Popüler Konu Verimli Rutin

İyi akşamlar,

Bu haftanın yemek planlaması ve bu doğrultuda hazırladığım ihtiyaç listesini ekliyorum. Markete gidildi, çiftlik ve cevizhane siparişi verildi. O zaman bu hafta bir daha gıda alışverişi olmayacak demektir.

Yarın ihtiyaç kredilerimden birini ve banka kasamı kapatıyorum. İlk finansal zincirimden kurtularak bir hafta başlangıcı yapacağım.

Herkese verimli bir hafta geçirmesi dileğiyle

Selam herkese uzun zaman sonra tekrar merhaba

Az önce kendime fabooks’un süresiz ajandasını sipariş ettim içeriği şu şekilde

Aylık Planlayıcı

Haftalık planlayıcı

Pazartesiden Pazara

Motivasyon cu mleleri

Aylık yapılacaklar listesi

Not alacagınız çiçek. (184 Sayfa)

Kapağında “Bir yıldız gibi parla “ yazıyor

Sevgili elecda ve Mia- ajanda konusunda fikirve tavsiyeler için teşekkürler umuyorum ki benim içinde yazmak iyi olacak..aklımda şimdi günlük tutmak var yazmak iyi gelmişti hep uzun zamandır ihmal ettim özlediğim kendime dönmek için güzel bir adım olacak.

Ve elecda seninle yaptığımız kişisel misyon bildirgesi çok iyi sonuçlar getirdi bana yeni yıl için tekrar yapacağım. Tekrar teşekkürler

bir yıllıkmı ajanda fiyatı ne

Ben ajanda mı çok seviyorum inş sizde seversiniz.

Ben ajanda mı çok seviyorum inş sizde seversiniz.
ben öğrencilik yıllarımda hep sipiralli , sert kapaklı kenarları renkli olan defterlerden istemiştim o zamanlar daha azdı belki de çok pahalıydı şu an bile 20-30 tl. Diyet günlüğü olarak öyle bir defter almıştım, bullet journal ı öğrendikten sonra bu defteri ajanda şeklinde kullanmaya başladım.minimal yaşam gereği değiştirmiyorum da:) zaten seviyorum defterimiama bitince bu iş için tasarlanmış bir ürün almayı düşünüyorum

Bende defterle başlayıp ajandaya dönmüştüm böyle hem denemiş oluyorsun kendini
Spiralli olanlar benimde sevdiklerim
Çantada taşınacaksa lastikli veya cıtcıtlı olması da ayrıca kolaylık

Afiyet olsun
Bende kafamda oluşturdum bir menü
Ama yazınca illa ki sapmalar oluyor
O yüzden senin gibi yazanlara bakıp hevesimi alıyorum
burada çok güzel, pratik, hayatın tam içinden menuler paylaşılıyor, ben de çok severek takip ediyorum:)

Rica ederim
Kişisel misyon bildirgesinin bana da çok faydası oldu gerçekten.

Bende defterle başlayıp ajandaya dönmüştüm böyle hem denemiş oluyorsun kendini
Spiralli olanlar benimde sevdiklerim
Çantada taşınacaksa lastikli veya cıtcıtlı olması da ayrıca kolaylık
Ben de bu zamana kadar çalıştığım işyerinin yılbaşında dağıttığı ajandayı kullandım hep. Kişisel konular için de spiralli küçük bir not defteri taşıyordum yanımda. Bu sene tarihsiz ajandaya geçtim. Şimdilik iyi gidiyor:)

Minimal ebeveynlik ve Momo’yu sipariş etmiştim dün geldiler, Momo burda önerilmişti, Minimal Ebeveynlik kitabını okuyan var mı?

Minimal Ebeveynlik'i cok merak ettim yorumları bekliyorum :)

Azla mutlu olmak’ı okuyorum bitince Minimalist ebeveynlik’e başlayacağım( adını yanlış yazmışım bu arada:) sonra tabiki paylaşırım düşüncelerimi :)

Minimalist ebeveynlik kitabını okudum ben. Çeviri kitap olmasından kaynaklı bazı cümleleri anlamakta zorlandım ancak benim için faydalı bir kitap oldu. Daha önce bahsettiğim “Dağınıklık çöpü” ve “Ela’nın dilek listesi” ni bu kitapta öğrenip hayatıma dahil ettim. İkisi de faydalı oldu.

Dağınıklık Çöpü: Ela eşyalarını toplamadığında elime büyük boy bir çöp poşeti alarak “Yerde kalan eşyalarının senin için kıymetli olmadığını düşünüyorum bu nedenle 5 dk içinde toplamazsan dağınıklık çöpüne gönderiyorum” diyorum. İlk uyguladığımda panik yaptı ve hemen topladı. İkinci de gönder bakalım dedi ve ben yerde ne varsa tereddütsüz toplayıp çöp poşetine koydum. Ciddiyetimi görünce korktu ve eşyalarını geri istedi. Şu an bir tehdit unsuru olarak kullanmaya devam ediyorum:))

Dilek Listesi: Bu da sürekli oyuncak, elbise, kostüm, taç vs. talep eden çocuğum için faydalı bir öneri oldu. Bir kağıt aldım ve Ela’nın istediklerini madde madde yazdım. Sadece yılbaşı doğum günü ve bayramlarda bu listeden istediği bir şeyi alacağımı, onun dışındaki zamanlarda hiçbir şey almayacağımı söyledim. Şu an birşey görüp tutturduğunda “Bunu listemize ekleyelim” diyorum. Hem gazı gidiyor, hem de beklemeyi ve sabretmeyi öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…