Verilen borc

habersiz olduğunu söylememiş, eşim size söylememiş ama ben bileziğimi bozdurdum biz size parayı öyle verdik demiş. Ben bilmiyordum eşim benden gizli göndermiş dememiş ki

Eşiniz yüzde yüz suçlu. Siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eşinizden çok farklı değilsiniz bence. Kadın IBAN at demiş neden atmadınız. Söylediklerinizden çok açık ve net parayı vermek istemediğiniz belli oluyor bunu belirtmişsiniz kadın da parayı atmak istemiş neden atmiyorsunuz ibani geri.

Ayy Pamul
Tek sorun bende sanıyordum.
Şu anda bu yazıyı küçücük bir satırdan yazıyorum.
Sayfada aynı anda 2 büyük reklam var.
Bazen 3.reklam da üstten çıkıyor.
An itibariyle yazdıklarımı görmüyorum bile. Umarım dopru yazıyorumdur.

Mune

Ekranım aşağıdaki gibi. Çok zor
Ben de bu durumdan çok rahatsızım ekranda bir şey göremiyoruz reklam yüzünden maalesef. Mune K Kazen

Alan insanın düşünmesi lazım neden ayıp olsun ki. Bana kredi çıkmadı. Kardeşinden istedim. Kardeşim hibe bile etmeye hazırdı. TL olarak vermeyi düşünüyordu. Diyelim ki 50 bin isteyeceğim. Kusuratli olmasın diye karşılığı 1000 dolarsa bin dolar olarak ver ben sana o kadar göndereyim dedim. Ben enayi olduğumdan değil. Karşı tarafın durumu da iyiydi. Ama her hane ayrıdır. O iyi kazaniyorsa kendi yiyip içip gezmeli..neden beni finanse etsin. Ben kendimden kısıp dolar iki katı olmasına ragmen borcumu dolarla yaptım. TL borç istiyorsam gidip kredi cekmeliydim. Kimse benim için kendi parasından vazgeçmek zorunda değil.
Dolayısı ile ayıp zaten isteyen taraf yapmış. Bu zamanda TL ile borç istemek ayıptır. Konu sahibi hiç de ayıp etmemiş.

Eşiniz sizi saymıyor, arkanızdan iş çeviriyor, fikirlerinize önem vermiyor ve yalan söylüyor. Paradan çok daha önemli sorunlarınız var. Bugün para için yalan söyleyen yarın başka bir şey için de söyler. Tutar bugün 50.000 olur yarın 500.000. Evliliğin, aile olmanın ne demek olduğunu bilmiyor eşiniz. Bundan sonra maaşınızın belirli kısmıyla kendinize özel birikim yapın, ortak birikim yapmayın. Madem kendisi bireysel takılıyor siz de öyle takılın. Güven vermiyor eşiniz.

Ailelere para verilmesine karşı değilim bu arada, şayet bana karşı kötülükleri dokunmamışsa, elimden geleni yaparım. Yarın bizim de ne olacağımız belli değil. Aynı şekilde kendi aileme de ihtiyaçları olduğunda yardım ederim. Ama bu iş yalan dolanla olmaz. Eşinize iyi bir ders verin, timsah gözyaşlarına da kanmayın.

Paranın değerini korumak başka kendisinin tefeci gibi faiz koyması başka olay. Ben de kredi çekmek istemedim faiz olmasın diye. Ama dini açıdan. Yoksa cebimi dusundugumden değil. Kredi çeksem çok daha rahat ederim. Birinci derecede aile üyelerinden altın ve dolar aldım. Çünkü annemin birikimi ile yapmak istediği bir hayali vardı. Tl alıp versem kadının parası 3 de bire düşerdi. Bu da kul hakkı. Ben yine aynı oranda parasını vermiş oldum. Atıyorum bana verirken bir koltuk takımı alabilecekken ben parasını TL alsam koltuk takımı alamazdi. Dolar olarak aldığım için yine aynı koltuk takımını almış oldu..bana bireysel faiz uygulayıp koltuk takımı artı sehpa almış olmadi yani. Faizli ödememek demek diğer kişinin parasını yemek demek değil. Öz kanım canım annem..ben kabul etsem tamamen bana da bağışlar. Ama kadının da yapmak istedikleri vardı..neden emekli ikramiyesini p.c edeyim.
Kurnaz geçinmeye çalışan insanlara sinir oluyorum. Aynı hala birakin TL borç vermeyi borç bile vermez. Yazın kenara.

