bir yıllıkmı ajanda fiyatı neSelam herkese uzun zaman sonra tekrar merhaba
Az önce kendime fabooks’un süresiz ajandasını sipariş ettim içeriği şu şekilde
Aylık Planlayıcı
Haftalık planlayıcı
Pazartesiden Pazara
Motivasyon cu mleleri
Aylık yapılacaklar listesi
Not alacagınız çiçek. (184 Sayfa)
Kapağında “Bir yıldız gibi parla “ yazıyor
Sevgilielecda ve Mia- ajanda konusunda fikirve tavsiyeler için teşekkürler umuyorum ki benim içinde yazmak iyi olacak..aklımda şimdi günlük tutmak var yazmak iyi gelmişti hep uzun zamandır ihmal ettim özlediğim kendime dönmek için güzel bir adım olacak.
Veelecda seninle yaptığımız kişisel misyon bildirgesi çok iyi sonuçlar getirdi bana yeni yıl için tekrar yapacağım. Tekrar teşekkürler
bir yıllıkmı ajanda fiyatı ne
Selam herkese uzun zaman sonra tekrar merhaba
Aylık Planlayıcı
Haftalık planlayıcı
Pazartesiden Pazara
Motivasyon cu mleleri
Sevgilielecda ve Mia- ajanda konusunda fikirve tavsiyeler için teşekkürler umuyorum ki benim içinde yazmak iyi olacak..aklımda şimdi günlük tutmak var yazmak iyi gelmişti hep uzun zamandır ihmal ettim özlediğim kendime dönmek için güzel bir adım olacak.
Veelecda seninle yaptığımız kişisel misyon bildirgesi çok iyi sonuçlar getirdi bana yeni yıl için tekrar yapacağım. Tekrar teşekkürler
ben öğrencilik yıllarımda hep sipiralli , sert kapaklı kenarları renkli olan defterlerden istemiştim o zamanlar daha azdı belki de çok pahalıydı şu an bile 20-30 tl. Diyet günlüğü olarak öyle bir defter almıştım, bullet journal ı öğrendikten sonra bu defteri ajanda şeklinde kullanmaya başladım.minimal yaşam gereği değiştirmiyorum da:) zaten seviyorum defterimiBen ajanda mı çok seviyorum inş sizde seversiniz.
Bende defterle başlayıp ajandaya dönmüştüm böyle hem denemiş oluyorsun kendiniben öğrencilik yıllarımda hep sipiralli , sert kapaklı kenarları renkli olan defterlerden istemiştim o zamanlar daha azdı belki de çok pahalıydı şu an bile 20-30 tl. Diyet günlüğü olarak öyle bir defter almıştım, bullet journal ı öğrendikten sonra bu defteri ajanda şeklinde kullanmaya başladım.minimal yaşam gereği değiştirmiyorum da:) zaten seviyorum defterimiama bitince bu iş için tasarlanmış bir ürün almayı düşünüyorum
Ben de Almanyadayim bir bakayım onaBen almanyada yaşıyorum burdaki fiyatı 13.90 euro..siz türkiyede iseniz fabooks süresiz ajanda olarak aratıp fiyatı bulabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam instagram sayfalarıda vardı :)
Ben de Almanyadayim bir bakayım ona
Minimal Ebeveynlik'i cok merak ettim yorumları bekliyorum :)Minimal ebeveynlik ve Momo’yu sipariş etmiştim dün geldiler, Momo burda önerilmişti, Minimal Ebeveynlik kitabını okuyan var mı?
Azla mutlu olmak’ı okuyorum bitince Minimalist ebeveynlik’e başlayacağım( adını yanlış yazmışım bu arada:) sonra tabiki paylaşırım düşüncelerimi :)Minimal Ebeveynlik'i cok merak ettim yorumları bekliyorum :)
burada çok güzel, pratik, hayatın tam içinden menuler paylaşılıyor, ben de çok severek takip ediyorum:)Afiyet olsun
Bende kafamda oluşturdum bir menü
Ama yazınca illa ki sapmalar oluyor
O yüzden senin gibi yazanlara bakıp hevesimi alıyorum
Selam herkese uzun zaman sonra tekrar merhaba
Aylık Planlayıcı
Haftalık planlayıcı
Pazartesiden Pazara
Motivasyon cu mleleri
Veelecda seninle yaptığımız kişisel misyon bildirgesi çok iyi sonuçlar getirdi bana yeni yıl için tekrar yapacağım. Tekrar teşekkürler [/QUOTmak gerçekten terapi gibi... hepimiz biraz da sanırım bu yüzden buradayız:)
önceden günlük çok yazardım... insan gerçekten özüne dönmüş, içinde kalanları daha iyi görmüş oluyor
kapak yazısı güzelmiş... 2019 bence sizin için tam da öyle olacak:) hiçbirşey tesadüf değil...
ya bu kitabın adını görünce bile çok mutlu oluyorumAzla mutlu olmak’ı okuyorum bitince Minimalist ebeveynlik’e başlayacağım( adını yanlış yazmışım bu arada:) sonra tabiki paylaşırım düşüncelerimi :):)) kapak tasarımı, rengi, ayracı çok güzel:) ilk aldığımda eve kadar dayanamayıp, bir cafede oturup yarılamıştım neredeyse:) şimdi de eşimi ikna edebildim, ona okutuyorum. şu abajur gereksiz mi, oradaki aksesuarlar niye, makyaj malzemelerini banyoya mı koysak, söylenmeye başladı bile:))
Benim de sapmalar olabiliyor bazen ama yine de bir plan oluşturmak, alışveriş açısından faydalı oluyor.Afiyet olsun
Bende kafamda oluşturdum bir menü
Ama yazınca illa ki sapmalar oluyor
O yüzden senin gibi yazanlara bakıp hevesimi alıyorum
Rica ederimSelam herkese uzun zaman sonra tekrar merhaba
Aylık Planlayıcı
Haftalık planlayıcı
Pazartesiden Pazara
Motivasyon cu mleleri
ben öğrencilik yıllarımda hep sipiralli , sert kapaklı kenarları renkli olan defterlerden istemiştim o zamanlar daha azdı belki de çok pahalıydı şu an bile 20-30 tl. Diyet günlüğü olarak öyle bir defter almıştım, bullet journal ı öğrendikten sonra bu defteri ajanda şeklinde kullanmaya başladım.minimal yaşam gereği değiştirmiyorum da:) zaten seviyorum defterimiama bitince bu iş için tasarlanmış bir ürün almayı düşünüyorum
Ben de bu zamana kadar çalıştığım işyerinin yılbaşında dağıttığı ajandayı kullandım hep. Kişisel konular için de spiralli küçük bir not defteri taşıyordum yanımda. Bu sene tarihsiz ajandaya geçtim. Şimdilik iyi gidiyor:)Bende defterle başlayıp ajandaya dönmüştüm böyle hem denemiş oluyorsun kendini
Spiralli olanlar benimde sevdiklerim
Çantada taşınacaksa lastikli veya cıtcıtlı olması da ayrıca kolaylık
Minimal ebeveynlik ve Momo’yu sipariş etmiştim dün geldiler, Momo burda önerilmişti, Minimal Ebeveynlik kitabını okuyan var mı?
Minimal Ebeveynlik'i cok merak ettim yorumları bekliyorum :)
Azla mutlu olmak’ı okuyorum bitince Minimalist ebeveynlik’e başlayacağım( adını yanlış yazmışım bu arada:) sonra tabiki paylaşırım düşüncelerimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?