haklısınız ben çocuğa 7 24 bakıyorum kendime de harcayabilirim :)Çocuğunuza bakan sizsiniz nafakanın her kuruşunu kendinize de harcayabilirsiniz böyle yorumlara kulak tıkayın lütfen .
Çocuğa bugün 7/24 bi bakıcı tutulacak olsa en az 50 bin.
Kadının ne özel hayatı ne iş hayatı her şey bi yarım eksik kalır maddiyatsız tek başına .
nafaka öncelik zaten üzerinde ne icrası var ki?Tabi kızımın sadece kreşi 9 bin. Kendisi memur üzerinde icralar varmış falan. Ama icralar nafaka borcundan sonra kesiliyor kanunen. Yani memurdu hala memur bir değişiklik yok işinde
hahahahaha aç köpekkkkEngelle gitsin kudurmus kopek muhattap olmaya bile degmez.
Aynen canim onu kassettim tabiki hayatında biri olabilir adam para vermemek için her yolu dener diye düşündüm icin öyle yazdım kotu niyetle degilBir sevgilim vardı benim,o dönem onu öğrenmişti. Bir bot alma meselesi vardı ben kızı için bot istemiştim,benim durumum yok diyip beni terslemişti bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin çocuğuna bot demiştim sinirlenip. Onu kullanabilir onu söylüyor zaten mesajında da.
cidden mi ya,ver devlete boşver ben öyle yapıcam. zaten özel okullar da şuan çok mantıklı değil en çok zorbalık özel okullarda var.
senin aylık kazancın never devlete boşver ben öyle yapıcam. zaten özel okullar da şuan çok mantıklı değil en çok zorbalık özel okullarda var.
Bir çocuk büyütmek inanılmaz zor eğer bilinçli bir anneysen karın tokluğuna çocuk yetiştirmiyorsunuz.4500 tl nafaka ,çocuk sürekli büyüme cağında ayakkabısı montu kazağı pijaması pantolonu vs..Sonra bu yaştaki çocukların en az gitmesi bir etkinliğe gitmesi gerekir çocuğun ilgisine göre belirlenir onun masrafları..Temel okul masrafları ,hikaye kitapları okuyacak.Canı bazen aburcubur isteyecek ? Canı bazen avm de oyun parkında oynamak isteyecek ? Bu ve daha çok sayılmayan şeyler için 4500tl verdim baba mı oldum diyecek karşı taraf ,bir de tahrik ederek ! Pes yani..İnşallah Jameya dava istediğinden de güzel sonuçlanır.Saçma sapan yorum yapanları hiç ciddiye almayın. 4500 lirayla evliyken bir çocuğa bakabilecek miydi? Bu zamanda bu paraya çocuk büyütülmez bunu kendisi düşünmeli. Davanızda sonuna kadar haklısınız ancak sakin kalın. Bırakın avukat halletsin her şeyi. Oldu annenin üstüne atıyım da anne baksın. Abuk sabuk yorum yapanlar siz 4500 lira ile çocuk büyütebiliyor musunuz deneyin de görelim bizde.
Bilmiyorum onları. Ben de icraya verdim ziynetlerim için 3. Sıradayım icrada.nafaka öncelik zaten üzerinde ne icrası var ki?
Evet yani o kadar üzüldüm ki bu duruma. Ben dediğim gibi ebeveyn değilim o yüzden fiyatlardan çok haberdar değilim ama kendi açımdan değerlendirdiğimde çok zor 4500 lira.Bir çocuk büyütmek inanılmaz zor eğer bilinçli bir anneysen karın tokluğuna çocuk yetiştirmiyorsunuz.4500 tl nafaka ,çocuk sürekli büyüme cağında ayakkabısı montu kazağı pijaması pantolonu vs..Sonra bu yaştaki çocukların en az gitmesi bir etkinliğe gitmesi gerekir çocuğun ilgisine göre belirlenir onun masrafları..Temel okul masrafları ,hikaye kitapları okuyacak.Canı bazen aburcubur isteyecek ? Canı bazen avm de oyun parkında oynamak isteyecek ? Bu ve daha çok sayılmayan şeyler için 4500tl verdim baba mı oldum diyecek karşı taraf ,bir de tahrik ederek ! Pes yani..İnşallah Jameya dava istediğinden de güzel sonuçlanır.
Ben de ebeveyn değilim ama ortada bazı şeyler o yüzden görüyoruz canımEvet yani o kadar üzüldüm ki bu duruma. Ben dediğim gibi ebeveyn değilim o yüzden fiyatlardan çok haberdar değilim ama kendi açımdan değerlendirdiğimde çok zor 4500 lira.
biliyorum kötü niyetle yazmadığını, evet hayatıma biri de girebilir ama o öyle bir tavırda ki sanki benim hayatıma kimse giremez. ben birtek çocuğuma bakmak zorundayım özel bir hayatım olmamalı tavrında.Aynen canim onu kassettim tabiki hayatında biri olabilir adam para vermemek için her yolu dener diye düşündüm icin öyle yazdım kotu niyetle degil
ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.Bildiğim kadarıyla okulu suana kadar tek seferlik ödedi zaten ? Şuan sadece 4500 nafaka veriyor ? O da binbir zorlukla hakaretle..ve eski eş kişisinin Şuan durumu iyi.Ayıptır ya sen nasıl babasın !
Ben de ebeveyn değilim ama ortada bazı şeyler o yüzden görüyoruz canım
Düzgün bir insan olsa mesela neden böyle bir konuda inatlaşır ki zaten ?ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?