Popüler Konu Verimli Rutin

merhaba inceledim chaptersı ama bütçemi çok aştı. daha uygun fiyatlı ajanda önderiniz olabilirmi acaba. tşkler
Selen Baranoğlu-Basit ve Mutlu Yaşam kitabının yazarı. Bugün İnstagram hesabından kendi tasarladığı ajandayı duyurdu. Gayet başarılı duruyor ve uygun fiyatlı. Bir bakabilirsiniz.

Senin için faydalı olmasına çok sevindim

Günaydın
Etkili insanların 7alışkanlıpı kitabına başladım ve çok beğendim, herkese tavsiye ederim. Ama önemsiz acil işler neler o kısmı tam algılayamadım örnek verebilecek olan var mı

teşekkürler cevabın ve önerin için.
evet kitabın akıcılığı önemli anlatımı da aynı zamanda.. sadeleşmek için kitaptan faydalanabileceğimi düşünüyorum.. işte onun için sordum hangilerini alayım hangisinden başlayım diye..
belki bir gün kullanırız diye sakladıklarım vs. artık biyerden başlamalı değil mi ?

Arkadaslar, bir sey soracagim; emzirme doneminde boyun, kol, sirt agriniz oldu mu, nadil mucadele ettiniz?
oldu, bebeğe eğilmemekte çare buldum, bir yastık koyup kucağıma çocuğu öyle emzirdim , ben arkama yaslandım

kas ağrıları için lavanta yağı alabilir, ağrıyan yerleri onunla ovabilirsin. bebeğinle de mışıl mışıl uyursunuz

Elecda sana binlerce teşekkürler iyi ki varsın kesinlikle kitap yazmalısın çok iyi geliyorsun
Ben de aynı fikirdeyim ama onu kimseyle de paylaşmak istemiyorum bir yandan o bizim elecdamız

kesinlikle kitap çıkartırsa çok faydalı olur.

hatta bir kitap değil ev/ çocuk/ iş hayatı ile ilgili bir dizi kitap çıkarabilir.

İlk kitabı buradaki gibi her konuyu içerir herhalde

adı da EVLİ , ÇOCUKLU, ÇALIŞAN VE MUTLU olabilir

Günaydın
Etkili insanların 7alışkanlıpı kitabına başladım ve çok beğendim, herkese tavsiye ederim. Ama önemsiz acil işler neler o kısmı tam algılayamadım örnek verebilecek olan var mı
O kitabın kesinlikle çok faydasını gördüm ben. Böyle birden sorunca örnek aklıma gelmedi:))

Getirin beni gaza tabi:))

Selamlar

İpek kızımla işe geldik bugün. Saat 16:00 gibi işimiz bitecek inşallah ve evimize döneceğiz. Bu hafta çok karışık bir hafta oldu. Önümüzdeki haftanın daha verimli olmasını umuyorum.

Selamlar

İpek kızımla işe geldik bugün. Saat 16:00 gibi işimiz bitecek inşallah ve evimize döneceğiz. Bu hafta çok karışık bir hafta oldu. Önümüzdeki haftanın daha verimli olmasını umuyorum.

bu haftadan bende birşey anlamadım :)

Günaydın

önemsiz acil işler
kargo hazırlamak
maillere bakmak
formları çoğaltmak
numune kağıtları hazırlamak

bana göre elinin altında olması gereken yapılmaması durumunda kriz yaratan işler

önemsiz acil işler
kargo hazırlamak
maillere bakmak
formları çoğaltmak
numune kağıtları hazırlamak

bana göre elinin altında olması gereken yapılmaması durumunda kriz yaratan işler
O zaman 2. Kutucuk mu 3. Kutucuk mı daha öncelikli dersiniz? Yani önemsiz acil işler mi Önemli acil olmayan işler mi

O zaman 2. Kutucuk mu 3. Kutucuk mı daha öncelikli dersiniz? Yani önemsiz acil işler mi Önemli acil olmayan işler mi
sanki acil olanlar önemsiz de olsa öncelikli olmalı gibi. Yoksa yapmazsan gözden çıkardın demektir onu. vazgeçtin mi o işten hayır demek ki acilen yapacaksın. vaktin kalan zamanını da önemli işlere ayıracaksın ki onlar da sıkışıp acil olmasın.
Mantık yürüttüm

