Popüler Konu Verimli Rutin

baştan sonuna kadar hiç üşenmeden okudum. bilginize pratiğine hayran kaldim ah bende keşke senin gibi olabilsem ben darmadaginik bir kadinim.

Yapmayın, insanı yorar, tüketir bu durum. O insanlar sizin sevmediğinizi anlasa ne olur? Sizi sevmeseler, arkanızdan konuşsalar ne olur? İnanın hiç birşey olmaz.
agzi olan konuşur..
sevmediği anlasam ben o kişiden bi adim da uzaklaşirim konuşmam ki..
benim konuşmama ters cevap veriyorsa o kişi beni sevmediğine kanitlaniyor.
insan kendi düşüncesine saygı duymaliyiz ki o zaman sevilen biri olur.
beni sevmiyolarrr demişliğim vardi sonradan aman beni sevmesin çoktan tınnn. diyorum sonrada

baştan sonuna kadar hiç üşenmeden okudum. bilginize pratiğine hayran kaldim ah bende keşke senin gibi olabilsem ben darmadaginik bir kadinim.
Hoş geldiniz

İstediğiniz gibi olmak için değiştirmek istediklerinizi listeleyerek, bir an önce harekete geçmenizi tavsiye ederim.

değişmek istediğim bi çok şeyim var ama hangisi...
insanlarla çok fazla sosyal olmak istiyorum. bu konuda ben assosyal biriyim. çekiniyorum yanlarina gitsem ne der acaba. yanlış anlar mi dediklerimi...
beni tersler mi... (işitme kaybim var o konuda yaklaşmayı korkar oldum.)
ben çok rahat konuşan biriysem birden evlenince değiştim. sus öle denir mi hiç nasıl konuşuyorsun öle dediler bana. bendeki rahatlık battı....
sus söleme herşeyi aramizda kalsin.... vs vs.. gerçekten benim psikolojim bozuldu. herşeyi içime atmaktan yoruldum...kendi kendime derdimi anlatir oldum doldukça doldum....
sosyal hesaplarimi kapattım eşim yüzünden. geri dönmek istediğimde hep hayır... kendi istediğimi değişmemi istemiyo sanirim kötü şeylere gitmemi istemedi...
mesela saçimi kazitmak istedim eşim kıvırcık saçlarima aşık. çok uzun güzel saça sahibim.. çok şükür. kestirmemi istemedi..
instagrama üye olmak istedim adamlar yazar diye izin vermiyo benim eşim çok fazlaca kıskanç biri..
işyerindeki adamlarla muhabbet etme sadece iş için konuş diyo... aldatılacagindan korkuyor. allah korusun kocami aldatmayi bi sn düşünmedim.
bide ev işlere gelirsek daginik biriyim. hergün topla temizle süpür inanki bikmişim. biraz daldim o konuda
bide dikişe başliycam. kendi kıyafetimi bulamiyorum istediğim kıyafetlerim hepsi 100 tl un üstünde.. çok pahali bide tekstil okumuşum dikiş kitabim da var. o konuda dike dike büyük bir deneyim kazanabilirim diye düşünüyorum neredeyse 12 senedir dikiş dikmedim. tekstil bitirdim dikişe bulaşmadim.
dikiş videolari izliyorum youtubede.
en çok damla torali... çok sevmişim hoşuma gitti... :)

Gunaydin elecda . Uzun zamandir siteye giris yapmiyordum. İkinci cicegini kucagina almak nasip olmus. Guzellikler ve hayirla buyutsun Rabbim. Duzen konusunda hayatima olumlu yonde dokundun. Tesekkur ederim.

Hoş geldiniz
Renk analizini İstanbul’da Oya Komar’a yaptırmıştım.
Cok tesekkur ediyorum. Dolaplar da cok guzel olmus. Gule gule kullansin kizlarin ins. Benimde oglumun dolabi cok dagiliyor. Konmari yontemini uygulayayim bende

Cok tesekkur ediyorum. Dolaplar da cok guzel olmus. Gule gule kullansin kizlarin ins. Benimde oglumun dolabi cok dagiliyor. Konmari yontemini uygulayayim bende
Konmariyi çok kullanışlı buluyorum. Özellikle çocuk dolaplarında neyi var neyi yok görmek, fazla satın almanın da önüne geçiyor.

