Çok az kalmışGünaydın kızlar.elecda o kadar sayfa birikmiski hepsini okudum. Cok sey kaçırmışım. Ama artık düzenli okuyacağım.
Ben de dogum iznindeyim. 15 eylül de doğumum olacak insallah sorun cikmazsa. Birçok not aldim yazdiklarindan. Sana ve burdaki arkadaslara sevgilerimi iletiyorum.
tesekkur ederim :)Çok az kalmışzelalke bir çırpıda kolay ve rahat bir doğum olsun dilerim.
Hoş geldinizelecda merhaba. Konunu cok beğendim. Baştan okumaya başladim. Su an 50lerdeyim. Ins tamamini okuyacagim. Öncelikle bebeğin hayirli ugurlu olsun inş. Güle güle büyüt. Birsey soracaktim. Konunun başlarında gardrop hazırlama konusunda renk analizi yaptırdığını soylemissin ya. Nerde kime yaptırdın acaba?
Az kalmış doğuma:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Günaydın kızlar.elecda o kadar sayfa birikmiski hepsini okudum. Cok sey kaçırmışım. Ama artık düzenli okuyacağım.
Ben de dogum iznindeyim. 15 eylül de doğumum olacak insallah sorun cikmazsa. Birçok not aldim yazdiklarindan. Sana ve burdaki arkadaslara sevgilerimi iletiyorum.
Geçen gün aklımdan geçtinÇok kıymetli elecda'cığım,
Okuyorum ama yazamıyorum.
Sen harika bir kadınsın. Senden o kadar değerli bilgiler öğrendik ki... Allah seni buralardan eksik etmesin.
İpek hanım hoşgelmiş geç oldu kusura bakma. Sağlıkla ve huzurla büyüt inşallah.
Annen de nurlar içinde yatsın.
Bakıcı ablanın hayatına da iyiki dokunmuşsun.
Seni görmeden çok sevdim. İyiki varsın.