Verdiğim bir sırrımı, ortamda pat diye söyledi !

Degil kuzenin kardesin olsa bile sirrini kimseye vermemelisin....

KUZeniniz kendini bilmez in tam karşılığı. Bence bir daha bu kadar samimi olmayın yoksa çok başınız ağrır. Bana devamlı insanlarin agzindan laf almaya çalışan bir tip gibi geldi.

Densizlik değil bilerek söylemiş. Belli ki herkesin dedikodusunu yapan biri hiç güvenmem ben olsam. Bu olaydan sonra da tepkimi koyar giderim!

Kuzeninizin gorumcesi sizden daha once tanimis kuzeninizi, sir falan vermiyormus.. ishal agizli insanlar en sinir oldugum insan tipi, ben olsam selam bile vermem birdaha..

geçmiş olsun

sırrınızı asla kimseye vermemelisiniz
herkes sırrını söyleyeceğim bak kimseye söyleme diye dilden dile dolaşacak artık

Kimseye sır vermeyin gerekirse duvarlara anlatin ama insan boş bulunup soyleyebiliyor işte sırrını tamamen rahatlamak için. Kuzeninizden hesap sormadiniz mi?

Kimseye sır vermeyin gerekirse duvarlara anlatin ama insan boş bulunup soyleyebiliyor işte sırrını tamamen rahatlamak için. Kuzeninizden hesap sormadiniz mi?

Aynen öyle inanın bu konuda dikkatliyimdir dediğiniz gibi insan rahatlamak için bir an boş bulunuyor söylüyor ben yani tamda öyle yaptım. Yok daha görüşemedik ama nasıl sorucam bilmiyorum eminim bana lafı çevirecek aman ne olacak gibi bişey diyecek tartışmakta istemiyorum

Ben mesafemi korurdum ki benimde öyle çocukluktan bir kuzenim benzer şeyleri yaşadık şimdi çok uzak bir.mesafe koydum o da herkes gibi artık... sonuçta güven ve sırlar çok önemli

Böyle insanlardan nefret ediyorum.
Neyse sende ona artık birsey anlatmazsın heralde.benim kuzenimde böyleydi ben kestim iletişimi.çok da lazım değil.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…