KovalambaçOğlumla daha verimli vakit geçirmek istiyorum bi rutin oturtmak istiyorum bunu da başaramayınca çok eksik hissediyorum, yoksa tabi elimden geleni yapıyordum son bir ay hariç ama yetersizdi bana göre şimdi ipin ucu iyice kaçtısiz neler yapıyorsunuz kızınla :)
Kovalambaç
Boğuşmaca :)
Geçen çarpıştık baya burnum acıdı emziğini getiriyo ağlamıyım diye :)
Kovalambaç
Biz körebe, kuyruk kapmaca, saklambaç, para çevirme, para bulmaca, jengalardan kule yapmaca, bul tak, yapboz vs. oynuyoruz.Ben de oğlumla temizlik yapmaca ayıcık giydirmece oynuyorum bizim hatlar karışmış ama düşünceli kızın ne şirin ya
Bunlar da çok güzelmiş :) not ettim deneyeceğim anan kuyruk kapmacayı çözemedim :)Biz körebe, kuyruk kapmaca, saklambaç, para çevirme, para bulmaca, jengalardan kule yapmaca, bul tak, yapboz vs. oynuyoruz.
Popomuza yazma, çorap, havlu vb bişey takıyoruz. Birbirimizin kuyruğunu yakalamaya çalışıyoruzBunlar da çok güzelmiş :) not ettim deneyeceğim anan kuyruk kapmacayı çözemedim :)
Popomuza yazma, çorap, havlu vb bişey takıyoruz. Birbirimizin kuyruğunu yakalamaya çalışıyoruz
oyyyKovalambaç
yorumlarını bekleriz:)Düzenli evim kitabım geldidiğeri de ay sonuna doğru gelecek.. hemen bir göz atacağım..
Yaa ama çok tatlı❤Maşallah ona ve sizeKovalambaç
Yaa ama çok tatlı❤Maşallah ona ve size
Yaa minnoş, kocaman öper misin yerime bi?
Daha komik anlarımızda varBen de oğlumla temizlik yapmaca ayıcık giydirmece oynuyorum bizim hatlar karışmış ama düşünceli kızın ne şirin ya
İçerde mi oynuyor suyla, dökmüyor mu? Benimki de suya bayılır ama izin veremiyorum şu an. Biz de dinozor besliyoruz, kumla oynayamadığımız için içerde makarnayla oynuyoruz, stiker yapıştırma favorimiz bu aralar, tavası var yemek yapıyor bize, bisiklet biniyoruz :):) sağolun
Tabiki de büyük bir zevkle :)
Daha komik anlarımızda var
Kızım suyla oynamayı seviyor.
kaplara boşaltır yemek yapıyormuş gibi karıştırır.
bowling oynarız
lego oynarız renkleri öğreniriz
şarkı söyler oynarız.
bisikletle turlarız evde
bütün oyuncaklara su içirir uyuturuz.
biraz daha büyüsün diğer oyunlar dan da oynarız.
sandalyeye çıksın, lavabonun içine legen koy koy marul yıkat:)bizimkiler ile boyle yapardıkİçerde mi oynuyor suyla, dökmüyor mu? Benimki de suya bayılır ama izin veremiyorum şu an. Biz de dinozor besliyoruz, kumla oynayamadığımız için içerde makarnayla oynuyoruz, stiker yapıştırma favorimiz bu aralar, tavası var yemek yapıyor bize, bisiklet biniyoruz :)
Çok güzel bir fikir :) bunu ancak yazın yaptırabilirim, klimayla ısınıyoruz, mutfak soğuksandalyeye çıksın, lavabonun içine legen koy koy marul yıkat:)bizimkiler ile boyle yapardık
Tebrik ederim Ben de 58 kiloyum 53 olmak istiyorum.Darısı bana diyelim o zamankızlar buraya niye geldim motivasyon olsun diye size yaptığım spordan bahzedeceğim:)
7. günüm oldu jillian michael 30 dak sherd level 1 i yapıyorum baya fark etti. diyetimi de yapıyorum 3 kilo verdim 2 haftada ama son hafta bu sporu da yaptığım için daha fazla kilo vermişim gibi gözüküyor. bu kış montumun içine giremiyordum nihayet girebiliyorum. valla 2 kilo verecek inancım bile kalmamıştı . o yüzden size de motivasyon olur belki diye paylaştım.
şimdi gideyim zayıflama takımıma bildirim yapayım
İçerde mi oynuyor suyla, dökmüyor mu? Benimki de suya bayılır ama izin veremiyorum şu an. Biz de dinozor besliyoruz, kumla oynayamadığımız için içerde makarnayla oynuyoruz, stiker yapıştırma favorimiz bu aralar, tavası var yemek yapıyor bize, bisiklet biniyoruz :)
hadi jillian yapmaya başla 58kiloyken bu şekilde 53 gözükmen mümkünTebrik ederim Ben de 58 kiloyum 53 olmak istiyorum.Darısı bana diyelim o zaman
Yaaa ne yapardık jilian eskiden anlattıkça canım çekiyorhadi jillian yapmaya başla 58kiloyken bu şekilde 53 gözükmen mümkünkilo da verirsen tadından yenmez.
ben leslie ile yürüyüş yaparken sıkılıyordum bu egzersiz o kadar ağır ve tempolu ki çoğunu yapamıyorum ,sayıları falan eksik bırakıyorum , canım sıkılacak vakit olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?