Selen Baranoğlu-Basit ve Mutlu Yaşam kitabının yazarı. Bugün İnstagram hesabından kendi tasarladığı ajandayı duyurdu. Gayet başarılı duruyor ve uygun fiyatlı. Bir bakabilirsiniz.merhaba inceledim chaptersı ama bütçemi çok aştı. daha uygun fiyatlı ajanda önderiniz olabilirmi acaba. tşkler
Senin için faydalı olmasına çok sevindimelecda kesinlikle bekliyoruz :) bu arada planlayıcıların hepsi de çok güzel, bende 2 haftadır hergünü yazamasam da notlarımı günlük yazılacaklarımı listelemeye ve uygulamaya başladım, alışveriş listesi kısmı çok işime yaradı..
Fazladan tüketim olmuyor, listenin dışına cıkmıyorsun...
Hedefim daha planlı ve düzenli olarak,ev işlerini aksatmadan ve çocugumla olan aktivitelerimi çogaltarak daha verimli, enerji dolu günler istiyorum..
teşekkürler cevabın ve önerin için.ben marie kondonun 2 kitabını aldım. ancak ondan çok, francine jay in "azla mutlu olmak" kitabıyla motive olup, eşyalar konusunda sade bir yaşama başladım. daha akıcı, daha doğal, daha öz geldi bana. bu yüzden onu daha çok tavsiye ediyorumkondo nun da 5 yaşında başlayan serüveni ve verdiği örnekler okumaya değer tabii:)
oldu, bebeğe eğilmemekte çare buldum, bir yastık koyup kucağıma çocuğu öyle emzirdim , ben arkama yaslandımArkadaslar, bir sey soracagim; emzirme doneminde boyun, kol, sirt agriniz oldu mu, nadil mucadele ettiniz?
Ben de aynı fikirdeyim ama onu kimseyle de paylaşmak istemiyorum bir yandanElecda sana binlerce teşekkürler iyi ki varsın kesinlikle kitap yazmalısın çok iyi geliyorsun
O kitabın kesinlikle çok faydasını gördüm ben. Böyle birden sorunca örnek aklıma gelmedi:))Günaydın
Etkili insanların 7alışkanlıpı kitabına başladım ve çok beğendim, herkese tavsiye ederim. Ama önemsiz acil işler neler o kısmı tam algılayamadım örnek verebilecek olan var mı
Getirin beni gaza tabi:))Ben de aynı fikirdeyim ama onu kimseyle de paylaşmak istemiyorum bir yandano bizim elecdamız
kesinlikle kitap çıkartırsa çok faydalı olur.
hatta bir kitap değil ev/ çocuk/ iş hayatı ile ilgili bir dizi kitap çıkarabilir.
İlk kitabı buradaki gibi her konuyu içerir herhalde
adı da EVLİ , ÇOCUKLU, ÇALIŞAN VE MUTLU olabilir
Selamlar
İpek kızımla işe geldik bugün. Saat 16:00 gibi işimiz bitecek inşallah ve evimize döneceğiz. Bu hafta çok karışık bir hafta oldu. Önümüzdeki haftanın daha verimli olmasını umuyorum.
Günaydın
Etkili insanların 7alışkanlıpı kitabına başladım ve çok beğendim, herkese tavsiye ederim. Ama önemsiz acil işler neler o kısmı tam algılayamadım örnek verebilecek olan var mı
O zaman 2. Kutucuk mu 3. Kutucuk mı daha öncelikli dersiniz? Yani önemsiz acil işler mi Önemli acil olmayan işler miönemsiz acil işler
kargo hazırlamak
maillere bakmak
formları çoğaltmak
numune kağıtları hazırlamak
bana göre elinin altında olması gereken yapılmaması durumunda kriz yaratan işler
sanki acil olanlar önemsiz de olsa öncelikli olmalı gibi. Yoksa yapmazsan gözden çıkardın demektir onu. vazgeçtin mi o işten hayır demek ki acilen yapacaksın. vaktin kalan zamanını da önemli işlere ayıracaksın ki onlar da sıkışıp acil olmasın.O zaman 2. Kutucuk mu 3. Kutucuk mı daha öncelikli dersiniz? Yani önemsiz acil işler mi Önemli acil olmayan işler mi
Canım mesajın çok mutlu etti beni ve heyecanlandırdı. Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.Merhaba Hanımlar
Uzun zamandır Verimli Rutin'i takip ediyorum.elecda sana hayranım diyebilirim Bir de R Roasanayma ya tabi ki Ayırım yapmam istemem ama R Roasanayma seni biraz daha kendime yakın görüyorum
Sizleri gündüz şirkette okudukça bir aşka geliyorum, bende yapacağım böyle böyle , diye. Akşam eve gidince fosssss tabi ki
Ama bir adım attım ve Derle Topla Rahatla yı aldım okumaya başladım. Sanırım benim için büyük bir adım
Ama kitabın daha 70. sayfasındayım ve Marie Kondo ile ilgili ilk aklıma gelen düşünce " Bu kadının psikolojik sorunları var" oldu. Neden : Bana göre 5 yaşından itibaren ev derleme toplamaya takık birisinin ancak sıkıntıları vardır.
Sonradan kadının Japon olduğu aklıma geldi , normaldir herhalde dedim. Sanırım tamamen Türk kadını kafasıyla düşünüyorum ve bu beni sıkıntıya sokuyor.
Neyse .çok konuştum.:)
Sonuç kitaba başladım, büyük hedeflerim var. Bakalım neler yapabileceğim, hayatımda neler değişip düzene girecek
Cevabın için teşekkür ederim :)Canım mesajın çok mutlu etti beni ve heyecanlandırdı. Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.
Gündüz gaza gelip akşam vazgeçiyorsan hedeflerini günlük veya haftalık olarak yazmanı tavsiye ederim. İç disiplini olan bir insansan sana katkısı olur.
Güle güle kullan elecda’cım. Bizim mali durumlarımız oldukça kısıtlı bu aylarda. Ben 2019 yılı ajandamı kendim hazırlamayı düşünüyorum o yüzden. Çizgili orta büyüklükte bir defter işimi görür.Chapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde
Misafirin sevdiğin biriyse enerjini yükseltmiştir ne güzel. Yok öyle değilse geçmiş olsun.Cevabın için teşekkür ederim :)
Haftasonu yatılı misafirim vardı. Rüzgar gibi geçti desem abartmış olmam. O yüzden disiplin filan hiç birşey kalmadı.
Bu cumartesi sınavım var. hiç çalışmadım. Bu haftaiçi akşamları ona göz atmam lazım. Kendime bu hafta için hedef bunu koyuyorum.
Bir iş acilse önemlidir diye düşünüyor insan değil mi? Kitapta açıklanmamış mı bu? Elecda yazmıştı bunun ayrımını ama detayını hatırlamıyorum.Günaydın
Misafirimi seviyorum :) Sağolsunlar oturalım hizmet görelim misafiri de değiller. Benimle beraber heryere koşarlar. Beraber yaparız. Bayılırım öyle misafire :))Misafirin sevdiğin biriyse enerjini yükseltmiştir ne güzel. Yok öyle değilse geçmiş olsun.
Hedefini biraz daha ayrıntılı olarak not etsen daha motive edici olur. Pzt şu konu, salı şu konu bitecek gibi. Sınavında başarılar diliyorum. İkinci üniversite mi? Açık öğretim mi? Nedir sınavın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?