- 3 Şubat 2018
- 25.267
- 108.787
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
Evet yaa bugün ben de mesaj atmayı düşündüm.
Reklam tüm ekranımı kaplıyor.
Kapatamıyorum reklamları.
habersiz olduğunu söylememiş, eşim size söylememiş ama ben bileziğimi bozdurdum biz size parayı öyle verdik demiş. Ben bilmiyordum eşim benden gizli göndermiş dememiş kiValla halaya da hiç acıyamadım bu kadın açıp paranın habersiz gittiğini net söylemiş. Hala da ölü taklidi yapmış, yapar tabi faizsiz, döviz olmayan altın olmayan buz gibi bedavaya TLyi kapmış geri verir mi?? Eş de gerzek zaten yazdım, bu zamanda TL borç mu veriliyor Allah aşkına ... hala onurlu bir insan olsaydı bu kadın aradığında habersiz olduğunu bilmiyordum kızım kusura bakma der parayı iade ederdi nokta.
Bankadan çekseydi 50.000tl para mi bu zamanda her banka veriyor. Eş parayı geri alsın hala da milleti tokatlamaya çalışmasın.
Ayy PamulInsanlar zaten faize bulasmak 8stemediklerinden tanidiklardan aliyor. Faiz ödemek istese bankadan alip birakir, niye baskalarlanugrassin. Isin icine yalan katarak kendi kendine faiz koysa o zaman kul hakkina girer. Bastan konusulup verilecekti. Temiz geri istemek bundan iyidi bana göre. Bu konuda herkes farkli düsünebilir. Basta hata este
(Yazimda hatalqr varsa kusura bakmayin. Iki gündür sayfda kocaman reklamlar cikiyor, kapatamiyorumMune ablaya mesaj atmak istedim, ama ordada ayni reklam cikip.duruypr karsima)
Alan insanın düşünmesi lazım neden ayıp olsun ki. Bana kredi çıkmadı. Kardeşinden istedim. Kardeşim hibe bile etmeye hazırdı. TL olarak vermeyi düşünüyordu. Diyelim ki 50 bin isteyeceğim. Kusuratli olmasın diye karşılığı 1000 dolarsa bin dolar olarak ver ben sana o kadar göndereyim dedim. Ben enayi olduğumdan değil. Karşı tarafın durumu da iyiydi. Ama her hane ayrıdır. O iyi kazaniyorsa kendi yiyip içip gezmeli..neden beni finanse etsin. Ben kendimden kısıp dolar iki katı olmasına ragmen borcumu dolarla yaptım. TL borç istiyorsam gidip kredi cekmeliydim. Kimse benim için kendi parasından vazgeçmek zorunda değil.Bence ayıp etmişsiniz ya.
Verdikten sonra ama verdik ama TL değildi hoş olmamış.
Haksızsınız demiyorum, TL'nin değer kaybettiği de çok doğru. Ama verdikten sonra gerçekten hoş olmamış. Eşiniz de hiç ağlamasın pişmanım vs diye, sorun eşte yani başkasında değil.
Paranın değerini korumak başka kendisinin tefeci gibi faiz koyması başka olay. Ben de kredi çekmek istemedim faiz olmasın diye. Ama dini açıdan. Yoksa cebimi dusundugumden değil. Kredi çeksem çok daha rahat ederim. Birinci derecede aile üyelerinden altın ve dolar aldım. Çünkü annemin birikimi ile yapmak istediği bir hayali vardı. Tl alıp versem kadının parası 3 de bire düşerdi. Bu da kul hakkı. Ben yine aynı oranda parasını vermiş oldum. Atıyorum bana verirken bir koltuk takımı alabilecekken ben parasını TL alsam koltuk takımı alamazdi. Dolar olarak aldığım için yine aynı koltuk takımını almış oldu..bana bireysel faiz uygulayıp koltuk takımı artı sehpa almış olmadi yani. Faizli ödememek demek diğer kişinin parasını yemek demek değil. Öz kanım canım annem..ben kabul etsem tamamen bana da bağışlar. Ama kadının da yapmak istedikleri vardı..neden emekli ikramiyesini p.c edeyim.Insanlar zaten faize bulasmak 8stemediklerinden tanidiklardan aliyor. Faiz ödemek istese bankadan alip birakir, niye baskalarlanugrassin. Isin icine yalan katarak kendi kendine faiz koysa o zaman kul hakkina girer. Bastan konusulup verilecekti. Temiz geri istemek bundan iyidi bana göre. Bu konuda herkes farkli düsünebilir. Basta hata este
(Yazimda hatalqr varsa kusura bakmayin. Iki gündür sayfda kocaman reklamlar cikiyor, kapatamiyorumMune ablaya mesaj atmak istedim, ama ordada ayni reklam cikip.duruypr karsima)
Ay evet yazdığımı göremiyorum. Yazım yanlışı oluyor sürekli. Kör kör yaziyorum resmenMesaj atmayi denedim. Ama profile girsem daha mesaj atamadan reklam giriyor ekranin tamamini kapatiyor (Mune abla kusura bakma burayi isgal ettik simdi )
Mesaj atmayi denedim. Ama profile girsem daha mesaj atamadan reklam giriyor ekranin tamamini kapatiyor (Mune abla kusura bakma burayi isgal ettik simdi )
Ayy Pamul
Tek sorun bende sanıyordum.
