Selamlar Hanımlar,
Sabah eşimi ve kızımı gönderdikten sonra banyo yapıp kahvaltımı ettim ve işe başladım. Şu an itibariyle bugün için yapmayı planladığım işleri tamamlamış bulunuyorum. İpek uyuyor, uyanınca yarım saat kadar dışarı çıkartıp günlük gezimizi yapacağız. Sonrasında İpek Hanım'ın banyosu yaptırılacak ve ben Ela Hanımı almak üzere yürüyüşe çıkacağım.
İşyerim de bazı karışık durumlar söz konusu. Patronların uçağı satıp 8-9 ay sonra yenisini almak gibi bir düşünceleri var. Bu fikir doğrultusunda uçak bu ara satışa çıkacak. Benim hayatımda şu şekillerde değişiklik olabilir.
1. Olasılık: 8-9 ay uçaksız kalırız ancak şirket maaş ödemeye devam eder. Ben işe gitmek zorunda kalmam ve evden yapacağım iş miktarı uçuş olmadığı için önemli ölçüde azalır. Kızımı büyütürüm.
2. Olasılık: 8-9 ay sonunda uçak almaktan vazgeçilir ve şirket kapatılır. Bu durumda 8-9 ay yaptığım birikim yanımıza kar kalır ve alacağım tazminatla aynı standartta 2 sene yaşamaya devam edebilirim.
3. Olasılık: 8-9 ay beklenmeden uçak satıldığı gibi şirket kapanır. Tazminatımı alırım. Aynı standartta 15 ay kadar hayatımı sürdürebilirim. Tam zamanlı işe şu aşamada giremeyeceğim için hayat standardımızı düşürmek zorunda kalabilirim.
Eşim ile birlikte her 3 olasılık senaryosu için oturup konuşmalı ve yol haritası çizmeliyiz. Eski ben olsaydım şimdilerde diğer iş arkadaşlarım gibi derin endişelere gark olmuş vaziyetteydim. Şu an ne hissettiğimi analiz ediyorum ve şaşkınlıkla fark ediyorum ki hiçbir şey hissetmiyorum:)
Şu anki bakış açım hayatıma gelen olumlu-olumsuz her şeyi aynı şekilde kabul ederek, önüme bakmak. Ayrıca bazı şeylerin başlayabilmesi için bazılarının da sonlanması gerekir. Bundan sonraki süreci beklemedeyim:)
Haftaya başladık, hepimiz için hedeflerimiz doğrultusunda geçirdiğimiz bir hafta olması dileğiyle