- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
ilk defaEşiniz hep mi böyle yoksa ilk vukuatı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defaEşiniz hep mi böyle yoksa ilk vukuatı mı
Bence adam 50 bin de durmuş:)Bu arada evler milyon vs oldu.
Halayı 50 bin de durduran şey ne oldu acaba
Hala çok akıllıymış ciddeneksik kalan kısımlar ondan bundan toparlamış :)
Aynen öyle. Annesiyle anlaşıp böyle bir ders verilebilir. Normalde eşten bişey saklanmaz derdim ama haketmiş.Siz de çalışıyorsanız ek hesaptan 50 bin çekip annenize verin. Faiz ile eşiniz ile birlikte ödersiniz borcu. İki taraftan faiz ile borç ödemek nasılmış yaşayıp görsün.Diğer türlü anlayacak birine benzemiyor eşiniz
inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...Oncelikle hala suclu, faiz odemek istemeyip borc istedigi icin. Bir akilli o zaten.
Sonra da esiniz suclu size vermicem zaten diye yalan soyleyip faizsiz isini halletmek isteyen halaya kendisi faiz yiyip olmayan parayi verdigi icin. Yok demek bu kadar mi zordu cidden? Bir de TL vermis yokus asagi deger kaybetmiyor gibi. Resmen akilsizliklar silsilesi.
Insanlar ayip etmissiniz falan demis ama, bence iyi yapmissiniz. Dolayli yoldan aslinda bu ise razi olmadiginizi soyleyerek. Bilsek istemezdik demisler bi de en bastan istememeleri lazimdi. En kisa zamanda paranizi verirler, bir daha da istemezler bence. Esiniz kendi isguzarligi yuzunden mahcup oldugu ile kalmis.
inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
Nasil kul hakkina girecek. 50 bin tl nin acik hesap faizi ne kadar oldu haberini varmi 5 olmus geciken faizlrde 5.30 olarak geri alinacak. Matematigi iyi olan yada bankaci olan arkadaslar bir hesaplasin. Kadin az bile soylemis. Bilezigin bile o kadar faizi olmazdi
Siz eşinize kızdınız mı.Hata onda da çünkü.Herkes sizden borç isteyebilir önemli olan sizin verip vermemenizinşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
Altın olarak geri verip zarar etmektense elbette şimdi göndermek isteyecekler. Açığı da başkasından borç alarak kapatırlar herhalde.inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
bu çok iyi fikir valla ama annemin durumu iyi ama kardeşim için yapacağım aynı şeyi . bir iki ay sonra.Siz de çalışıyorsanız ek hesaptan 50 bin çekip annenize verin. Faiz ile eşiniz ile birlikte ödersiniz borcu. İki taraftan faiz ile borç ödemek nasılmış yaşayıp görsün.Diğer türlü anlayacak birine benzemiyor eşiniz
Zaten 50 bin TL icin de baskalarina yuzlerini kizartmalari da ne bileyim. 50 bin ne ki bir evin yaninda oraya da cok anlam veremedim. Neyse bu olay esinize ders olsun bir daha boyle gizli sakli islere girismez.inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
Operadan gir canım ben iki gündür 0 reklamla giriyorum siteye hayat varmışInsanlar zaten faize bulasmak 8stemediklerinden tanidiklardan aliyor. Faiz ödemek istese bankadan alip birakir, niye baskalarlanugrassin. Isin icine yalan katarak kendi kendine faiz koysa o zaman kul hakkina girer. Bastan konusulup verilecekti. Temiz geri istemek bundan iyidi bana göre. Bu konuda herkes farkli düsünebilir. Basta hata este
(Yazimda hatalqr varsa kusura bakmayin. Iki gündür sayfda kocaman reklamlar cikiyor, kapatamiyorum Mune ablaya mesaj atmak istedim, ama ordada ayni reklam cikip.duruypr karsima)
evet kavgalar kıyamaetler 1 hafta konuşmadım sonra gelip özür dilemeler bir daha yapmayacağımlar filan hala affetmiş değilim içim soğumuyor.Siz eşinize kızdınız mı.Hata onda da çünkü.Herkes sizden borç isteyebilir önemli olan sizin verip vermemeniz
Niye atmadınız hesap numaranızı?inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
Operadan gir canım ben iki gündür 0 reklamla giriyorum siteye hayat varmış
Gerçekten halledebilme meselesini anlamadınız mı?inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...
Evet yaa bugün ben de mesaj atmayı düşündüm.Sagol. Yani reklam verilecek tabi sayfaya lazim. Ama su anda iki santiml7k camdan yaziyorum. Kendi yazimi bileme göemiyorum cünkü reklam kaptiyor