda daha hafif atlatılıyormuş. Zaten pek hasta hali yok, hoplayıp zıplıyor sürekli. Dün okula gitmedi, bugün de göndermedim. İpek’ten uzak tutmaya çalıştık ama inadına gelip öpüyor kızıHayırlısı artık.
elecda merhaba, bir konuda fikrini almak istiyorum, roll on arayısındayım, yaz geldikçe telaş başladı
soft gentle ve siveno denedim, kış mevsimi için uygun ama yazın korumayacağını düşünüyorum fırının üstünde çalışıyorum ve tüm gün ter içindeyiz.
bu iki markayı kullandığımdan beri gögsümdeki kitlelerin ağrısı gitti, değişime inanamıyorum.
İnstagramda kudra cilt besinlerinin deobar adı altında ürününü gördüm ama, doğallık ararken üretim şartlarına güvenmediğim ürünler istemiyorum
Canım instagram’da bitkiterapim diye bir sayfa var. Ben oradan aldığım koltukaltı kremini kullanıyorum ve çok memnunum.
Daha önceden Naturalive’in deodorantını kullanıyordum, o da ter kokusuna karşı etkili ama beyaz sabunsu bir yapısı var, kıyefetlerime bulaşıyordu.
Bitkiterapimdeki ürün küçük cam bir kavanozda geliyor, parmak ucunda alıp sürüyorsun.
Pazartesi işyerinde denetim olduğu için işe geldim bu hafta hep. Hafta sonu da aksi gibi eşim Eskişehir’e gidecek, yalnızım çocuklarla
Ben iki üç senedir limon kolonyası kullanıyorum koltuk altım için. Çok terlemediğim için benim için yeterli oluyor. Onun dışındaki herşey çoook rahatsız ediyor beni.
Kolonyanın bilinen zararları var mı? Özellikle koltukaltı bölgesi için. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sevgili esila bir de karbonatın ter kokusunu engellediiğini okudum bir çok yerde. Zararlı mı bilmiyorum, doğal diye kullanılıyor. Bir araştır istersen.
Geçmiş olsun, benim annemin şiddetli migreni var, Yaptıgınız tedavilerden nasıl sonuç aldınız, Ne önerirsiniz.Buralardayım canım. Takipteyim seni gizli gizli:)))
Ocak ayı benim için zor geçti. İki migren atağı geçirdim. İkincisi çok yordu beni. Üstelik 15 gün geçmedi ağrım. Daha önce nörologa gitmiştim. Antidepresan tedavisi dışında bir tavsiyesi olmamıştı. İçime sinmediği için kullanmadım. Ataklarım şiddetlenince kendimi tamamlayıcı tıbbın kollarına attım. Nöralterapi, akupunktur ve hipnoterapi yapan bir doktor ile tanıştım. Şimdi onları yapıyor bana. Gluteni kestim, kabızlığımı yenmeye çalışıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum. Terapi sırasında annemle ilgili sıkıntılarım yüzüstüne çıktı. Çocukluk travmalarımla yüzleştim. Bunların nasıl annemle ilişkimde hala ordan burdan pırtladığını anladım.
Bütün beyinli çocuk kitabının yazarı Daniel Siegel’in Akılgözü adlı kitabını okudum. Kendimi anlamam için çok faydalı oldu. Seveceğini düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Ben de karbonat kullanıyorum hiç bir roll on dan böyle memnun kalmamıştım, tavsiyeyi veren sevgiliBen iki üç senedir limon kolonyası kullanıyorum koltuk altım için. Çok terlemediğim için benim için yeterli oluyor. Onun dışındaki herşey çoook rahatsız ediyor beni.
Kolonyanın bilinen zararları var mı? Özellikle koltukaltı bölgesi için. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sevgili esila bir de karbonatın ter kokusunu engellediiğini okudum bir çok yerde. Zararlı mı bilmiyorum, doğal diye kullanılıyor. Bir araştır istersen.
Çok teşekkür ederim. Tedaviye iki hafta önce başladım. Süreklilik arzeden başağrım geçti. Ama atak bir daha gelir mi? Şiddeti ne olur bilemiyorum.Geçmiş olsun, benim annemin şiddetli migreni var, Yaptıgınız tedavilerden nasıl sonuç aldınız, Ne önerirsiniz.
Bu arada bütün beyinli çocuk şuan okudugum kitap, kesinlikle anlatımı ve uygulamaları çok güzel...
