Popüler Konu Verimli Rutin

Kolay gelsin elecda ben bile okurken yoruldum.

Okurken yoruldum Allah kolaylık versin

Kolay gelsin, baya zorlu bir hafta olmuş gerçekten
Aklıma biberona alternatif olarak alıştırma bardakları geldi. Belki onu alabilir? Philips Avent'in yumusak uclu alıştırma bardağı var. Ben de oğlum 4 aylıkken işe başladığımdan sütü hep ondan verdik. Deneyebilirsiniz belki..

Hala biberon almadığı için dün bakıcı ablamız, İpek ve ben hep beraber işe başladık:)
Tüh ya sıpaya da bakın hele annesinden ayrılmamak için neler yapıyor.emzirme destek sistemi diye bişey vardı. Onu bi arastır istersen belki o şekilde beslenir. Kolay gelsin sana böyle baya zor olur

maşallah, planlamalarınıza hayran kaldım. Ne güzel.
Biz olsak sayfalarca şikayet ederdik sanırım, küçük biberon almıyor, sütümü nasıl vericem, sütten mi kesicem, işi mi bıraksam?... 2 çocukla nasıl çalışcam

Gerçekten öyle :) elecda çözüm odaklı olmana bayılıyorum idolümsün biliyor musun

Bence de bebek görmek isteyen size gelsin hele ki artık kış geliyor, yolculuklar vs yıpratıcı olabilir

İş meselesine biraz komplike ama efektif bir çözüm bulmuş gibisin. Yine de koordinasyonu zor olmuş olmalı :) kolaylıklar dilerim. Çözüm odaklı olmak böyle bir şey işte

Benim de şu misafircilik işi canımı sıkıyor halen. Geçen gün teyzem adresimi istedi. direkt olarak niçin istiyorsun diyemeyeceğim için verdikten sonra sordum, bilet aldım ben oraya gelmek için dedi. Hangi tarihe dedim. Bu emrivaki değil mi? Bana bir müsait misin? Sana uyar mı bile demedi. Çok ilginç değil mi? Belki o tarihte başka misafirim olacaktı. Eşimin ailesi de gelecekler belki de ev müsait olmayacak. Bu kadar teklifsiz olunması bana çok garip geldi. (Teyzem senede 2 bayramda birer gün gördüğüm biri, hani öyle aramızda çok aşırı bir samimiyet de yok) kendimi çok sorguluyorum acaba memnuniyetsiz olan, hatalı olan ben miyim diye? Ama düşünüyorum da komşuya bile uğramak için önceden uygunluk durumunu soran bir insanım ben. Kendi babama bile, müsaitsen şu tarihte geleyim diye sorarım. Bu yüzden anlamlandıramıyorum sanırım

Canım günaydın
Annen olmadığı için teyzen doğumda yanında olmak istemiştir diye düşünüyorum
Tabi evin küçük olunca konaklama da problem olabilecek

İnsanlardaki bu rahatlık beni çok şaşırtıyor

elecda kolaylıklar diliyorum canım
Bu işin tek olumlu yanı haftada 1 gün işe gitmen olacak
Senin izin turistlik gezi bile sayılacak

Canım günaydın
Annen olmadığı için teyzen doğumda yanında olmak istemiştir diye düşünüyorum
Tabi evin küçük olunca konaklama da problem olabilecek
Hareketin iyi niyetle yapıldığına şüphem yoK asla.
Ama doğum tarihini ben bilerek (beni doğmadı mı daha diye darlamasınlar diye) 2 hafta geç söyledim. Teyzem biletini tam o tarihe almış, ama önce babam gelecek mesela. babamın falan ne zaman geleceğini sorması gerekmez mi? Ya da kayınvalidemin gelip gelmeyeceğini sorması gerekmez mi? Açıkçası beni arayıp ben şu tarihlerde gelmek istiyorum diye biletini almadan önce sormasını beklerdim. Hatalı mı düşünüyorum bilemedim ki?

Merhabalar
Bugün instagramda minimalist bir oyuna denk geldim ve Kasım ayı boyunca uygulamak istiyorum, umarım başarabilirim. Ayın her günü o gün ayın kaçı ise evden o kadar eşya çıkarılıyor oyunda. Mesela bugün ayın 1'i ve 1 eşya çıkarmam gerek. Yarın 2 gibi... Daha önce burada bahsedilmiş olabilir tabi ama ben bugünden itibaren başlamayı düşünüyorum. Eğlenceli bir başlangıç olur gibi geldi :)

ben misafiri çok seven biriyim ama kesinlikle habersiz emrivaki tarzında olunca sinir olurum, çok çok yakınlarım hariç tabiki

Evde çok eşyan varsa süper bir fırsat oluyor
Benim o kadar eşya çıkmıyor
Bu ay her gün 1 eşya şeklinde yapıcam bunu

ben misafiri çok seven biriyim ama kesinlikle habersiz emrivaki tarzında olunca sinir olurum, çok çok yakınlarım hariç tabiki
Benim de misafir etmekle bir derdim yok aslında :) hani gelinmesinden rahatsız değilim.
Ama nezaketi de elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum. Mesela ne kadar kalacağını da bilmek isterim çünkü ona göre sırada gelmek isteyenler var, eşimin iznini ona göre ayarlayacağız falan. Sorulmuyor ki ne kadar kalacaksın diye. Ben x gün kalabilirim senin de bana ihtiyacın varsa falan dese keşke.

Çok haklısın sen canım. Eğer o tarih uymuyorsa sana söyle bence açık açık. De ki ‘şu tarihlerde gelirsen benim için de çok iyi olur, çok yardımın olur senin için de müsait olur mu o tarihler’ diye.

Seni çok iyi anlıyorum, ben de öyleyim biri gelecekse ne zaman gelecek ne zaman gidecek bilmek isterim, bu Kişiler kendi annem babam kardeşim de olsa önceden müsait misin diye sorup bilet almasını isterim. Ama biraz karakter meselesi sanırım kimi insanlar fazla rahat oluyır. Fazla rahat kişiler arkadaş olunca uzaklaşılarak mesafe konmuş oluyır ama aileden biriyse daha zor oluyır. Kırmadan bir şekilde uyarsan teyzeni önceden haber vermekle ilgili ,hadi bu sefer almış ama sonrakilerde dikkat eder en azından. Veya başka birini anlatıyor gibi anlatsan yanında şu kişi de böyle yaptı ama eşim /ben hiç hoşlanmadık emri vakiden diye, o zaman kendisi de dikkat etmeye başlar mı acaba

Uçak biletini almış bile. X tarihte oradayım dedi direkt. Artık diğerlerini ona göre şekillendireceğiz başka çare kalmadı. Yakın da değil izmirden ankaraya geliyor. İnsanlar kırılır küser diye bişey diyememek beni yoruyor... ileride yardım alıcam bi fırsatını bulursam insanlara nasıl hayır denir, nasıl düşünceler kırmadan ifade edilir bana öğretmedi ailem. Hep başkalarının rahatı ve iyiliği için kendimizden fedakarlık göstermemiz beklendi. Öyle öğrendiğimden şimdi bunu kıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…