cevabın için teşekkürler ..Ben düzenli evim hariç diğer ikisini okudum ve hayatımı o şekilde düzene soktum. Derle, topla, rahatla ve sadeyi tavsiye ederim öncelikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için teşekkürler ..Ben düzenli evim hariç diğer ikisini okudum ve hayatımı o şekilde düzene soktum. Derle, topla, rahatla ve sadeyi tavsiye ederim öncelikle.
Hanımlar merhaba
Hepinizin paylaşımları için teşekkürler :)hepsi çok değerli ve kıymetli bugüne yetişmek için yazmadım
İşyerim de ve günlük islerimde kullanabileceğim ajan da tavsiyesinde bulunur musunuz ?
Benim belim ağrıyor, belimi kırlet ile destekliyorum emzirirken. Bir de emzirme yastığı kullanıyorum, bu sayede kol ağrısı yaşamıyorum. Yastığı misafirliğe falan götürmediğimde emzirrken kollarım çok ağrıyor.Arkadaslar, bir sey soracagim; emzirme doneminde boyun, kol, sirt agriniz oldu mu, nadil mucadele ettiniz?
Düzenli evimi okumadım. Ben sade ile başlayıp sonrasında derle topla rahatlatı okumuştum.Kızlar merhaba
şu üç kitaptan ikisini sipariş edeceğim şimdilik, hangileri ilk iki olsun yardımcı olur musunuz?
Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla, Rahatla - Marie Kondo
Sade - Begüm Başoğlu
Düzenli Evim
Çok teşekkür ederimElecda sana binlerce teşekkürler iyi ki varsın kesinlikle kitap yazmalısın çok iyi geliyorsun
Çok teşekkür ederimMerhaba Hanımlar
Uzun zamandır Verimli Rutin'i takip ediyorum. elecda sana hayranım diyebilirim Bir de R Roasanayma ya tabi ki Ayırım yapmam istemem ama R Roasanayma seni biraz daha kendime yakın görüyorum
Sizleri gündüz şirkette okudukça bir aşka geliyorum, bende yapacağım böyle böyle , diye. Akşam eve gidince fosssss tabi ki
Ama bir adım attım ve Derle Topla Rahatla yı aldım okumaya başladım. Sanırım benim için büyük bir adım
Ama kitabın daha 70. sayfasındayım ve Marie Kondo ile ilgili ilk aklıma gelen düşünce " Bu kadının psikolojik sorunları var" oldu. Neden : Bana göre 5 yaşından itibaren ev derleme toplamaya takık birisinin ancak sıkıntıları vardır.
Sonradan kadının Japon olduğu aklıma geldi , normaldir herhalde dedim. Sanırım tamamen Türk kadını kafasıyla düşünüyorum ve bu beni sıkıntıya sokuyor.
Neyse .çok konuştum.:)
Sonuç kitaba başladım, büyük hedeflerim var. Bakalım neler yapabileceğim, hayatımda neler değişip düzene girecek
ben marie kondonun 2 kitabını aldım. ancak ondan çok, francine jay in "azla mutlu olmak" kitabıyla motive olup, eşyalar konusunda sade bir yaşama başladım. daha akıcı, daha doğal, daha öz geldi bana. bu yüzden onu daha çok tavsiye ediyorum kondo nun da 5 yaşında başlayan serüveni ve verdiği örnekler okumaya değer tabii:)Kızlar merhaba
şu üç kitaptan ikisini sipariş edeceğim şimdilik, hangileri ilk iki olsun yardımcı olur musunuz?
Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla, Rahatla - Marie Kondo
Sade - Begüm Başoğlu
Düzenli Evim
Elecda sana binlerce teşekkürler iyi ki varsın kesinlikle kitap yazmalısın çok iyi geliyorsun
Aylık ve haftalık görünümleri olan bir ajanda tavsiye ederim.
Plan yaparken boş günleri ve dolu günleri tek bakışta görebiliyosun.
Ben ev ve işle ilgili yapılacakları bir arada sürdüremedim.
İşle alakalı ajandayı kontrol ettiğimde aklım evdeki işlere gidiyor :)
Ajandalar aynı içerikleri taşıyor zaten zevk seçim sana kalmış
Chapters benim favorim.
Azla mutlu olmak kitabı bence de çok başarılı. Onun bi ara özetini burada paylaşmak istiyorum.ben marie kondonun 2 kitabını aldım. ancak ondan çok, francine jay in "azla mutlu olmak" kitabıyla motive olup, eşyalar konusunda sade bir yaşama başladım. daha akıcı, daha doğal, daha öz geldi bana. bu yüzden onu daha çok tavsiye ediyorum kondo nun da 5 yaşında başlayan serüveni ve verdiği örnekler okumaya değer tabii:)
Chapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde
önerin için çok tesekkur ederim iki ayrı ajanda kullansam daha iyi olacak :) ikisi birlikte dikkat dağıtabilir haklisinAylık ve haftalık görünümleri olan bir ajanda tavsiye ederim.
Plan yaparken boş günleri ve dolu günleri tek bakışta görebiliyosun.
Ben ev ve işle ilgili yapılacakları bir arada sürdüremedim.
İşle alakalı ajandayı kontrol ettiğimde aklım evdeki işlere gidiyor :)
Ajandalar aynı içerikleri taşıyor zaten zevk seçim sana kalmış
Chapters benim favorim.
elecda kesinlikle bekliyoruz :) bu arada planlayıcıların hepsi de çok güzel, bende 2 haftadır hergünü yazamasam da notlarımı günlük yazılacaklarımı listelemeye ve uygulamaya başladım, alışveriş listesi kısmı çok işime yaradı..Azla mutlu olmak kitabı bence de çok başarılı. Onun bi ara özetini burada paylaşmak istiyorum.
merhaba inceledim chaptersı ama bütçemi çok aştı. daha uygun fiyatlı ajanda önderiniz olabilirmi acaba. tşklerChapters ajanda da geldi. Bunu iş için kullanacağım. Sayfaları çıkarıp takabilme ve seneye sadece sayfaları alma kısmını beğendim. Görselleri şu şekilde