Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydınlar,
Hayırlı cumalar arkadaşlar..bugünden itibaren rutinim baya oturdu...ve bu beni çok mutlu ediyor..akşamdan evi mutfağı toparladım, akşamdan bugünkü yemeğin ön hazırlığını yapıp dolaba koydum...kafam çok rahat ..işe de daha mutlu geldim...umarım bu şekilde devam edebilir ve daha daha sade bir hayata geçebilirim..

Yok ben yanlış yazmışım ortaokula başladı: )

selamlar, ben 2 gündür nedense anlık şekilde gelen bir durgunluk bir atalet içindeyim.
enerjim mi yok, çabuk mu yoruluyorum bilemedim. yapmak istediklerim var ama elim kolum kalkmıyor. değil günlük rutinimi takip etmek, elimi yüzümü yıkamaya gitmeye üşeniyorum.
böyle günlerde akşamları vicdan azabı hissediyorum niye boş geçti günüm diye

Hamileliktendir.... kendine çok yüklenmemelisin bu konuda. Bi kaç aya dolu dolu geçecek zaten. Biraz tembelliğin sana zararı olmaz

Hoş geldiniz Bu ara iki çocuklu hayata henüz adapte olamamaktan kaynaklı çok sık yazamıyorum.

Siz böyle yazınca hayatımın epey yol aldığını fark ettim.

Önerinizle kırmızıyı izledim..cok duygulandım..diğer önerileri de izlicem ilk fırsatta ...
Kırmızı benim de çok içime dokundu. Hande Birsay’ın Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti konuşması benim favorim. Kesinlikle tavsiye ederim. Söylediği her kelimeye katılıyorum.

Bence çok güzel olmuş, elinize sağlık
Özellikle kontrol periyotları koymanız, hedeften uzaklaşıp uzaklaşmasığınızı kontrol etmek ve eğer sapma varsa kendinize çekidüzen vermek açısından çok faydalı olur.

Hoş geldin:)
Özel okul beni de sarstı.Anaokulu için verdiğimiz özel okulun aylık yüklüce ödemesi haricinde habire bir masraf çıkıyor olması beni benden aldı bu ara
Kütüphane süper olmuş. Kitap satın alıp elden çıkarmakdan da fenalık geldi zira:)

Son bi tembelliğin keyfini çıkar diyosun :) haklısın aslında
Dün gece 02:00 / 04:30/ 06:00 ve 07:00’de emzirmeye kalktım. 04:30’da kalktığımda emzirdikten sonra diğer göğsü sağdım. Yattığımda 05:45’di.

07:00’de günümüz başladı. Kahvaltı hazırla, bebeğin altını üstünü değiştir ve emzir faslından sonra Ela’nın veli toplantısına gittim.
Oradan geldim, Ela’ya beraber pizza yapma sözüm vardı. Onu yaptık sonrasında o pişerken İpek’i emzirdim ve eş zamanlı Ela ile Pony konuşturma oynadım.

Pizza yendi, mutfak toplandı. Ela park diye tutturdu. Park faslından sonra akşam yemeği hazırla, topla derken tam artık oturacaktım ki Ela bir de kek yapma sözün vardı dedi

Az önce de keki yaptık. Şimdi fırında pişiyor. Bu süreçte İpek’i kaç kere emzirdim ve altını değiştirdim hatırlamıyorum.

Sözün özü dinlen arkadaşım

elecda ve diğer tüm arkadaşlar
Kreş doğumgününe diğer arkadaşlarına vermesi için küçük hediyelikler hazırlamam lazım
Sizce ne almalıyım?

ben de sokak kedilerine ya da köpeklerine vermek için minik poşetlere konan kedi mamalarını beğeniyorum aslında. ig’de görmüştüm, çocuklar baya seviniyorlar hediyeliğe. aileleriyle bir kediyi ya da köpeği besliyorlar

Şikayetimi geri aldım
Ne çok söz vermişsin ya da verdiğin sözler niyeyse (?) ela tarafından aynı güne toplanmış
Mecburen de olsa Bitmeyen enerjine hayranım.

Bizde de şuan Miele var çok memnunuz. Güle güle kullanın.

Bizde de şuan Miele var çok memnunuz. Güle güle kullanın.
Miele genelde çok pahalı olduğu için uzak durduğum bir markaydı. Eşim 1000 liranın altında deyince gidip baktık. Ablanın her türlü vereceği zararı düşünerek makineyi yapmışlar:)) Bunu da bozmayı başarırsa kendisine çalı süpürgesi hediye edeceğim:)

Günaydınlar ,
Cuma akşamı marie kondo 'nun derle topla rahatla kitabını okuyama başladım.
Ben evi topladım sanıyormuşum ama aslında toplamamışım..
Kitap bitmemesine rağmen okuduğum kadarıyla giriştim eve :)
Kullanılmayan kıyafetler /kışlıklar ,mutfak esyaları, oglumun oyuncakları derken çıkan dağ yığınına şok geçirerek baktım...
Oyuncakları çocuklar oynasın diye komşuma verdim.
Kıyafetlerin kullanılabilecek olanlarını ihtiyacı olanlar alsın diye bıraktım,kullanılmayacak olanları attım...
Şimdi sırada kitaplar var onları da ilk fırsatta halledeceğim.
Sonrasında da evi süpürdüm sildim ve ev gözüme bambaşka görünmeye başladı..Yaşadığım huzuru hiç bişeye değişemem.
Daha yapılacak çok iş var ... Okudukça/araştırdıkça/uyguladıkça her şey daha güzel olacak inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…