- 23 Şubat 2018
- 272
- 338
- 103
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkiler 7 ve 10 yaşlarında. büyük yatmadan önce kendi kitabını okuyor. en son arkası yarın şekilde momo yu okuduk-anlattım..selam arkadaşlar kızlarımın biri 11 diğeri 6 yaşında akşamları uyumadan önce hikaye okumamı istiyorlar aralarında yaş farkı var ikisi içinde uygun kitap tavsiye edermisiniz.
Sleepy kullanıyorum. Ürün seçerek yerli üretim seçeneği varsa onu değerlendirmeye gayret ediyorum. Bezini ve alt açma örtüsünü kullanıyorum. İkisinden de memnun kaldım.Merhaba electa ,birçok ürün araştırması yapmışsın bebek bezinde hangisini tercih ediyorsun
Kumkurdu serisini tavsiye ederim. Bir de geçenlerde eşimin 10 yaşındaki yeğeni için Balino ve Ağaç Diken Adam adında iki tane kitap aldım. Kitaplar Azra Kohen'nin önerisiydi. Kitapları çocuklara vermeden önce okuyorum. İkisini de beğendim. Görseli ekliyorum.selam arkadaşlar kızlarımın biri 11 diğeri 6 yaşında akşamları uyumadan önce hikaye okumamı istiyorlar aralarında yaş farkı var ikisi içinde uygun kitap tavsiye edermisiniz.
Sayfaları koparılabilir olduğu için ben koparıp tek sayfayı cüzdanımda taşıdım dün. Alınacaklar vardı, onları da yazmıştım.Bu tarz bir ürün bende sipariş ettim
Nasıl kullanırım henüz fikrim yok
Yanımda taşır mıyım yoksa evde mi kalır bilmiyorum
Ama beni de motive ettiği bir gerçek
teşekkürler elecdaKumkurdu serisini tavsiye ederim. Bir de geçenlerde eşimin 10 yaşındaki yeğeni için Balino ve Ağaç Diken Adam adında iki tane kitap aldım. Kitaplar Azra Kohen'nin önerisiydi. Kitapları çocuklara vermeden önce okuyorum. İkisini de beğendim. Görseli ekliyorum.
Rica ederimteşekkürler elecda
Teşekkür ederimSleepy kullanıyorum. Ürün seçerek yerli üretim seçeneği varsa onu değerlendirmeye gayret ediyorum. Bezini ve alt açma örtüsünü kullanıyorum. İkisinden de memnun kaldım.
Ne kadar güzel bir hedef, umarım gerçekleştirebilirsin, belki biz de ziyaret ederizSelamlar Hanımlar,
Sabah İpek'in kontrolü ve 4. ay aşıları vardı. Sabahı hastanede geçirdik. Dünün hesabını ve bugün yapılacakları ekliyorum:)
Dün, yazdığım bütün işleri halledebildim. Darısı bugüne inşallah.
Yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyiz. Cuma günü de İpek ile işe gideceğiz. Bakıcı ablamız sayesinde her perşembe birine misafirliğe gidiyoruz. İş yerindekiler yerine sevdiğim insanlar ile vakit geçirebilmek gerçekten çok güzel:) Ben bu evden çalışma ve kendi zamanını yönetebilme işini sevdim. Umarım devam ettirebilirim.
İleride finansal bağımsızlığımı kazanmayı başarabilirsem, bir dükkan alıp, ticari kaygım olmadan bir kitap kafe açmanın ne kadar güzel olabileceğini düşündüm. Taze çay ve kahve olur, çocuklar için ayrı, yetişkinler için ayrı okuma bölümleri olur. Masal anlatma günleri, edebiyat atolyeleri falan düzenlerim. Ne kadar keyifli olur. Ben de bütün günümü kitap kokusu içerisinde, yeni insanlar ile tanışarak geçiririm.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Henüz hayal aşamasında ama gerçekleşirse ne kadar güzel olur, hepinizi beklerim:))Ne kadar güzel bir hedef, umarım gerçekleştirebilirsin, belki biz de ziyaret ederiz
Hamileliğe 70 kilo ile başladım. 74 ile doğuma gittim. Şu an 65 kiloyum. 58-60 arasına inip orada kalmayı istiyorum.elecda Kilo vermek istiyor musun? Hamileliginde kac kilo aldin, ne kadarini verdin? Benim son gunlerde kilo takintim hortladi da, seni merak ettim.
hamile misinelecda Kilo vermek istiyor musun? Hamileliginde kac kilo aldin, ne kadarini verdin? Benim son gunlerde kilo takintim hortladi da, seni merak ettim.
aaaa ben de sipariş ettimBu tarz bir ürün bende sipariş ettim
Nasıl kullanırım henüz fikrim yok
Yanımda taşır mıyım yoksa evde mi kalır bilmiyorum
Ama beni de motive ettiği bir gerçek