• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

tabiki arttırım talep edeceksiniz
hiçbir halt edemez bildiğim kadarıyla

Allah yardımcınız olsun

ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.
Mesela şuan hakaret davası açabilirsiniz. Kendisine şansını çok zorlamaması gerektiğini,efendi efendi nafakasını vermesi gerektiğini söyleyin bence . Hatta elimde kaltak kahpe dediğin msjlar var uzerine çok güzel tazminat alırım psikolog giderlerimi de sana kitlerim diye korkutun . Güzel olur.

Mesela şuan hakaret davası açabilirsiniz. Kendisine şansını çok zorlaması gerektiğini,efendi efendi nafakasını vermesi gerektiğini söyleyin bence . Hatta elimde kaltak kahpe dediğin msjlar var uzerine çok güzel tazminat alırım psikolog giderlerimi de sana kitlerim diye korkutun . Güzel olur.
ses kayıtları elimde yok ona rağmen açabilirsem hemen açarım valla :)

e

vim kira aldığım nafakanın üzerine ekleyip kreşe ödüyordum. geçen yıl sadece rica ettim bu sene sen öde ben karşılayamıyorum diye, bana küfür etti hakaret etti, en sonunda ödedi. ama o sırada da nafakayı kesmişti. çok zor ya bu zor şartlarda bir çocuk yetiştirmeye çalışıp birde babasından psikolojik baskı uygulaması hakaret küfür etmesi. ben bilmiyorum nasıl bu kadar şeye dayanıyorum gerçekten:( herşeye rağmen sağlıklı bir birey yetiştirmeye çalışıyorum üstüne üstelik.
Kiralar zaten asgari ücrete yakın,nafakanın da üzerine ekliyorsaniz nasıl geçiniyorsunuz ?
Sizi dükkan işletiyor diye biliyordum ?

ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.
Şuna dikkat edin : Tahsil harcıni borclu öder,sizden kesiyorlarsa duzelttirin.Bizde benden kesiliyordu,ex de ses etmiyordu tabı,sonra avukat uyardı onu ödemeye başladı

Kiralar zaten asgari ücrete yakın,nafakanın da üzerine ekliyorsaniz nasıl geçiniyorsunuz ?
Sizi dükkan işletiyor diye biliyordum ?
dükkan işletiyorum evet ama işler pek güzel değil ama o genel bir sorun şuan. benle alakalı değil. valla nasıl geçiniyorum bilmiyorum Allah yardım ediyor bir şekilde ama son zamanlarda aşırı zorlanmaya başladım zaten o yüzden açtım davayı

Peki neden arttırım talep ediyorsunuz ?
Babasının gelir düzeyinde gözle görülür bir artış mi mevcut ?
Size ödenmiş olan miktar cocugun giderlerini karşılamıyor mu ?
Hukukçu değilsiniz değil mi? Şayet öyleyseniz fecaat. Yasal faizler yüzde 9 du daha dün yüzde 24 oldu enflasyonun yüzde 80 olduğu ülkede. 2 sene önce hükmedilen nafaka ne kadar oluyormuş bir hesaplayın bakalım. Nafaka arttırın davası için gözle görüşür bir artış da gerekmez. Çocuğun üstün yararı söz konusudur Yargıtay der ki gerekirse ikinci bir işe gireceksin

Back