Biz Ankara ya yakın çok küçük bir ildeyiz canım. Ankara da seçenek çok ama daha pahalıdır sanıyorum.Kaizen S hangi şehirdesiniz acaba? Özel okul konusu olunca sormak istedim . Bende Ankara da özel okullara bakıyorum . Hoş hala kararsızız devlet ile özel arasında
Karma aşının içerisinde su çiçeği varmış. Karma aşıları olmuştu.geçmiş olsun , öpmese de hava yolu ile bulaşıyor. kuluçka süresi 2 hafta diye hatırlıyorum 15 gün sonra ufaklık da geçirebilir, aşı umarım olmuştur.
Sen kendini bir düşün, yeni bir okula veya ilk işe başladığında alışman ne kadar sürmüştü?Günaydın herkese mutlu keyifli sağlıklı pazarlar..
Bugün köyümüzün derneğinin açılış törenini yapıyoruz çok heyecanlıyım. Geleneksel ruhu yendien canalndırmak için attığımız adımın ilk etkinliği..
Ayrıca kreşte ilk 4 gün hiç bşr sıkıntı yaşamadık lakin cuma günü oğlum kreşte üzülmüş biraz ağlamaklı olmuş.
Ve uykusunda sayıklıyor baba gitme: gibi
Ayrıca eşimden ayrılmaz oldu
Sürekli aynı odada olmak istiyoe
Sanırım terkedilme korkusu yaşıyor
Psikoloğumuz iki hafta sürer uyum süreci bu yaşananlar normal dese de hiç huzurlu hissetmiyorum
Sizlerde durumlar nasıldı tecrübenizden faydalanmak isterim.
Kitabı not aldım, en kısa zamanda okuyacağım. Bdv’de kendi çocukluğumu büyütüyorum konusunu okudum ben de dün. Annesinden yaralı ne kadar çok insan var ve hepimizin anneliği ne kadar çok etkileniyor annelerimizden...Buralardayım canım. Takipteyim seni gizli gizli:)))
Ocak ayı benim için zor geçti. İki migren atağı geçirdim. İkincisi çok yordu beni. Üstelik 15 gün geçmedi ağrım. Daha önce nörologa gitmiştim. Antidepresan tedavisi dışında bir tavsiyesi olmamıştı. İçime sinmediği için kullanmadım. Ataklarım şiddetlenince kendimi tamamlayıcı tıbbın kollarına attım. Nöralterapi, akupunktur ve hipnoterapi yapan bir doktor ile tanıştım. Şimdi onları yapıyor bana. Gluteni kestim, kabızlığımı yenmeye çalışıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum. Terapi sırasında annemle ilgili sıkıntılarım yüzüstüne çıktı. Çocukluk travmalarımla yüzleştim. Bunların nasıl annemle ilişkimde hala ordan burdan pırtladığını anladım.
Bütün beyinli çocuk kitabının yazarı Daniel Siegel’in Akılgözü adlı kitabını okudum. Kendimi anlamam için çok faydalı oldu. Seveceğini düşünüyorum. Tavsiye ederim.
İyileşti canım, sandığımdan daha kolay atlattı. Dün okula başladı.Geçmiş olsun. İnşallah kolay atlatır. Beni endişelendiren bir hastalık ama galiba kolay atlatıyor çocuklar.
Haberlerini bekliyoruz...
Valla tek başına çocuk bakmak çok zor iş. Ben de ikisiyle birden yalnız kalınca çok zorlanıyorum. Geçecek bugünler diye düşünmek dışında bir çözüm yok sanırım.allah kolaylık versinelecda , canım. benim sorunum da tam olarak bu.
Çocukla yalnız kalmak istemiyorumEşim evde, yanımda olsun istiyorum. Bir noktadan sonra darlanıyorum ki, wc ye gitsem kapıda sesleniyor. Bir yerden atlar, düşer korkusu!. sürekli dışarı çıksak, evde işler kalıyor Yardımcım da yok.
ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Merhaba,Kaizen S hangi şehirdesiniz acaba? Özel okul konusu olunca sormak istedim . Bende Ankara da özel okullara bakıyorum . Hoş hala kararsızız devlet ile özel arasında
Ahhhh ne ağlattı o post beni.Kitabı not aldım, en kısa zamanda okuyacağım. Bdv’de kendi çocukluğumu büyütüyorum konusunu okudum ben de dün. Annesinden yaralı ne kadar çok insan var ve hepimizin anneliği ne kadar çok etkileniyor annelerimizden...
Valla tek başına çocuk bakmak çok zor iş. Ben de ikisiyle birden yalnız kalınca çok zorlanıyorum. Geçecek bugünler diye düşünmek dışında bir çözüm yok sanırım.
Çok sevindim geçmiş olsun tekrarİyileşti canım, sandığımdan daha kolay atlattı. Dün okula başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?