- 16 Eylül 2023
- 502
- 573
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama birkaç gün sonra halanın kızına tekrar yazın ve o paraya ihtiyacınız olduğunu taksitle eşya aldığınızı sıkıştığınızı falan söyleyin,ibanı verin alın parayı.Zaten kötü olmuşsunuzdur daha ne kadar olacaksınız ki suç eşinizde siz olması gerekeni yapıyorsunuz.Ben olsam bırakmazdım o paranın bidaha ne zaman geleceği belli değil.Bizde 10 tane ata altın borç istedik mesela bi tanıdığımızdan 1 sene içerisinde geri ödememiz gerekiyor altın olarak en geç onlar güvendiler ki verdiler.Siz eşinizin halasına güveniyor musunuz mesela ? en kötü görüşmezsiniz bidaha eşiniz de saf mı kurnaz mı anlamadım sizi kandırırken kurnaz ama elin halasına saf.çok doğru kızdığım nokta da bu zaten kim kime tl borç verir yok istemezdik bilmem ne enayi miyim keşke iban verseydim çok pişman oldum.
Bence vermezlerBrnce IBAN'ı şimdi de atabilirsin.
Hala da utanmaz, o noktada senin rızanın olmadığını anladığında parayı dimdirekt iade etmeliydi. Bu erkek aileleri neden hep gelini eşşek yerine koyma peşindeen doğrusunu yapıp hakkınızı aramışsınız tebrik ediyorum.
Evwt konudan bagimsiz sadece bende oluyor saniyordum bugun bu kocaman reklamlardan cok rahatsiz oldumInsanlar zaten faize bulasmak 8stemediklerinden tanidiklardan aliyor. Faiz ödemek istese bankadan alip birakir, niye baskalarlanugrassin. Isin icine yalan katarak kendi kendine faiz koysa o zaman kul hakkina girer. Bastan konusulup verilecekti. Temiz geri istemek bundan iyidi bana göre. Bu konuda herkes farkli düsünebilir. Basta hata este
(Yazimda hatalqr varsa kusura bakmayin. Iki gündür sayfda kocaman reklamlar cikiyor, kapatamiyorumMune ablaya mesaj atmak istedim, ama ordada ayni reklam cikip.duruypr karsima)
Bence alan kişi ayıp etmiş. İnsan sevdiklerinden borç alırken zarara uğratmak istemez ve TL bile alsa o günkü altın döviz gibi bir kürdan hesaplar.Bence ayıp etmişsiniz ya.
Verdikten sonra ama verdik ama TL değildi hoş olmamış.
Haksızsınız demiyorum, TL'nin değer kaybettiği de çok doğru. Ama verdikten sonra gerçekten hoş olmamış. Eşiniz de hiç ağlamasın pişmanım vs diye, sorun eşte yani başkasında değil.
Aynı şeyi yaşıyorum. Ekranın 2/3 Şi video şeklinde bir reklam ile kaplanıyor resmen oradan buradan okumaya çalışıyorum.Evwt konudan bagimsiz sadece bende oluyor saniyordum bugun bu kocaman reklamlardan cok rahatsiz oldumMune gercekten can sikmaya basladi nasil hallolur bilmiyorum tam yorum yapacagim birseye reklam mani oluyor yazasim gelmiyor
Evwt konudan bagimsiz sadece bende oluyor saniyordum bugun bu kocaman reklamlardan cok rahatsiz oldumMune gercekten can sikmaya basladi nasil hallolur bilmiyorum tam yorum yapacagim birseye reklam mani oluyor yazasim gelmiyor
Operadan girin kızlar kurtulun reklamdan..Aynı şeyi yaşıyorum. Ekranın 2/3 Şi video şeklinde bir reklam ile kaplanıyor resmen oradan buradan okumaya çalışıyorum.
Bencede Halanin yaptığı borç istemek gayet normal, illede TL dememis ki eşi TL vermiş, yok hala bizde deseydi altın bozdurun illede verin demeyecekti. İhtiyacimiz olsa akrabalardan yegenimizden borç isteyecekmiyiz? Çok çirkin yorumlar yazılmış. Kimse kimsenin gırtlağına bıçak dayamamis . Hemen parayi geri iste diyenler var bide. Acaba borç 50 k değilde 500 k mi benmi yanlis anladım diye tekrar tekrar baktım.Gerçekten halledebilme meselesini anlamadınız mı?
