• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba Hanımlar :KK16:
Uzun zamandır Verimli Rutin'i takip ediyorum. elecda elecda sana hayranım diyebilirim :KK200: Bir de R Roasanayma ya tabi ki :KK200: Ayırım yapmam istemem ama R Roasanayma seni biraz daha kendime yakın görüyorum :oops:

Sizleri gündüz şirkette okudukça bir aşka geliyorum, bende yapacağım böyle böyle , diye. Akşam eve gidince fosssss tabi ki:110:
Ama bir adım attım ve Derle Topla Rahatla yı aldım okumaya başladım. Sanırım benim için büyük bir adım En Büyük TÜRKİYE

Ama kitabın daha 70. sayfasındayım ve Marie Kondo ile ilgili ilk aklıma gelen düşünce " Bu kadının psikolojik sorunları var" oldu. Neden : Bana göre 5 yaşından itibaren ev derleme toplamaya takık birisinin ancak sıkıntıları vardır.
Sonradan kadının Japon olduğu aklıma geldi , normaldir herhalde dedim. Sanırım tamamen Türk kadını kafasıyla düşünüyorum ve bu beni sıkıntıya sokuyor.

Neyse .çok konuştum.:)
Sonuç kitaba başladım, büyük hedeflerim var. Bakalım neler yapabileceğim, hayatımda neler değişip düzene girecek :kahve:

Hanımlar merhaba
Hepinizin paylaşımları için teşekkürler :)hepsi çok değerli ve kıymetli bugüne yetişmek için yazmadım
İşyerim de ve günlük islerimde kullanabileceğim ajan da tavsiyesinde bulunur musunuz ?

Hanımlar merhaba
Hepinizin paylaşımları için teşekkürler :)hepsi çok değerli ve kıymetli bugüne yetişmek için yazmadım
İşyerim de ve günlük islerimde kullanabileceğim ajan da tavsiyesinde bulunur musunuz ?

Aylık ve haftalık görünümleri olan bir ajanda tavsiye ederim.
Plan yaparken boş günleri ve dolu günleri tek bakışta görebiliyosun.

Ben ev ve işle ilgili yapılacakları bir arada sürdüremedim.
İşle alakalı ajandayı kontrol ettiğimde aklım evdeki işlere gidiyor :)

Ajandalar aynı içerikleri taşıyor zaten zevk seçim sana kalmış
Chapters benim favorim.

Arkadaslar, bir sey soracagim; emzirme doneminde boyun, kol, sirt agriniz oldu mu, nadil mucadele ettiniz?
Benim belim ağrıyor, belimi kırlet ile destekliyorum emzirirken. Bir de emzirme yastığı kullanıyorum, bu sayede kol ağrısı yaşamıyorum. Yastığı misafirliğe falan götürmediğimde emzirrken kollarım çok ağrıyor.

Merhaba Hanımlar :KK16:
Uzun zamandır Verimli Rutin'i takip ediyorum. elecda elecda sana hayranım diyebilirim :KK200: Bir de R Roasanayma ya tabi ki :KK200: Ayırım yapmam istemem ama R Roasanayma seni biraz daha kendime yakın görüyorum :oops:

Sizleri gündüz şirkette okudukça bir aşka geliyorum, bende yapacağım böyle böyle , diye. Akşam eve gidince fosssss tabi ki:110:
Ama bir adım attım ve Derle Topla Rahatla yı aldım okumaya başladım. Sanırım benim için büyük bir adım En Büyük TÜRKİYE

Ama kitabın daha 70. sayfasındayım ve Marie Kondo ile ilgili ilk aklıma gelen düşünce " Bu kadının psikolojik sorunları var" oldu. Neden : Bana göre 5 yaşından itibaren ev derleme toplamaya takık birisinin ancak sıkıntıları vardır.
Sonradan kadının Japon olduğu aklıma geldi , normaldir herhalde dedim. Sanırım tamamen Türk kadını kafasıyla düşünüyorum ve bu beni sıkıntıya sokuyor.

Neyse .çok konuştum.:)
Sonuç kitaba başladım, büyük hedeflerim var. Bakalım neler yapabileceğim, hayatımda neler değişip düzene girecek :kahve:
Çok teşekkür ederim :KK200:
Ben de kitabı okurken benzer şeyler düşünmüştüm:))
Kitabı bir checkliste dönüştürüp uygulayınca çok faydasını gördüm.

