• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

selam arkadaşlar kızlarımın biri 11 diğeri 6 yaşında akşamları uyumadan önce hikaye okumamı istiyorlar aralarında yaş farkı var ikisi içinde uygun kitap tavsiye edermisiniz.
benimkiler 7 ve 10 yaşlarında. büyük yatmadan önce kendi kitabını okuyor. en son arkası yarın şekilde momo yu okuduk-anlattım..

selam arkadaşlar kızlarımın biri 11 diğeri 6 yaşında akşamları uyumadan önce hikaye okumamı istiyorlar aralarında yaş farkı var ikisi içinde uygun kitap tavsiye edermisiniz.
Kumkurdu serisini tavsiye ederim. Bir de geçenlerde eşimin 10 yaşındaki yeğeni için Balino ve Ağaç Diken Adam adında iki tane kitap aldım. Kitaplar Azra Kohen'nin önerisiydi. Kitapları çocuklara vermeden önce okuyorum. İkisini de beğendim. Görseli ekliyorum.

48D386A1-25E9-4B09-BD47-42FE97FDC138.jpeg

Bu tarz bir ürün bende sipariş ettim
Nasıl kullanırım henüz fikrim yok
Yanımda taşır mıyım yoksa evde mi kalır bilmiyorum
Ama beni de motive ettiği bir gerçek
Sayfaları koparılabilir olduğu için ben koparıp tek sayfayı cüzdanımda taşıdım dün. Alınacaklar vardı, onları da yazmıştım.
Yazınca ve yanına tik koymayınca bildiğin rahatsız oluyorum:)

Selamlar Hanımlar,

Sabah İpek'in kontrolü ve 4. ay aşıları vardı. Sabahı hastanede geçirdik. Dünün hesabını ve bugün yapılacakları ekliyorum:)
Dün, yazdığım bütün işleri halledebildim. Darısı bugüne inşallah.

Yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyiz. Cuma günü de İpek ile işe gideceğiz. Bakıcı ablamız sayesinde her perşembe birine misafirliğe gidiyoruz. İş yerindekiler yerine sevdiğim insanlar ile vakit geçirebilmek gerçekten çok güzel:) Ben bu evden çalışma ve kendi zamanını yönetebilme işini sevdim. Umarım devam ettirebilirim.

İleride finansal bağımsızlığımı kazanmayı başarabilirsem, bir dükkan alıp, ticari kaygım olmadan bir kitap kafe açmanın ne kadar güzel olabileceğini düşündüm. Taze çay ve kahve olur, çocuklar için ayrı, yetişkinler için ayrı okuma bölümleri olur. Masal anlatma günleri, edebiyat atolyeleri falan düzenlerim. Ne kadar keyifli olur. Ben de bütün günümü kitap kokusu içerisinde, yeni insanlar ile tanışarak geçiririm.:KK49:

Kumkurdu serisini tavsiye ederim. Bir de geçenlerde eşimin 10 yaşındaki yeğeni için Balino ve Ağaç Diken Adam adında iki tane kitap aldım. Kitaplar Azra Kohen'nin önerisiydi. Kitapları çocuklara vermeden önce okuyorum. İkisini de beğendim. Görseli ekliyorum.
teşekkürler elecda :KK68:

Selamlar Hanımlar,

Sabah İpek'in kontrolü ve 4. ay aşıları vardı. Sabahı hastanede geçirdik. Dünün hesabını ve bugün yapılacakları ekliyorum:)
Dün, yazdığım bütün işleri halledebildim. Darısı bugüne inşallah.

Yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyiz. Cuma günü de İpek ile işe gideceğiz. Bakıcı ablamız sayesinde her perşembe birine misafirliğe gidiyoruz. İş yerindekiler yerine sevdiğim insanlar ile vakit geçirebilmek gerçekten çok güzel:) Ben bu evden çalışma ve kendi zamanını yönetebilme işini sevdim. Umarım devam ettirebilirim.

İleride finansal bağımsızlığımı kazanmayı başarabilirsem, bir dükkan alıp, ticari kaygım olmadan bir kitap kafe açmanın ne kadar güzel olabileceğini düşündüm. Taze çay ve kahve olur, çocuklar için ayrı, yetişkinler için ayrı okuma bölümleri olur. Masal anlatma günleri, edebiyat atolyeleri falan düzenlerim. Ne kadar keyifli olur. Ben de bütün günümü kitap kokusu içerisinde, yeni insanlar ile tanışarak geçiririm.:KK49:
Ne kadar güzel bir hedef, umarım gerçekleştirebilirsin, belki biz de ziyaret ederiz :KK200:

elecda elecda Kilo vermek istiyor musun? Hamileliginde kac kilo aldin, ne kadarini verdin? Benim son gunlerde kilo takintim hortladi da, seni merak ettim.
Hamileliğe 70 kilo ile başladım. 74 ile doğuma gittim. Şu an 65 kiloyum. 58-60 arasına inip orada kalmayı istiyorum.
Bu hafta 8-16 beslenme şekline geçtim. İki öğün arası 8 saat, bir sonraki güne kadar 16 saat birşey yememe şeklinde.

Sabah 09:30’da kahvaltı yapıyorum. Akşam 17:30’da da akşam yemeği yiyorum. Aralarda sadece çay, su, türk kahvesi ve maden suyu tüketiyorm. 2 gündür iyi gidiyor bakalım. Bir de kızımın okuluna 45 dk yürüyorum.

Bu tarz bir ürün bende sipariş ettim
Nasıl kullanırım henüz fikrim yok
Yanımda taşır mıyım yoksa evde mi kalır bilmiyorum
Ama beni de motive ettiği bir gerçek
aaaa ben de sipariş ettim
ibeking den magnetli mutfak plamlayıcı ile masaüstü haftalık planlayıcı,resmini bulup atayım size:)

naturalive den organik deterjanlar da sipariş verdim. bugün para harcama günüydü:KK47:
çamaşır, bulaşık deterjanı,elde yıkama bulaşık deterjanı, sıvı sabun, yağ çözücü, oksi leke çıkarıcı,yüzey temizleyici, şampuan, renkli dudak koruyucu, göz kalemi :21:
maskara yoktu onu nerden alacaz?? dışarı çıkarken yapmasam da evde arada makyaj yapıyorum, en çok maskara kullanıyorum doğal ürün tavsiyeniz var mı?

(zayıflama takımına girdim zira zayıfliciğiiiim :KK48:, takımda paylaştılar dedim ki bizim kızzzlar bunu muhakkak görmeli)

ATIN…
Kulpu kırık fincanları,
Zayıflayınca giyerim’ kotunu,
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri,
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi,
Dibi kararmış tencereyi,
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları,
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı,
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini
ATIN
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü,
Düşünüp durduğunuz o lafı.
ATIN
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü,
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
ATIN
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini,
Kestiğiniz eski gazete küpürünü,
İçinizi kemiren o ukteyi
ATIN
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
ATIN
Arkanızdan konuşanları,
Önünüzü kapayanları,
Alamadığınız terfiyi,
Oturamadığınız evi,
‘Şimdiki aklım olsa’ları