- 23 Eylül 2013
- 24.334
- 49.846
- 798
Selamlar Hanımlar,
Benim için yoğun haftaydı. Buraya vakit ayıramadım. Arada okudum ancak cevap yazamadım.
Cuma akşamı Eskişehir'e kayınvalidemlere gittik. İpek, oto koltuğundan hiç hoşlanmadığı için akşam 20:30'da yola çıktık, nispeten rahat bir yolculuk oldu. Ancak hafta sonu hastalandı.Hala burnu akıyor ve yoğun öksürüğü var.
Pazartesi öğleden sonra geri döndük ancak gündüz saati olmasından mütevellit, 2,5 saat boyunca ağladı garibim
Daha bir yere kıpırdamıyorum, görmek isteyen buyursun gelsin evimize yahu:)
İpek biberon almadığı ve benim de Salı günü işbaşı yapmam gerektiği için bakıcı ablamızı da alıp hep beraber işe gittik. Uçak hangarında çalıştığım için ekip dinlenme odaları var. Bu odalardan birine ablayı ve İpek'i yerleştirdim. Ben de çalıştım. Cuma günü tekrar gideceğiz. Genel Müdür şehir dışında şu an. Döndüğünde İpek ek gıdaya tam alışana kadar yani yaklaşık 6 ay sadece Cuma günleri işe gelmeyi talep edeceğim. Bakıcı ablamız Perşembe akşamı bizde kalacak, Cuma sabah hep beraber işe gideceğiz, akşam eve döneceğiz.
Cuma günleri Ela'yı eşim saat 16:00'da okuldan alıp, işine götürecek. Mesai bitimi servisle geri dönecekler. Ela'yı bana teslim edip ablayı evine bırakacak
Bir biberon almamanın sonuçları
Kolay gelsin elecda ben bile okurken yoruldum.