Verdiğim bir sırrımı, ortamda pat diye söyledi !

Lunaay

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
93
74
Merhaba bir kuzenim var samimiyiz küçüklükten beri. Yeri geldi güldük, ağladık, kavga ettik ama kopmadık hiç. Hakkımda kimsenin bilmediği bir sırrımı verdim ona öyle herkese sır veren biri değilim ama ona verdim işte bununla ilgili sorular sorunca bende aman söyliyim bari ne olcak dedim söyledim sonrasında, aman kimseye söyleme bak bu konuda hassasım dedim o da söylemem canım kardeşime bile demem merak etme dedi. Güvendim ona. Aradan bi 2 hafta falan geçti bugün kardeşinin çeyizi taşınıyodu ordaydık. Neyse işimiz bitti kuzenime geçtik.. ben ve o vardık sonra kuzenimin komşusu geldi çay içtik sadece üçümüz vardık. Bunlar konuşuyolardı konu üstüne geldi kuzenim bir an boş mu bulundu nedir beni göstererek Lunaay’ındaaa... diye sırrımı pat diye söyledi. Kız da öyle mi falan benimle muhabbete girdi. Bende ne yapıcamı şaşırdım mecburen demek zorunda kaldım iyi olan şey kızla alakamız yok kuzenimdeyken bir iki defa görürüm onun dışında muhabbetimiz yok. Kötü olansa bu kız orada aynı mahallede oturuyor bizim akrabalarda orda... duyulmaz inşallah benim için önemli gerçekten. Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ? Kuzenime güvenmemeliyim artık dimi en azından sırrımı verecek kadar ! Çok sinirlendim ya boş mu bulundu acaba dedim ama insan dikkat eder !

Kızlar bide arkasından dönen muhabbetide yazayım ağzınız açık kalır belki. Sırrımı söyledikten çok sonra başka bir konu konuşuluyordu görümcesi hakkında bişeydi... kuzenim görümcesi hakkında dedi ki ben onunla çok fazla samimi değilim ya bana hiç bişey anlatmıyor, kaynanama anlatırım zannediyor heralde... benide kendileri gibi biliyorlar işte dedi ben ikinci şok ! Gözümün içine baka baka yalan söylemişte oldu

Son düzenleme:
Hesap sormadınız mı?

Hayır ben komşudan önce çıktım çünkü eve gitmemiz gerekti babam geldi bırakmaya. Komşudan sonra gitseydim bile ne derdim bilmiyorum şok oldum

Sonra ne oldu?
Densiz!
Ben olsam mesafe koyardim

Hemde ne densizz sonra biraz daha muhabbet döndü eve gitmek zorunda olduğum için ben komşudan önce çıktım

Hayır ben komşudan önce çıktım çünkü eve gitmemiz gerekti babam geldi bırakmaya. Komşudan sonra gitseydim bile ne derdim bilmiyorum şok oldum

Açık açık ayıp ettiğini ve bir daha bir sır vermeyeceğini söyle. Sonra da arana mesafe koy.

Kendi kendine mi sinirlendin,tepkini gosterseydin kız gidince . Buda sana ders olmuş olsun benimde ağzım yandı insanlara güvenmiyorum . Konuş et kuzenin sonuçta ama kimseye sırrını ,açığını verme bundan sonra
ben o kadar hassasım ki bu konuda değil sır ,insanların benimle normal paylaştığı konuyu bile söylemem aram kötü bile olsa,ama bakıyorum en samimi olduklarının ardından atıp tutuyorlar nefret ediyorum bu durumdan

kardesime bile solemem diyen komsusuna soylediyse gecmis olsun. gevsek agizli kuzenine son sir paylasimin olsun. ya da yayilmasini istedigin bisi olursa bigun direk kuzenine soyle. potansiyel gordum.

Kızdan önce ben gitmek zorunda kaldım. Bende çok hassasım bu konularda ama bir an güvendim söyledim. kuzenime bi dahakine bu konuyu nasıl açsam

Kızdan önce ben gitmek zorunda kaldım. Bende çok hassasım bu konularda ama bir an güvendim söyledim. kuzenime bi dahakine bu konuyu nasıl açsam
Konunun içeriğini bilmiyorum ama açarsın Bi şekilde söylersin kırıldığını bir araya geldiğinizde

Sır bir kişinin bildiğidir, ikinci bir kişiye verdiysen sır olmaktan çıkmıştır.
Geçmiş olsun, bi daha güvenemeyeceğinizi söylemelisiniz bence.

Nasıl açsam bu konuyu bir dahakine kuzenime

kuzenimgörümcesi hakkında dedi ki ben onunla çok fazla samimi değilim ya bana hiç bişey anlatmıyor, kaynanama anlatırım zannediyor heralde... benidekendileri gibi biliyorlar işte dedi ben ikinci şok ! Gözümün içine baka baka yalan söylemişte oldu

Burda ne yalanı varda şok oldun orayı anlamadım :/ ayrıca ağzının yayının gevşek olduğunu söyle. Kardeşime söylemem derken kardeşine vermemiş sırrını işte kardeşi hariç herkese söylüyo sanırım

kardesime bile solemem diyen komsusuna soylediyse gecmis olsun. gevsek agizli kuzenine son sir paylasimin olsun. ya da yayilmasini istedigin bisi olursa bigun direk kuzenine soyle. potansiyel gordum.

Ya bide sonrasında dönen muhabbette ikinci şoku yaşadım. Benim konumdan çok sonra kuzenimin görümcesi çekiştiriliyordu o sırada kuzenim görümcesi hakkında dedi ki ben onunla çok fazla samimi değilim ya, bana hiçbir şey anlatmıyor kaynanama anlatırım sanıyor heralde.. benide kendileri gibi biliyorlar işte dedi

Dalga mı geçiyorsunuz ya yalan tabiki bide daha benim özelimi söyledikten hemen sonra dedi bunları. Söylememesi gereken bir şeyi patavatsızca söyledikten sonra benim ağzımdan bir şey çıkmaz ki onlar beni kendileri gibi sanıyor demek hoş mu yani

Gercekten senin icin cok onemli bi konuysa soylememen gerekiyordu
Ayrica bu yasina kadar kuzenini tanimamis olmanda cok ilginc
Bi laf vardir 2 kisinin bildigi sir sir degildir diye.
Bundan sonra daha dikkatli olmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…