• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

Adamın durumu olmasa anlıcam ama adam sevgilisine araba alabilecek kadar fazla gelire sahip. Neden kendi kanından olan çocuğa para veremiyor? O malların, paranın hepsi çocuğun hakkı. Ölse mirası çocuğa kalmayacak mı? Neden babası refah içinde yaşarken, çocuğu özel okullara gönderecek gücü varken göndermesin? Çatır çatır alın kızınızın hakkını. Evli olsanız zaten seve seve yapacaktı bunları.
ben birde özel okula gönderelim diye de diretmem. gerekirse masraflarını yarı yarıya bile kabul derim ama beyefendi elini cebine atacak. defalarca dedim ben yetişemiyorum yarı yarıya olsun tüm masrafları dedim sürekli benim durumum yok dedi. ülkenin bu şartlarında ev dizdi deniz manzaralı evde yaşıyor. gayet var durumu ki benim istediğim onun için çerez parası

ben asgari ücret ayrıca okul masraflarını karşılamasını talep ediyorum. avukatıma söyledim gerekirse tatil parasına kadar isteyelim çocuk zorbalık görüyor okulda yazın acındırın ama alınsın çünkü o bu kadar güzel şartlarda yaşarken benim çocuğumun gözü birşeyde kalmamalı. durumu olmasaydı bende zaten birşey talep etmezdim.
Çok mantıklı, asgari ücret baglanmasa bile en azından özel okul ve diğer eğitim giderlerini karşılaşın. Bilgisayar vs gibi büyük kalemleri alsın, tatili ödesin. Bir işe yarasın kisaca

Evet nafaka bağlanırken 1 arabası vardı bitane de servis arabası mevcuttu. Şuan bitane büyük servis aracı gibi wolsvagen arabası 3 tane de binek arabası var. Bitane de evi var. Bunlara boşandıktan sonra sahip oldu
bunlardan nasıl haberin oldu?
ben de merak ediyorum de eski eşin şuanki mal varlığını

Aslında böylelerini bilboardlara afiş olarak assak ne güzel olur! Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz yaratıklar
Öyle tabi 3 ayda bir alıyor çocukları. Oğlum diyor ki kardeşimin fotoğraflarını birilerine yolladı onlar da ne tatlı diyormuş. En iyi hakiyle düşünüyorum sevgilisine atıp çocuğumla ilgileniyorum diyordur! 100 dakika maç izlemiş oğlum 11 yaş kendi de 100 dakika telefona bakmış! Mahkemeye geldi nafaka düşürme için. Mahkemede hakime demiş ki kızım beni tanımıyor sürdüler beni göremiyorum. Neyse hakim de konumuz bu değil demiş. Bilin bakalım ne oldu? Başka ilden gelip mahkemeye katıldı çocukları görmeden defolup gitti. Kimin hayatına girerse Ya sınav ya ceza

Çok mantıklı, asgari ücret baglanmasa bile en azından özel okul ve diğer eğitim giderlerini karşılaşın. Bilgisayar vs gibi büyük kalemleri alsın, tatili ödesin. Bir işe yarasın kisaca
aynen öyle beklentilerim gayet makul. benim kızım dünyaya gelmeyi seçmedi biz onu dünyaya getirdik ona göre de çocuğun şartlarını iyileştirecek buna mecbur.

üfe tüfeye göre yıllık artış oranı. çocuk 6 yaşında bu sene ilkokula başlayacak.şuan özelde anaokuluna gidiyor.
özel anaokulu fiyatı ne peki?
ben şuan 8500 veriyorum, eylülde 16 bin olacakmış, devlet anaokuluna geçrimeyi düşünüyorum

bunlardan nasıl haberin oldu?
ben de merak ediyorum de eski eşin şuanki mal varlığını
ya geçen sene iletişimimiz daha iyidi o sırada söylüyordu kendisi anlatıyordu. her geldiğinde zaten farklı arabayla geliyor. motor almış mesela kızıyla görüntülü konuşurken gördüm, motorlu bir resim koymuştu profiline. birgün ev aldım kızımız için yatırım olsun demişti o zaman iletişimimiz normaldi.bunlar benim bildiklerim bu arada belki bilmediklerim de vardır.

