Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakım olarak ne yapıyorsun. Ben banyoda biraz keyif yapsam güzellik merkezinden çıkmış gibi hissediyorum ben biraz ortadan kaybolsam olağanüstü hale giriyoruz evdeEve gittiğimde işlerimi azaltana kadar tv ve tel bakmam.
haftada 1 ev temizliği
günlük 2 saati bulan rutin işler
bakım rutinlerim 30 dk bulur.
günün akışına bırakırım kendimi.
pratik olmak çok detaya takılmamak önemli.
Teşekkürler beğendim. Tavsiyelerin çok hoş oluyor.Tavsiye Video
Rüzgar Mira Okan-Toksik İnsanlar ile Nasıl Baş Edilir?
yazıyı bulursan paylaşır mısın merak ettim. teşekkürler.Geçenlerde günde 10 dk ayırarak neler yapılabilir diye bir yazı okumuştum. Gerçekten çok güzel şeyler yazıyordu. Ben de bi anda büyük hedefler koyuyordum 1 hafta sonra pes ediyordum. Küçük adımlarla başlayacağım ben de. 21 gün bir alışkanlık edinip sonra yanına başka bir alışkanlık edinerek devam edeceğim. Şimdiye kadar plansız geçti hayatım hep anı yaşadım. Ama bu hep beynimin dağınık olmasına sebep oldu. Bundan sonra planlayarak gitmek istiyorum.
Kaydetmedim ama denk gelirsem paylaşırım tabii kiyazıyı bulursan paylaşır mısın merak ettim. teşekkürler.
her burç her burç ile uyumlu olacak veya terazi erkekleri kötüdür diye bir durum yok, sadece benim gibi ayaklarını yere sağlam basmak isteyen biri için istenmeyen bir durumdu bu.sabah sabah bitirdin beni. benim oğlum başak burcu olacaktı 40+3 de geldi tam 22 eylül gecesi ama saat 1:40 olduğu için 23 eylül veee terazii oldu
Sağolasın :)Kaydetmedim ama denk gelirsem paylaşırım tabii ki
Hoş geldinizAa evet çok güzel bir sayfaymışşş teşekkür ederimmm
Beni de aranıza alır mısınıııızz?
Rica ederim Bu kadının videolarını seviyorum. Kitabını da okudum. Faydalı bir kitap bence. Kapsül gardrop oluştururken dikkat edilmesi gereken epey nokta varmış, okuyunca fark ettim:)Teşekkürler beğendim. Tavsiyelerin çok hoş oluyor.
Bakım olarak ne yapıyorsun. Ben banyoda biraz keyif yapsam güzellik merkezinden çıkmış gibi hissediyorum ben biraz ortadan kaybolsam olağanüstü hale giriyoruz evde
Kremin markası ne acabasaçlarıma duş sonrası krem sürüyorum çok faydası oldu.
birde diş fırçalama
beklentiyi yükseltmeyelim
Elseve mucizevi yağ kremKremin markası ne acaba
ben de saç kremi değil bakım yağı kullanmaya başladım.sanki yağ olunca daha doğal gerçi içinde yağ dışında bir şey var mı bilmiyorum. Bir de sac kremi ile banyoda vakit kaybetmiyorumElseve mucizevi yağ krem
ben de saç kremi değil bakım yağı kullanmaya başladım.sanki yağ olunca daha doğal gerçi içinde yağ dışında bir şey var mı bilmiyorum. Bir de sac kremi ile banyoda vakit kaybetmiyorum
Ben de Arapçayı öğrenmek istiyorum ama hemüz bir adım atmadım. Bakalım belki 2019 yılı hedeflerim arasına alırım. Şu güne kadar hep istiyorum dedim ama planlama yapmadan istekler sadece havada kalıyor. Kitap mı aldın sen yoksa program mı yükledin?eşimle birlikte akşam 21den sonra telefon kullanmamaya karar verdik aramalar dışında, dizi izlemek de yok. bakalım uygulayabilecek miyiz:) instagramda da face de de çocuk gelişimi ek gıda vs ilgili takip ettiğim gruplar var tamanen kaoatırsam geri kalırım gibi bir hissiyat oluşuyor bende, tabi telefon elde takılıp kalınca faydadan çok zararı oluyor.