Borç istemişler vermiş eşiniz, siz öyle söyleyince iade etmek istemişler. Ki yorumlarda nasıl “haberim yok” demenize rağmen iade etmezler yazıldı. Demek ki iade edeceklerdi. Teklif de etmişler.
Yok demişsiniz. E verseydiniz iban. Kötü olmayayım diyorsunuz bir de. Hem öyle hem böyle. Çok ilginç.
İnsanlar bir borç istedi, pişman olmuşlardır zaten.
Çalışmayanin hesap sorma hakkı tabiki var çünkü siz de evde yemek temizlik iş yapıyorsunuz belki çocuklara bakıyorsunuz,bunlar iş değil mi ? Ayrıca cinsellik yaşıyorsunuz.Her türlü hizmetiniz mevcut.Burda tamamen esiniz haksiz.hala muhtemelen verecegini bildigi icin aradi haklida cikti. Yine söylüyorum tamamen esiniz haksiz. Eger tek calissaydi durumunuz iyi olsaydi hadi herseyi gectim kenarda duran yatirimlik bir para olsaydi onada eyvallah. Ama gidip acik hesaptan esnekten cekmis. Kafa hic calismiyor. Hala 50 bin aldi mesela iki sene sonra 50 bin odeyecek diyelim. Ama sizin esiniz 50 bini atiyorum 100 bin odeyecek. Bunu idrak edememis. Eşinin ortak oldugu bir eve hayata esinin para koydugu bir duzene nasil tek basina karar veriyorsun. Ben eve tek kurus vermiyorum cunku calismiyorum esimde evin her eksigini aldiktan sonra isterse ailesine parasini canini bile verebilir benim icin sorun yok. Cunku benim param degil ve oda ailesi. Ama ben de maasimi ortaya koysaydim ortal odeseydik bana sormak zorundaydi
Biz de 16 sene önce ev almak için halamdan borç istemiştikBencede Halanin yaptığı borç istemek gayet normal, illede TL dememis ki eşi TL vermiş, yok hala bizde deseydi altın bozdurun illede verin demeyecekti. İhtiyacimiz olsa akrabalardan yegenimizden borç isteyecekmiyiz? Çok çirkin yorumlar yazılmış. Kimse kimsenin gırtlağına bıçak dayamamis . Hemen parayi geri iste diyenler var bide. Acaba borç 50 k değilde 500 k mi benmi yanlis anladım diye tekrar tekrar baktım.
Bu konudaki en farklı bakış açısı bu.Biz de 16 sene önce ev almak için halamdan borç istemiştik
Canım halam ikiletmedi bile hemen gönderdi
Düşünüyorum da eşi yada çocuklarından biri arayıp geri isteseydi yaşadığım hayal kırıklığı eşime karşı mahcubiyet…
O zaman sen benim yiğenimsin size yardım etmeyecem de kime edecem demişti
Hepimiz de emeği çoktur
Şimdi herşeyimiz var çok şükür o zor zamanımda yanımda oldu ya dünyaları istese veririm
Her kötü gün geçiyor kimse ömür boyu muhtaç kalmıyor eşinizin de sevdiği biri demek ki kırmak istememiş tek yaptığı hata sizden gizli göndermesi
Onu da aranızda halletmeliydiniz
Size söyleseydı belki altın bozdurduk ödeyeceğiniz zaman altın olarak ödersiniz derdiniz ortak karar olarak ama ne gerek vardı ki tekrar aramaya filan
Bunu yap konu sahibi. Bunu kesinlikle yap.Siz de çalışıyorsanız ek hesaptan 50 bin çekip annenize verin. Faiz ile eşiniz ile birlikte ödersiniz borcu. İki taraftan faiz ile borç ödemek nasılmış yaşayıp görsün.Diğer türlü anlayacak birine benzemiyor eşiniz
Atacaktınız ibanı, niye atmadınız ki……..inşallah verirler son cumlesi söyle olmuştu " sen bana bir iban verirsen ben paranızı havale ederim, borçlu kalmayalım hallederim bir şekilde " bende - acelesi yok ne zaman isterseniz verirsiniz dedim ne diyeyim kör şeytan verseydin dedi ama bu sefer de kötü ben olacağım ayrıca bana neden yatırılsın bu doğru olmazdı --eee peki halledebiliyordunuz da niye aldınız yaa ay bunu duyunca sinir bastı beni yine...