Popüler Konu Verimli Rutin

Kovalambaç
Boğuşmaca :)
Geçen çarpıştık baya burnum acıdı emziğini getiriyo ağlamıyım diye :)

Kovalambaç
Ben de oğlumla temizlik yapmaca ayıcık giydirmece oynuyorum bizim hatlar karışmış ama düşünceli kızın ne şirin ya

Biz de isim sehir hayvana gectik...:))
Her seyi oyuna cevirmeyi basardik... camasir katlama oyunu ortalik toplama oyunu...:))
Evcilik legolar yapbozlar ciftlik evleri boyama bizim vazgecilmezlerimizdi..
Hatta bir duvari ona verdim istedigini yap dedim.. yazdi cizdi...
Bir de ayakli tahtalar var o da cok isimize yaradi.. kucukken de simdi de ...

Kovalambaç
oyyy

Düzenli evim kitabım geldi diğeri de ay sonuna doğru gelecek.. hemen bir göz atacağım..
yorumlarını bekleriz:)

ne güzel oyunlar yazmış herkes... legolar, saklambaç herkeste ortak sanırım:) biz de körebe, hamur, oyuncak konuşturmaca, hayvan tahmin etmece falan oynuyoruz:) şimdi aklıma hemen bunlar geldi:))

Yaa ama çok tatlı❤Maşallah ona ve size

:) sağolun

Yaa minnoş, kocaman öper misin yerime bi?

Tabiki de büyük bir zevkle :)

Ben de oğlumla temizlik yapmaca ayıcık giydirmece oynuyorum bizim hatlar karışmış ama düşünceli kızın ne şirin ya
Daha komik anlarımızda var

Kızım suyla oynamayı seviyor.
kaplara boşaltır yemek yapıyormuş gibi karıştırır.
bowling oynarız
lego oynarız renkleri öğreniriz
şarkı söyler oynarız.
bisikletle turlarız evde
bütün oyuncaklara su içirir uyuturuz.

biraz daha büyüsün diğer oyunlar dan da oynarız.

İçerde mi oynuyor suyla, dökmüyor mu? Benimki de suya bayılır ama izin veremiyorum şu an. Biz de dinozor besliyoruz, kumla oynayamadığımız için içerde makarnayla oynuyoruz, stiker yapıştırma favorimiz bu aralar, tavası var yemek yapıyor bize, bisiklet biniyoruz :)

sandalyeye çıksın, lavabonun içine legen koy koy marul yıkat:)bizimkiler ile boyle yapardık

kızlar buraya niye geldim motivasyon olsun diye size yaptığım spordan bahzedeceğim:)
7. günüm oldu jillian michael 30 dak sherd level 1 i yapıyorum baya fark etti. diyetimi de yapıyorum 3 kilo verdim 2 haftada ama son hafta bu sporu da yaptığım için daha fazla kilo vermişim gibi gözüküyor. bu kış montumun içine giremiyordum nihayet girebiliyorum. valla 2 kilo verecek inancım bile kalmamıştı . o yüzden size de motivasyon olur belki diye paylaştım.
şimdi gideyim zayıflama takımıma bildirim yapayım

Tebrik ederim Ben de 58 kiloyum 53 olmak istiyorum.Darısı bana diyelim o zaman

su içmek için istiyor bakıyoruz koşa koşa gidiyor.
azcık ıslanıyor tabi etraf :)

Tebrik ederim Ben de 58 kiloyum 53 olmak istiyorum.Darısı bana diyelim o zaman
hadi jillian yapmaya başla 58kiloyken bu şekilde 53 gözükmen mümkünkilo da verirsen tadından yenmez.
ben leslie ile yürüyüş yaparken sıkılıyordum bu egzersiz o kadar ağır ve tempolu ki çoğunu yapamıyorum ,sayıları falan eksik bırakıyorum , canım sıkılacak vakit olmuyor

Yaaa ne yapardık jilian eskiden anlattıkça canım çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…