ben birde özel okula gönderelim diye de diretmem. gerekirse masraflarını yarı yarıya bile kabul derim ama beyefendi elini cebine atacak. defalarca dedim ben yetişemiyorum yarı yarıya olsun tüm masrafları dedim sürekli benim durumum yok dedi. ülkenin bu şartlarında ev dizdi deniz manzaralı evde yaşıyor. gayet var durumu ki benim istediğim onun için çerez parası
Çok korkunç ya nasıl boğazından geçiyor yediği yemek. Hiç mi keşke kızımda böyle güzel bir evde yaşasa diye düşünmüyor? Ama yok size olan öfkesi kızına olan sevgisinin önüne geçmiş. O zannediyor ki verdiği parayla siz de rahata ereceksiniz derdi o. Asıl siz zorluk çekin istiyor o kadar hırs yapmış ki kızının sevgisini ikinci plana atmış. Anne değilim inşallah zamanı gelince olurum ama kedim var. Kedim mama yemeden boğazımdan yemek geçmiyor. En kaliteli mamaları almak istiyorum kendimden bile kısmak pahasına. Yazık bazı insanlar insan değil gerçekten.

özel anaokulu fiyatı ne peki?
ben şuan 8500 veriyorum, eylülde 16 bin olacakmış, devlet anaokuluna geçrimeyi düşünüyorum
devlete verin devlet en iyisi. özele göndermicem ben devlet ilkokuluna göndericem. benim düşüktü 6500 onu da ona söyledim öde diye bana etmediği hakaret kalmamıştı yapana kadar.

Öyle tabi 3 ayda bir alıyor çocukları. Oğlum diyor ki kardeşimin fotoğraflarını birilerine yolladı onlar da ne tatlı diyormuş. En iyi hakiyle düşünüyorum sevgilisine atıp çocuğumla ilgileniyorum diyordur! 100 dakika maç izlemiş oğlum 11 yaş kendi de 100 dakika telefona bakmış! Mahkemeye geldi nafaka düşürme için. Mahkemede hakime demiş ki kızım beni tanımıyor sürdüler beni göremiyorum. Neyse hakim de konumuz bu değil demiş. Bilin bakalım ne oldu? Başka ilden gelip mahkemeye katıldı çocukları görmeden defolup gitti. Kimin hayatına girerse Ya sınav ya ceza
Annelik babalık herkesin harcı değil ne yazık ki... inşallah yaşattığını yaşar!
Rabbim size sağlık, güç kuvvet versin. Inşallah evlatlarınızın yolu hep aydınlık olur ❤️

ya geçen sene iletişimimiz daha iyidi o sırada söylüyordu kendisi anlatıyordu. her geldiğinde zaten farklı arabayla geliyor. motor almış mesela kızıyla görüntülü konuşurken gördüm, motorlu bir resim koymuştu profiline. birgün ev aldım kızımız için yatırım olsun demişti o zaman iletişimimiz normaldi.bunlar benim bildiklerim bu arada belki bilmediklerim de vardır.
Sevgilisi olduktan sonra mı değişti acaba. Belki de kadın karışıyor çoğu şeye ya da kadının isteklerinden kızına yetişemiyor.

Çok korkunç ya nasıl boğazından geçiyor yediği yemek. Hiç mi keşke kızımda böyle güzel bir evde yaşasa diye düşünmüyor? Ama yok size olan öfkesi kızına olan sevgisinin önüne geçmiş. O zannediyor ki verdiği parayla siz de rahata ereceksiniz derdi o. Asıl siz zorluk çekin istiyor o kadar hırs yapmış ki kızının sevgisini ikinci plana atmış. Anne değilim inşallah zamanı gelince olurum ama kedim var. Kedim mama yemeden boğazımdan yemek geçmiyor. En kaliteli mamaları almak istiyorum kendimden bile kısmak pahasına. Yazık bazı insanlar insan değil gerçekten.
ya böyle değildi biz ayrılmadan önce bu kadar vicdansız değildi. aksine vicdanlı olduğunu düşünüyordum merhametli olduğunu düşünüyordum ne olduysa biz ayrıldıktan sonra oldu adama. evet onun derdi benim zaten ama aradan 4 sene geçmiş bu öfkenin kinin devam etmesi çok garip. ben nötürüm istediği gibi hayatını yaşasın tabiki bitmiş gitmiş ama çocuğunu düşünmeli. bana karşı öfkeli olmasını hiçbir şekilde anlam veremiyorum gerçekten çok şaşırıyorum nedir bu öfke diye.

