Popüler Konu Verimli Rutin

İşteydim mesajını gördüğümde evde yazacaktım aklımdan çıkmış özür dilerim kendim internette araştırırken necla yadsımanın adım adım kuran Dili videolarına denk geldim, kitabı da satışta kitabı da aldım izlemeye başladım 3-4kere yarım kaldı tekrar başladık falan, düzenli devam ettiremedim maalesef , belki 2019da daha düzenli yapma imkanım olur, nouman Ali kahn ı ben de çok beğeniyorum ama çok fursat olmadı izlemeye, her türlü dizi izlemye fırsat var da bınlara bulamıyorum İşte

Bugün kitap-dosya ve defterleri minimalize ettim. 1-2 dosya ile çocuk kitapları kaldı.Ha bir de eşimin kitapları (muhtemelen hiç birine dokundurmayacak). En çok kırtasiye kısmı zor geldi bana. Kimi insanlar kozmetikte zorlanıyor bana bu zor geldi.
En kısa zamanda elektronik malzemelere de bir el atacağım.

yıllardır var olan ok rahatsız olduğum bir huyum var: saçlarımla çok oynuyoum özellikle ders çalışken kitap okurken, bu defa dikkatim çabuk dağılıyor, kendimi veremiyorum okuduğum şeye, bu alışkanlığımı br türlü bırakamadım, kulak arkalarından saç çıkarıp oynuyroum sürekli sonra tekrar topla tekrar oyna vs döngüye giriyor. bir ama tülbent örtüyordum sırf oynamamak için ama en son dayanamıyorum tülbent arasından saç alıyorum, o derece takıkım yani. bundan kurtulmak için ir öneriniz olur mu acaba?

Günaydınlar, yazmadan takıpcılerden bır sela vereyım ve bır soru yoneteyım ıstedım.
Ben daha daha cok cok seneler once kısısel gelısım kıtapları okumaya baslamıstım , cokta yararını gordugumu dusunuyorum. Ama artık 2 cocugum var ve okumaya hıc vaktım kalmadı.

Bu sebeble bende ıse gıdıp gelırken dınlemeyı dusunuyorum paylastıgınız vıdeoları kısılerı not aldım, ama dun vıdeo ındırmeye calısırken telefonuma vırus bulastırdım. cok uygunsuz seslı bıldırımler gelıyordu sıfırladık telefonu bugun. Sımdı sorum su vıdeoları nasıl ındırebılırım? Androıd ıcın soruyorum

Videolar eğer youtube da ise; telefondan youtube sitesine girip video yu açın ( ama siteden açın uygulamadan değil..)
yukarıda ki url kısmına www. dan sonra 2 tane s harfi koyun. Örnek : www.ssyoutube.....
o şekilde yazınca başka bir siteye yönlendirecek ve mp4 olarak indir seçeneği çıkacak. Oradan indirebilirsiniz.
Eğer video değil de ses olarak indirmek istiyorsanız tekrar istedğiniz video yu açın ve URL yi kopyalayın, google youtube dönüştürücü yazın bir sürü site çıkacaktır ilk iki tanesini kullanıyorum ben onlara girin kopyaladığınz url yi yapıştırın açılan sitede ki yere o şekilde inecektir.

Umarım karışık anlatmamışımdır

Çok teşekkür ederim. Sonunda yapabildim.
Umarım ızlenmesı tasvıye olunan vıdeoları fılan kacırmamısımdır

İnstagramda kardit habit lab vardı.
O POMODRO yönteminden bahsetmişti.
böyle saat kurup sadece o işle uğrasıyorsun. Saçla oynamak diyince aklıma bu geldi , belki 15 dakika hiç saçınla oynamadan bir çalışma seansı yaparak başlayabilirsin. bir fikir benimki

merhaba kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
iostan moment diye bir program indirdim ama sadece ekranda kalma süresini gösteriyor, başka özelliği var mı sadece bu kadar mı gösteriyor bu programdan

ben de minimalizmle ilgili video izliyorum ama ders çalışmam gerekiyor en azından bir saat

yarın akşam izleseniz eşinle, süre yarıyarıya düşer, illa ki aynı gün izlemeniz şart değil ki
Bu da çok mantıklı aslında ama biz bugün izlemezsek bi daha açıp izlemeyiz eksikliğini de hissetmeyiz de işte ne bi Salı ve Perşembe bişeyler diğer günler free takılıyoruz

Önerilerin için teşekkür ederim. Yeni bir dil öğrenmek oldukça meşakkatli bir iş o yüzden iyice düşünerek planlarıma koymayı istiyorum.

Podcast de dinleyebilirsin. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…