Kızlar merhaba
şu üç kitaptan ikisini sipariş edeceğim şimdilik, hangileri ilk iki olsun yardımcı olur musunuz?

Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla, Rahatla - Marie Kondo
Sade - Begüm Başoğlu
Düzenli Evim
ben marie kondonun 2 kitabını aldım. ancak ondan çok, francine jay in "azla mutlu olmak" kitabıyla motive olup, eşyalar konusunda sade bir yaşama başladım. daha akıcı, daha doğal, daha öz geldi bana. bu yüzden onu daha çok tavsiye ediyorum:KK66: kondo nun da 5 yaşında başlayan serüveni ve verdiği örnekler okumaya değer tabii:)

Elecda sana binlerce teşekkürler iyi ki varsın kesinlikle kitap yazmalısın çok iyi geliyorsun

Chapters benim favorim.

Mia’ya katılıyorum. Üzerine söyleyecek başka sözüm yok:))

Ben de ev ve işi ayrı takip etmek istiyorum. Ev için haftalık yemek menüsünü, haftalık yapılacakları ve günlük yapılacakları takip etmek için 3 tane ürün aldım. Bugün geldiler. Resimlerini yüklüyorum.

C5CF9A76-3ECF-4573-8D24-3D9F8DBE877B.jpeg

Chapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde

Eklentiler

• 4EE295B1-8363-4FEE-9FF1-0CDE8C449C03.jpeg
    4EE295B1-8363-4FEE-9FF1-0CDE8C449C03.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 137
  • A532A26A-6D26-4021-8C59-33511F1C6883.jpeg
    A532A26A-6D26-4021-8C59-33511F1C6883.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 143
  • 43FD0D06-D894-43D5-9678-92B739FB3D28.jpeg
    43FD0D06-D894-43D5-9678-92B739FB3D28.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 136
  • 25EDDDB0-5855-4F45-9FE0-47AACB8E7949.jpeg
    25EDDDB0-5855-4F45-9FE0-47AACB8E7949.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 140
  • 466BBA64-8CE3-4FCE-929B-F25D3BEA2926.jpeg
    466BBA64-8CE3-4FCE-929B-F25D3BEA2926.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 141
  • 3BC82872-F482-4883-A937-679DDF178A5F.jpeg
    3BC82872-F482-4883-A937-679DDF178A5F.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 144
  • 655E7BE9-AE0E-4122-A4B8-8665F96747E1.jpeg
    655E7BE9-AE0E-4122-A4B8-8665F96747E1.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 138
  • 7946F12A-3B8A-4B28-B301-D14F29B62A18.jpeg
    7946F12A-3B8A-4B28-B301-D14F29B62A18.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 134
ben marie kondonun 2 kitabını aldım. ancak ondan çok, francine jay in "azla mutlu olmak" kitabıyla motive olup, eşyalar konusunda sade bir yaşama başladım. daha akıcı, daha doğal, daha öz geldi bana. bu yüzden onu daha çok tavsiye ediyorum:KK66: kondo nun da 5 yaşında başlayan serüveni ve verdiği örnekler okumaya değer tabii:)
Azla mutlu olmak kitabı bence de çok başarılı. Onun bi ara özetini burada paylaşmak istiyorum.

Chapters benim favorim.
önerin için çok tesekkur ederim iki ayrı ajanda kullansam daha iyi olacak :) ikisi birlikte dikkat dağıtabilir haklisin

Azla mutlu olmak kitabı bence de çok başarılı. Onun bi ara özetini burada paylaşmak istiyorum.
elecda elecda kesinlikle bekliyoruz :) bu arada planlayıcıların hepsi de çok güzel, bende 2 haftadır hergünü yazamasam da notlarımı günlük yazılacaklarımı listelemeye ve uygulamaya başladım, alışveriş listesi kısmı çok işime yaradı..
Fazladan tüketim olmuyor, listenin dışına cıkmıyorsun...
Hedefim daha planlı ve düzenli olarak,ev işlerini aksatmadan ve çocugumla olan aktivitelerimi çogaltarak daha verimli, enerji dolu günler istiyorum..

Chapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde
merhaba inceledim chaptersı ama bütçemi çok aştı. daha uygun fiyatlı ajanda önderiniz olabilirmi acaba. tşkler

Back