Sevgilisi olduktan sonra mı değişti acaba. Belki de kadın karışıyor çoğu şeye ya da kadının isteklerinden kızına yetişemiyor.
evet öyle muhtemelen. sevgilisi olduktan sonra bu hale geldi o kızdan ayrıldığında böyle yapmıyor daha düşünceli davranıyor bir ara ayrılardı 1 sene kadar o zaman bambaşka oluyor. yüksek ihtimalle sevgilisi ya dolduruyor yada isteklerini yapmaktan kızına yetişemiyor olabilir haklısınız.

Aylık 4.5 cocugun hangı masrafına yetecekmıs
En kötü magazada bile tişörtler 200 300 olmus
Ben bu adamları anlamıyorum
Senle yaşarken bu cocugun masrafı daha fazla olacaktı
Ayrılınca neden bukadar canavarca hislere giriyorlar
Ben kendi adıma yerınde olsam hadi kadına para vermem cocugumun her ıhtıyacını kendım alır verırım
En kotu cocuk oyun alanı saatı 200 lıra olmus
Beslenme ve kıyafet masrafını bıle karsılamaz 4.5
Hiç kendınızı kotu hıssetmeyın ,elinizden ne geliyorsa yapın
Utanmaza bakarmısın

Aslında dedıgınız gıbı vereceksın ben 4,5 vereyım bak diyeceksin
İşte biz onlar gibi olamıyoruz
Yapabılene helal olsun
İbı cocukları kadınlar tek basına dünyaya getırıyor sankı

devlete verin devlet en iyisi. özele göndermicem ben devlet ilkokuluna göndericem. benim düşüktü 6500 onu da ona söyledim öde diye bana etmediği hakaret kalmamıştı yapana kadar.
cidden devlete mi yaollayyaım ya ben de kafayı yicem bir kaç haftadır,
babasına söyleidm 16 bin diyolar ama sürekli extra msaraf çıkarıyorlar,
o sana oluyor 20 bi,n dedim,
10 ver 20 da ben koyayım dedim, verrrmmeemmm dedi,yazın babaanne baksn kreşe gitmesn ordan iki ay kardasın dedi

Aha bir tane daha gerizekalı sözde baba sendromu daha!
Hiçbir şey yapamaz. Çocuğu sizden alması için 4 kusur vardır.
1- düzelemeyecek psikolojik rahatsızlıklar(şizofreni, demans) heyet raporuyla onaylanmış
2- yasaklı madde kullanımı
3- çocuğa şiddet uygulama( sigara söndürme üzerinde gibi bunu avukatım söylemişti Allah muhafaza)
4- fuhuş tarzı yaşam.
Çocuğa bir vitamin alıyoruz bin lira.çocuğa et süt alsan 5 bin!
Neyse hiçbir halt edemez. Cevap bile vermeyin. Bizim de nafaka düşürme davamız var. 2 çocuğa 9 bin alıyorum. 300 er liradan 600 lira teklif etmiş iblis. Keşke mahkemeler böyle saça teklifleri reddetse. Bir de nafaka kalksın diye grup kuranlar var ki Allah akıl fikir versin. 500 lira veriyor çocuğa ve diyor ki benim paramı yiyor çocuğa harcamıyor keyif yapıyor 😂😂😂 ben nefes alsam 5 bin lira gidiyor 😜
şaka mı bu ya 2 çocuk 9 bin ile ne yapacak? 3 gün anca yeter o para mahkemeler bunu kabul etmez bence. gelirini mı düşürdü acaba?

cidden devlete mi yaollayyaım ya ben de kafayı yicem bir kaç haftadır,
babasına söyleidm 16 bin diyolar ama sürekli extra msaraf çıkarıyorlar,
o sana oluyor 20 bi,n dedim,
10 ver 20 da ben koyayım dedim, verrrmmeemmm dedi,yazın babaanne baksn kreşe gitmesn ordan iki ay kardasın dedi
ver devlete boşver ben öyle yapıcam. zaten özel okullar da şuan çok mantıklı değil en çok zorbalık özel okullarda var.

şaka mı bu ya 2 çocuk 9 bin ile ne yapacak? 3 gün anca yeter o para mahkemeler bunu kabul etmez bence. gelirini mı düşürdü acaba?
Tabi kızımın sadece kreşi 9 bin. Kendisi memur üzerinde icralar varmış falan. Ama icralar nafaka borcundan sonra kesiliyor kanunen. Yani memurdu hala memur bir değişiklik yok işinde

Back