KIZLAR KİTAP-ajanda tavsiyelerinizi not ettim. Bir grup kitabı rüzgar mira okay ın videolarından not aldım son grubu da kk forum psikoloji ile ilgili kitap tavsiyelerinden beğenilen ilgimi çeken ve okumak istediklerimi not ettim.
Listemi paylaşıyorum

1. Derle Topla Rahatla-Marie Kondo

2. Sade- Ege Erim & Begüm Başoğlu

3. Az ile Mutlu Olmak- Francine Jay

4. Minimalist-Anlamlı Bir Yaşam

5. At kurtul rahatla-marie kondo

6. Bilinç altının gücü murphy

7. Pozitif gücün büyüsü

8. 8.alışkanlık

9. Etkili insanların 7 alışkanlığı

10. "Güzel Bir Gün Planner" ve "Minimal Haftalık Planner" ve "Magnetli Mutfak Planlayıcısı"

11. KENDİ STİLİNİ YARAT/RÜZGAR MİRA OKAY

12. PLATON-Devlet (kesilikle oku iyilik güzellik)

13. İknanın psikolojsi?

14. Erteleme sanatı

15. Sun-tzu (savaş sanatı)

16. Kürk mantolu madonna

17. Zor Kişiliklerle Yaşamak

18. Depresyondan Kendini Sevmeye Doğru

19. Marshmallow testi

20. İyi hissetmek

21. ben de tavsiye edeyim okumayan kalmasın : MOMO

Canım mesajın çok mutlu etti beni ve heyecanlandırdı. Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.

Gündüz gaza gelip akşam vazgeçiyorsan hedeflerini günlük veya haftalık olarak yazmanı tavsiye ederim. İç disiplini olan bir insansan sana katkısı olur.

Cevabın için teşekkür ederim :)
Haftasonu yatılı misafirim vardı. Rüzgar gibi geçti desem abartmış olmam. O yüzden disiplin filan hiç birşey kalmadı.
Bu cumartesi sınavım var. hiç çalışmadım. Bu haftaiçi akşamları ona göz atmam lazım. Kendime bu hafta için hedef bunu koyuyorum.

Chapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde
Güle güle kullan elecda’cım. Bizim mali durumlarımız oldukça kısıtlı bu aylarda. Ben 2019 yılı ajandamı kendim hazırlamayı düşünüyorum o yüzden. Çizgili orta büyüklükte bir defter işimi görür.
Senin tavsiyenle iki aydır bullet journal hazırlıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Aklıma ne gelirse not ediyorum. Bullet journalımda;
Bir tane aylık takvimim var, tüm ayı topluca görebiliyorum. Haftalık takvimde o hafta hedeflediklerimi yazıyorum. Günlük planlarda o gün halledilecek işleri listeliyorum. Alışkanlık kazanmak istediklerimi habbit trackerda takip ediyorum. Ayrıca gerçekleşen bütçemi kaydettiğim bir sayfam var. O ay hangi kaleme toplam ne kadar para harcamışım onu yazıyorum. Bir de o ay okunan kitap listesi sayfası ekledim. Şimdilik sistem oturmuş gibi görünüyor. Böyle devam ederim umarım.

Misafirin sevdiğin biriyse enerjini yükseltmiştir ne güzel. Yok öyle değilse geçmiş olsun.
Hedefini biraz daha ayrıntılı olarak not etsen daha motive edici olur. Pzt şu konu, salı şu konu bitecek gibi. Sınavında başarılar diliyorum. İkinci üniversite mi? Açık öğretim mi? Nedir sınavın?

Günaydın
Bir iş acilse önemlidir diye düşünüyor insan değil mi? Kitapta açıklanmamış mı bu? Elecda yazmıştı bunun ayrımını ama detayını hatırlamıyorum.

Misafirimi seviyorum :) Sağolsunlar oturalım hizmet görelim misafiri de değiller. Benimle beraber heryere koşarlar. Beraber yaparız. Bayılırım öyle misafire :))
Sınavsız ikinci üniversite olayı varya. Oldum olası Çocuk Gelişimi okumak istemiştim. Fırsat çıkınca hemen başvurdum.
Ama ben baya tembelleşmişim farkında olmadan
Dediğini gibi yapmayı deneyeceğim. Her akşam için bir konu az kalır. Ama artık bir plan dahilinde her akşam okuyacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…