(Yazimda hatalqr varsa kusura bakmayin. Iki gündür sayfda kocaman reklamlar cikiyor, kapatamiyorum Mune ablaya mesaj atmak istedim, ama ordada ayni reklam cikip.duruypr karsima)

Mesaj atmayi denedim. Ama profile girsem daha mesaj atamadan reklam giriyor ekranin tamamini kapatiyor ( Mune abla kusura bakma burayi isgal ettik simdi )

Ben de bu durumdan çok rahatsızım ekranda bir şey göremiyoruz reklam yüzünden maalesef. Mune K Kazen

Fıstıklar Kazen’i etiketlemeyin etiket bildirimi bildiğim kadarıyla kapalı. Bunlar Google reklamları, o yüzden yönetim ne yapabilir bilemiyorum ama sizler için bir şikayet raporu hazırlarım, sizlerden de ricam sayfa görüntüleme mesaj yazmanızı engelleyen reklamların ekran görüntüsünü alıp Curly ‘e dm atın durumu anlatın, reklamlar dm atmanızı da engelliyorsa Curly ‘nin profilinde yazın

Eşinizin halasının istediği ekmek parası değilki, sonuçta mal mülk sahibi olmak için istenen bir para.

Mal mülk sahibi olmak isteyen, ayağını yorganına göre uzatacak.

Bu enflasyonda kadının yaptığı - eğer kendisi ortalığı takip edemeyecek kadar yaşlı yahut zekâ engelli değilse - bal gibi de fırsatçılık.
Bu devirde, veren TL cinsinden vermiş olsa bile, ya verenin yahut da alanın, dolar/altın ederini not etmesi lâzım, ona göre geri ödenmesi lâzım. Yol yordamınız, bence, pek doğru değilse de meselenizde haklısınız.

Madem belli bir noktaya getirdiniz meseleyi, kendi meselenizin arkasında niye durmadınız ?
Siz insanlara, mealen, altın/dolar olarak alırsan al demişsiniz, onlar da yok öylesini istemeyiz, demişler.
Kimsenin malını mülkünü finanse etmek zorunda değilsiniz, o IBAN'ı yollayıp, geri alacaktınız o parayı.
Kötü olmak diyorsunuz da, duymuşsunuzdur; 'param seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyeyim de mi kötü olayım' derler.
Her halükârda kötü olacaksınız artık, bari paranız cebinizde kalarak kötü olun :)
50.000 lira için bir de ödemek zorunda kalınacak banka faizinden kurtulurdunuz bir an önce.

Son düzenleme:
Brave ya da Opera kullanın tarayıcı olarak.

Burda ne halanın ne kadının suçu var kocası tam kurnaz. Sonradan pişman oldum cart curt demiş ama ben asla inanmadım tamamen şov. O para da artık halanın canı ne zaman isterse o zaman geri döner.

Size tamamen katılıyorum sadece son cümlelerde benim param değil demişsiniz ya bende şuan çalışmıyorum ama eşimin kazandığı para için sadece onun parası diyemem o para evimizin yine ortak parasıdır.Yani bir yere yüklü miktar gidecekse tabiki bana danışmalı.

Eşiniz parayı bence de bile isteye vermiş size yok zaten vermem diye baştan da yalan söylemiş.Maaşınızdan eve katkıda bulunuyorsanız halasından parayı alana kadar kesin bence vermeyin kendi kendine evi bi geçindirsin baksın bakalım bidaha öyle kolay çıkacak mı para cebinden

çok doğru kızdığım nokta da bu zaten kim kime tl borç verir yok istemezdik bilmem ne enayi miyim keşke iban verseydim çok pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…