Elecda neler yaptıgını güzel yazılarını okumak için gelmiştim. ipekcik gelmiş hoşgelmiş :) Gözün aydın Saglıcakla büyüt,
agzi olan konuşur..Yapmayın, insanı yorar, tüketir bu durum. O insanlar sizin sevmediğinizi anlasa ne olur? Sizi sevmeseler, arkanızdan konuşsalar ne olur? İnanın hiç birşey olmaz.
Yaaaa inanılmaz mutlu oldum çok teşekkür ederim. İnşallah yazarım:)Geçen gün aklımdan geçtinBen de seni seviyorum ve gözüm arıyor seni. Fırsat buldukça yaz lütfen:))
Hoş geldinizbaştan sonuna kadar hiç üşenmeden okudum. bilginize pratiğine hayran kaldim ah bende keşke senin gibi olabilsem ben darmadaginik bir kadinim.
Çok teşekkür ederim canımElecda neler yaptıgını güzel yazılarını okumak için gelmiştim. ipekcik gelmiş hoşgelmiş :) Gözün aydın Saglıcakla büyüt,
Çok teşekkür ederim canım. Küçülenler kutusu çok işime yarıyor benim. Verilecekleri de elime geçtikçe buraya koyuyorum.elecda ne güzel olmuş dolaplar ferah sade
Benimde oğlanın dolabına bir el atmam şart
verilicekler küçülenler ayarlanacak
Cok tesekkur ediyorum. Dolaplar da cok guzel olmus. Gule gule kullansin kizlarin ins. Benimde oglumun dolabi cok dagiliyor. Konmari yontemini uygulayayim bendeHoş geldiniz
Renk analizini İstanbul’da Oya Komar’a yaptırmıştım.
Çok teşekkür ederim. SevgilerGunaydinelecda . Uzun zamandir siteye giris yapmiyordum. İkinci cicegini kucagina almak nasip olmus. Guzellikler ve hayirla buyutsun Rabbim. Duzen konusunda hayatima olumlu yonde dokundun. Tesekkur ederim.
Konmariyi çok kullanışlı buluyorum. Özellikle çocuk dolaplarında neyi var neyi yok görmek, fazla satın almanın da önüne geçiyor.Cok tesekkur ediyorum. Dolaplar da cok guzel olmus. Gule gule kullansin kizlarin ins. Benimde oglumun dolabi cok dagiliyor. Konmari yontemini uygulayayim bende
Kendi kiyafetlerim icin konmariyi uyguladim ama oglumun kiyafetlerinde bir turlu duzen saglayamiyorum. Uyanik oldugu her an ilgilenmem gerekiyor. Uyudugunda da odaya giremiyorum. Boylr bir kisir dongu icerisindeyimKonmariyi çok kullanışlı buluyorum. Özellikle çocuk dolaplarında neyi var neyi yok görmek, fazla satın almanın da önüne geçiyor.
Masallah masallah. Allahim bereket versin. Bende ogluma bes yaptim her ay 200 tl atiyorum. Altinlarini da bozmadim. Hayirlisi bende uzun vadede onun adina biraz birikim yapmak istiuorumSelamlar,
Cumartesi günü kızımın 40 mevlüdünü yaptık. Bugün de kızımın gerçekten 40’ı doldu
Epey kıyafet hediyesi geldi. Kıyafetlerin bir kısmını sakladım. Kalan kısmını giysi kumbarasına koyacağım. Zarf içinde para getirenler oldu. Onları da altına çevirmek niyetindeyim.
Ela’nın doğumunda takılan altınları bozdurup altın hesabına koymuştum. Toplam 137 gr’dı. Ancak ev için peşinat çıkışmayınca kullanmak zorunda kalmıştık. Şimdi yavaştan borcumu ödemek istiyorum.
1 ata altın 7 gr olduğuna göre Ela’ya 20 ata altın borcumuz var. Geçen yıl, 9 ata altın alıp banka kasasına koymuştum. Kalanı da yavaş yavaş tamamlayacağım.
İpek’e takılan altınlar daha az oldu. Sanırım 6 ata civarı yapacak. İnşallah uzun vadede onunkileri de 20’ye tamamlarım.
Bu altınları üniversiteyi bitirdiklerinde vermek istiyorum. Yurtdışına gezmeye gidebilir, iş kurabilir, yüksek lisansa başlayabilirler. İş hayatı döngüsüne girmeden önce canları ne istiyorsa onu yapsınlar istiyorum:)
Masallah kuzunun kirki çıkmış. Allah bereketlendirsin kızların birikimini sağlıkla hayirli mutlu harcamayı nasip etsin ikisine. Ne güzel örnek oluyorsunuz teşekkür ederim kendi adıma.Selamlar,
Cumartesi günü kızımın 40 mevlüdünü yaptık. Bugün de kızımın gerçekten 40’ı doldu
Epey kıyafet hediyesi geldi. Kıyafetlerin bir kısmını sakladım. Kalan kısmını giysi kumbarasına koyacağım. Zarf içinde para getirenler oldu. Onları da altına çevirmek niyetindeyim.
Ela’nın doğumunda takılan altınları bozdurup altın hesabına koymuştum. Toplam 137 gr’dı. Ancak ev için peşinat çıkışmayınca kullanmak zorunda kalmıştık. Şimdi yavaştan borcumu ödemek istiyorum.
1 ata altın 7 gr olduğuna göre Ela’ya 20 ata altın borcumuz var. Geçen yıl, 9 ata altın alıp banka kasasına koymuştum. Kalanı da yavaş yavaş tamamlayacağım.
İpek’e takılan altınlar daha az oldu. Sanırım 6 ata civarı yapacak. İnşallah uzun vadede onunkileri de 20’ye tamamlarım.
Bu altınları üniversiteyi bitirdiklerinde vermek istiyorum. Yurtdışına gezmeye gidebilir, iş kurabilir, yüksek lisansa başlayabilirler. İş hayatı döngüsüne girmeden önce canları ne istiyorsa onu yapsınlar istiyorum:)
Bes çok iyi olmuş gerçekten. Bizim de eşim ve benim adıma var. Biz altın ve döviz fonlarına yatırmıştık. Epey getiri sağladı. 250 eşim için 250 de benim için yatırıyoruz.Kendi kiyafetlerim icin konmariyi uyguladim ama oglumun kiyafetlerinde bir turlu duzen saglayamiyorum. Uyanik oldugu her an ilgilenmem gerekiyor. Uyudugunda da odaya giremiyorum. Boylr bir kisir dongu icerisindeyim
Masallah masallah. Allahim bereket versin. Bende ogluma bes yaptim her ay 200 tl atiyorum. Altinlarini da bozmadim. Hayirlisi bende uzun vadede onun adina biraz birikim yapmak istiuorum
Çok teşekkürlerMasallah kuzunun kirki çıkmış. Allah bereketlendirsin kızların birikimini sağlıkla hayirli mutlu harcamayı nasip etsin ikisine. Ne güzel örnek oluyorsunuz teşekkür ederim kendi adıma.