Selamlar,

Cumartesi günü kızımın 40 mevlüdünü yaptık. Bugün de kızımın gerçekten 40’ı doldu
Epey kıyafet hediyesi geldi. Kıyafetlerin bir kısmını sakladım. Kalan kısmını giysi kumbarasına koyacağım. Zarf içinde para getirenler oldu. Onları da altına çevirmek niyetindeyim.

Ela’nın doğumunda takılan altınları bozdurup altın hesabına koymuştum. Toplam 137 gr’dı. Ancak ev için peşinat çıkışmayınca kullanmak zorunda kalmıştık. Şimdi yavaştan borcumu ödemek istiyorum.

1 ata altın 7 gr olduğuna göre Ela’ya 20 ata altın borcumuz var. Geçen yıl, 9 ata altın alıp banka kasasına koymuştum. Kalanı da yavaş yavaş tamamlayacağım.

İpek’e takılan altınlar daha az oldu. Sanırım 6 ata civarı yapacak. İnşallah uzun vadede onunkileri de 20’ye tamamlarım.

Bu altınları üniversiteyi bitirdiklerinde vermek istiyorum. Yurtdışına gezmeye gidebilir, iş kurabilir, yüksek lisansa başlayabilirler. İş hayatı döngüsüne girmeden önce canları ne istiyorsa onu yapsınlar istiyorum:)

Konmariyi çok kullanışlı buluyorum. Özellikle çocuk dolaplarında neyi var neyi yok görmek, fazla satın almanın da önüne geçiyor.
Kendi kiyafetlerim icin konmariyi uyguladim ama oglumun kiyafetlerinde bir turlu duzen saglayamiyorum. Uyanik oldugu her an ilgilenmem gerekiyor. Uyudugunda da odaya giremiyorum. Boylr bir kisir dongu icerisindeyim

Masallah masallah. Allahim bereket versin. Bende ogluma bes yaptim her ay 200 tl atiyorum. Altinlarini da bozmadim. Hayirlisi bende uzun vadede onun adina biraz birikim yapmak istiuorum

Masallah kuzunun kirki çıkmış. Allah bereketlendirsin kızların birikimini sağlıkla hayirli mutlu harcamayı nasip etsin ikisine. Ne güzel örnek oluyorsunuz teşekkür ederim kendi adıma.

Bes çok iyi olmuş gerçekten. Bizim de eşim ve benim adıma var. Biz altın ve döviz fonlarına yatırmıştık. Epey getiri sağladı. 250 eşim için 250 de benim için yatırıyoruz.

Selamlar,
Ela Pazartesi okula başlıyor çok şükür 20 Temmuz’dan beri evde beraberiz ve fenalık geçirmek üzereyim. Her emzirmede ya kitapla geliyor oku diye, ya saçımı yap diyor ya da düğmemi bağla Emzirme sonrasında ise “Şimdi benimle vakit geçirme zamanın, hadi bebeklerimi konuşturalım, puzzle yapalım” vs. diye devam ediyor Yoruldum yahu.

Bir de ben emizirirken biberondan süt içiyor, İpek’in altını değiştirdikten sonra onun da çamaşırını değiştirmemi istiyor

Neyseki başlangıca göre epey yol almış vaziyetteyiz. Kardeşine alıştı. Şimdi yeni okuldan kaynaklı 1 hafta 10 gün bi kriz yaşarız muhtemelen. Onu da atlattık mı hayatımız yoluna girer diye umuyorum.

Evden çıkamamak, sürekli emzirmek ve oyun oynamak beni epey bunalttı ancak kendimi”Bu senin seçimin, süreci bilerek buna karar verdin, hiç şikayet etmeden durumu kabullen”şeklinde teskin etmeye çalışıyorum.

Elecda merhaba,
Bir mesajında bakıcı ablanıza sigorta yaptırdığınızdan bahsetmiştin. Bununla ilgili prosedürü nereden nasıl öğrenebilirim rica etsem bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…