- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.027
- 41
Rica ederim canım. Beğenmene sevindim:) Ben de fırsat buldukça izliyorum Tedx konuşmalarını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım. Beğenmene sevindim:) Ben de fırsat buldukça izliyorum Tedx konuşmalarını.
İyi bayramlar canımBayramımız mübarek olsun. Herkese mutlu bayramlar dilerim.
Merhaba kızlar nasılsınız?
3 ve 5 yaşında çocuğa hediye alacağım. Zeka oyunlari almak istiyorum. Önerebileceğiniz oyun seti var mi?
Kostüm işi ile benim de başım dertte. İtfaiyeci, doktor, cadılar bayramı kıyafeti, elsa kostümü diye giden bir silsile var evde Oyuncak konusunda ise ben evden gönderiyorum, 1 aya kalmadan birileri yeni oyuncaklar hediye getiriyor ve başa sarıyoruz.Merhaba arkadaslar, arada ugrayip baksamda yazmaya firsatim olmanisti.
Bayagi bi zamandir gereksiz esya almiyorum ve evi düzenli olarak sadelestiriyorum. Bu aralar boya badana isine bulastik. Kizimin odasi beni bitiriyor. Aslinda cok oyuncagi yok ilgi alani degistikce aliyorum birseyler ama cok kücük ivir zivirlari var attiklarimi attim kalanlar beni yormaya yetiyor cünkü ne var ne yok Odaya yayip duruyor.bu aralar kiyafetlere takti gelip gidip rollere bürünüyor :)
Oyun ve oyuncak meselesinde , mesela mutfaginda oynasin diye kullanmadigim cay tabaklarim, metal kaselerim, kullanmadigim yumurtalik gibi seyleri vermistim benim mutfagimdaki esyalarim ilgisini cektigi icin.
Bi ara un ve yag ile oyun kumu yapmistim.
Beraber kek , tatli yapmisligimiz var.
Hava sicaksa, sisne havuzu doldurdum ama her gün birisini cagirdim eve ya da onlar bizi davet etti. Yaz aylarinda ise parkta sözlesixoruz piknik tadinda geciyor hem anneler olarakta sklmiyoruz.
Simdilerde hamilelik benni uorladada bayagi birseyler yaptik , büyüdükce evde oyalamak daha zor, isleri halledip parka kosuyoruz hemen.
Fazla kitabi yok, kütüphane üyeligimiz var her seferinde baska kitap ve oyunlarla geliyoruz arada aliyorum da ama cok kitabi yok. Benim henüz yok üyeligimvyspsam iyi olurdu. Bu aralar durgunluk dönemindeyim hic okumuyorum.
..
Zeka oyunları için Eğitim dizayn diye bir yerden alışveriş yapıyorum ben de. Çayyolu’nda mağazası var ancak web sayfasından da alışveriş yapılabiliyor .Merhaba kızlar nasılsınız?
3 ve 5 yaşında çocuğa hediye alacağım. Zeka oyunlari almak istiyorum. Önerebileceğiniz oyun seti var mi?
Sen yazınca ketmerinsevisini ekledim ben İnstagram’denHerkese günaydın, geçmiş bayramınızı kutlarım. İnsallah gönlünüze göre geçmiştir.
Telefonumdan instagram uygulamasını kaldırdım. Baktım engel olamıyorum, evde telefon elımde fazlaca duruyor. Çözüm olarak bunu buldum: ) Şimdi rahatım çok şükür. Aklımdan da çıktı. Garip bir rahatlama hissi verdi bana: )
Katmerinsevisi diye bir kullanıcıyı nasıl takip ederim diye düşündüm sadece. Düşünsenize 800 küsür takip ettiğim kişiden sadece aklıma takılan bu oldu.
Bayram için kendimize bin lira ayırmıştık ve sadece 200 kaldı. Doya doya harcadık çocuklarla. Dün de babalar günü yemeğine çıkardık eşimi: ) Bir tane de kitap aldık hediye, çok sevindi.
Çocukların ıstedıgı oyuncağı aldık. Lol bebek ne pahalı ve gereksiz bir oyuncakmış. Ama kızım istedi, bayram diye ses etmedim, oyuncak hakkını bundan yana kullandı: ( Kalan paralarını da yarım altına çevirdim bugün.
Tedx konuşmalarını çok seviyorum, her videoda biraz daha farkındalığım artıyor. Kaç senedir izliyorum. Dönüp dönüp izlediğim videolar çok var. Tavsiye ederim ben de.
Merhaba,Merhaba;
Buraların gizli takipçisi olarak size bir merhaba demek istedim. Yeni evli ve çalışan anne adayı olarak daha düzen oturtabilmiş değilim.
Temizlik, beslenme, sağlıklı yaşam rutinlerimi oluşturamamıştım hamile kaldığımda. Umarım bebeğimizin gelişi ile beraber düzenimizi en baştan ele alabiliriz.
Ben de kişisel bildirgemi her yıl başında yapıyorum. Ancak burda başlıklar halinde gruplamak düşüncelerimi daha düzenli hale getirmemi sağladı. Tekrar kaleme alma isteği duydum sene sonuna kadar olan öngörülerimi. Ne kadar uyabileceğim bilemiyorum ama bitirdiğim zaman sizinle paylaşmak isterim.
Güzel bir hafta olsun hepimize. :)
Gülcan Özer-İlişkinizde bu günahları işlemeyin konuşmasını bugün seyrettim ve beğendim.sevgili elecda iyiki varsın tedx konuşmalarında özellikle önerdiğin konuşmalar veya konuşmacılar var mı?Bi de merak ettiğim ben mesela eşimle kızımın eğitimi konusunda çatışabiliyorum ,eşinle öyle bir durum yaşıyor musunuz?Yaşıyorsan yaklaşımın nasıl oluyor?
Hep buralarda ol ve yaz lütfen, iyi geliyorsun
Zeka oyunları için Eğitim dizayn diye bir yerden alışveriş yapıyorum ben de. Çayyolu’nda mağazası var ancak web sayfasından da alışveriş yapılabiliyor .
Sen yazınca ketmerinsevisini ekledim ben İnstagram’den
Tedx’de hangi videoları tekrar tekrar seyrettiğini paylaşırsan çok sevinirim.
Çok teşekkürler canımBen begenıyorum o kullanıcıyı. Çok hızlı okuyor, yetısmek mumkun olmuyor sadece: )
Müslüman Mahallesinde Kilim Satmak | Hikmet Şırlak
Angela Lee Duckworth: Başarının anahtarı? Metanet
Özel Öğrenme Bozukluğu: Disleksi | Ebru Cündübeyoğlu
Domatesler acele etemz, müfit Can Saçıntı
Cennetin 2. katı /İbrahim Selim
Beğendiklerimi eklerim yine.