Şu anda bu yazıyı küçücük bir satırdan yazıyorum.
Sayfada aynı anda 2 büyük reklam var.
Bazen 3.reklam da üstten çıkıyor.
An itibariyle yazdıklarımı görmüyorum bile. Umarım dopru yazıyorumdur.
Mune
Ekranım aşağıdaki gibi. Çok zor
Eki Görüntüle 3402481
Brave ya da Opera kullanın tarayıcı olarak.Ayy Pamul
Tek sorun bende sanıyordum.
Şu anda bu yazıyı küçücük bir satırdan yazıyorum.
Sayfada aynı anda 2 büyük reklam var.
Bazen 3.reklam da üstten çıkıyor.
An itibariyle yazdıklarımı görmüyorum bile. Umarım dopru yazıyorumdur.
Mune
Ekranım aşağıdaki gibi. Çok zor
Eki Görüntüle 3402481
Şikayet raporu oluşturdum, Curly bey aktif olduğunda inceleyecektir, neyse ben konuyu daha fazla meşgul etmeyeyim konu sahibine ayıp olmasınAy evet yazdığımı göremiyorum. Yazım yanlışı oluyor sürekli. Kör kör yaziyorum resmen
Burda ne halanın ne kadının suçu var kocası tam kurnaz. Sonradan pişman oldum cart curt demiş ama ben asla inanmadım tamamen şov. O para da artık halanın canı ne zaman isterse o zaman geri döner.Red yememiş ki, adam telefonda halasına tamam demiş. Karısına da yok ya vermem demiş.
Sonra gizlice para göndermiş.
Şimdi halanın suçu ne:)
Adam suçlu çok büyük akılsızlık etmiş. Eşine de yalan söylemiş.
Şikayet raporu oluşturdum, Curly bey aktif olduğunda inceleyecektir, neyse ben konuyu daha fazla meşgul etmeyeyim konu sahibine ayıp olmasın
Size tamamen katılıyorum sadece son cümlelerde benim param değil demişsiniz ya bende şuan çalışmıyorum ama eşimin kazandığı para için sadece onun parası diyemem o para evimizin yine ortak parasıdır.Yani bir yere yüklü miktar gidecekse tabiki bana danışmalı.Burda tamamen esiniz haksiz.hala muhtemelen verecegini bildigi icin aradi haklida cikti. Yine söylüyorum tamamen esiniz haksiz. Eger tek calissaydi durumunuz iyi olsaydi hadi herseyi gectim kenarda duran yatirimlik bir para olsaydi onada eyvallah. Ama gidip acik hesaptan esnekten cekmis. Kafa hic calismiyor. Hala 50 bin aldi mesela iki sene sonra 50 bin odeyecek diyelim. Ama sizin esiniz 50 bini atiyorum 100 bin odeyecek. Bunu idrak edememis. Eşinin ortak oldugu bir eve hayata esinin para koydugu bir duzene nasil tek basina karar veriyorsun. Ben eve tek kurus vermiyorum cunku calismiyorum esimde evin her eksigini aldiktan sonra isterse ailesine parasini canini bile verebilir benim icin sorun yok. Cunku benim param degil ve oda ailesi. Ama ben de maasimi ortaya koysaydim ortal odeseydik bana sormak zorundaydi
Ondan bundan da tl ile mi borç almış. Bi sizinkini mi saf bulmuş acaba. Biz de yakın zamanda borç aldık ama hepsini dolara çevirip o şekilde borçlandık. Aksini teklif dahi edemezdik. Karşındaki insanı enayi yerine koymak olureksik kalan kısımlar ondan bundan toparlamış :)
çok doğru kızdığım nokta da bu zaten kim kime tl borç verir yok istemezdik bilmem ne enayi miyim keşke iban verseydim çok pişman oldum.Ondan bundan da tl ile mi borç almış. Bi sizinkini mi saf bulmuş acaba. Biz de yakın zamanda borç aldık ama hepsini dolara çevirip o şekilde borçlandık. Aksini teklif dahi edemezdik. Karşındaki insanı enayi yerine koymak olur