biraz aceleye gelmiş tam ifade edememişim aslında yazdıklarımı elde olan konuya göre zamanlama olacak şekilde boş kalmadan kendimi geliştirmek isriyoum. daha hamilelik zamanımda arapça öğrenmeye başlamıştım kendim kitap alarak netten ama hep bölündü yarım kaldı daha başında kaldım, haftada 2 gün 1-2 saat ayırılabilir gibi geliyot ama onu bile yapamadım. yılbaşına kadar ona vaktim de yok zaten, 2019 için ne olur bilemem
30 güne egzersiz programı indirdim her gün 15-20 dk burdaki egzersizleri yapmak istioum inşallah başarabilirim. onun dışında yürüyüş falan yapmaya pek zamanım yok.
minimalizm, çocuk gelişimi ,temizlik püf noktaları vs kendime konu belirleyip bir ay sadece o konuda bir şeyler okumak istiyotum. tabi bu konular da 1 ayda bitmez ama ne kadar araştırıp okuyabilirsem artık o süreçte. belirlemeyince hiçbir şey yapmadan geçiyor zaman boş boş gibi geliyor
bir de aylık bir kısa sure tefisir belirleyip onu dinlemeyi ve bir peygamber belirleyip onun hayatını dinlemeyi okumayı istiyotum ayladır ama bu fazla oluyr hep nedense hiç başlayamıyorum bile. haftada bir gün iki saat ayrsam bile yeter düşününce kolay gibi geliyor ama iş başa düşünce hiç gerçekleştiremedim. haklısın sanırım bazen ben de böyle abartı hedef koyup hiçbirini yapamıyorum sonra, aşırıya kaçmamak lazım
Bizde tv çoğunlukla kapalıdır. Benim uzun uğraşlarım sonucunda eşim alıştı ve o da çok sevdi bu durumu. Kızım çizgi filmi ya tv’den ya da blu tv’de tabletten izliyor. Tv izleme hakkı bitince hemen kapatılıyor. Eşimle biz de izlediğimiz bir dizi varsa saati gelince açıyoruz. Eşim pzt, ben salı günü dizi izliyorum. Ailecek de evdeysek cuma akşamlar İstanbullu gelin’i izliyoruz. Bir de benim reklam sesine tahammülüm yok. Reklama girince direkt sessize alırım senelerdir. Eşim de alıştı artık o da yapıyor son bir iki senedir. Haberleri senelerdir seyredemiyorum zaten, psikolojim kaldırmıyor, etkileniyorum. Sağolsun eşim ona da alıştı açmıyor haberleri. Şimdi yazınca farkettim eşime kocaman bi teşekkür borcum varmış. Kendini çok geliştirdi bu konuda. Kayınvalidemlerin evinde izlenmese de tv hep açık olur maalesef....Bizde 21' den sonra tv kapatiyoruz. Yoksa ailece hipnoz olmus gibiyiz. Kapatmak cok iyi oluyor. Sohbet ediyoruz.
Yapmak istemediğim bir işin yanına sadece 10 dk diye not almaya başladım. Çok işe yaradı. Geçen hafta erteleyip durduğum epilasyon işimin 10 dakikadan az sürdüğünü görmek mutlu etti beni.Geçenlerde günde 10 dk ayırarak neler yapılabilir diye bir yazı okumuştum. Gerçekten çok güzel şeyler yazıyordu. Ben de bi anda büyük hedefler koyuyordum 1 hafta sonra pes ediyordum. Küçük adımlarla başlayacağım ben de. 21 gün bir alışkanlık edinip sonra yanına başka bir alışkanlık edinerek devam edeceğim. Şimdiye kadar plansız geçti hayatım hep anı yaşadım. Ama bu hep beynimin dağınık olmasına sebep oldu. Bundan sonra planlayarak gitmek istiyorum.
Ben de arapça öğrenmek istiyorum ama daha çok kuranı anlayabilmek için. Bu kitaplar güzel gibi biri geçen yıl basılmış biri bu yıl ben bunlardan çalışacağım. Henüz alıp başlamadım ama siz de inceleyin isterseniz belki işinize yarar.Ben de Arapçayı öğrenmek istiyorum ama hemüz bir adım atmadım. Bakalım belki 2019 yılı hedeflerim arasına alırım. Şu güne kadar hep istiyorum dedim ama planlama yapmadan istekler sadece havada kalıyor. Kitap mı aldın sen yoksa program mı yükledin?
Kuran meali ile ilgili ben Nouman Ali Khanın tefsir videolarını seyrediyordum. Ama kopuk kopuk oluyordu. Şimdi her Çarşamba izlemek üzere plan yaptım. Geçen hafta 30 dakikalık bir bölüm izledim. Bu hafta aynı bölümü izleyip notlarını çıkarmayı planlıyorum.