Çocuğun masrafları bir yana, bakım ve verilen emek var ortada. Kendiniz için harcasanız bile kimse kusura bakmasın hakkınızdır. O tüm gün çocuk sorumluluğundan uzakken siz hayatınıza çocuğunuza göre yön veriyorsunuz. Ne kadar alıyorsunuz, ne kadar arttırım olacak bilmiyorum uzaktan yorum yapmak doğru değil belki ama gerçekten ihtiyaç duyduğunuz için arttırma talep ettiyseniz korkmayın. ,Kendi öz evladı için harcanacak olan bir nafaka için helal etmiyorum demesi de sadece terbiyesizlik kafanıza takmayın.
düzgünün d si yok onda. işine geldiği gibi davranıyor aç köpek.Düzgün bir insan olsa mesela neden böyle bir konuda inatlaşır ki zaten ?
Manipüle ediyor çünkü4500 alıyorum, 2250 benim 2250 kızım için gönderiyor ama benim payım da çlocuk için harcanıyor. evet korkmamam gerekiyor hakkını arıyorum çocuğumun. neden korktuğumu ben bile çözemiyorum.
adam okulu sadece tek seferlik ödedi. bir sonraki yıl okul masrflarını karşılamak istemiyor.eğer okulu ödeyip ve nafaka ödeseydi benim başka talebim olmazdı zaten.4500 lira cok az katiliyorum ikizlerin kresi cocuk basi 10 bini geciyor artik .sadece kresi ama sizin esiniz okul masrafini oduyordu sanirum .
Adam eger nafaka artti diye okulu odemezse siz daha buyuk sikintiya girersiniz bunlari hesapladiniz mi
malesef canım onda o kapasite yok ne yazık ki. şuan gönderdiği parayla ne yapılabilir herşeyin farkında sadecce ben zorlanayım diye tüm uğraşı çabası.Bir defa çocuğa bakarken tüm hayatın ona göre şekilleniyor,beyefendi ne yapıyor bunları düşünüyor mu ?
hala manipule etmeye çalışıyor evet. dün o msjı grünce ben ne yapıyorum ya diye korktum bütün kozlarımı kullanıcam filan demesi. ya sen kimsin aç köpek diyesim geldi. ben çocuğun hakkını arıyorum ya çocuğum daha iyi şartlarda büyümeli.bunun için de korkmicam hakkını sonuna kadar almaya çalışıcam.Manipüle ediyor çünkü
Evet ben de bunu söyledim okulu tek seferlik ödediğini biliyorum,adam okulu sadece tek seferlik ödedi. bir sonraki yıl okul masrflarını karşılamak istemiyor.eğer okulu ödeyip ve nafaka ödeseydi benim başka talebim olmazdı zaten.
bebeğim benim teşekkür ederimi, umarım benim istediğim gibi sonuçlanır çok rahat ederim öyle.Yani için rahat olsun Jameya,ben süreçler nasıl gelişir o konuda tecrübem olmadığı için yorum yapamadım inşallah her şey senin için güzel sonuçlanır diye dua ediyorum
Haklıyken haksız gibi manipüle ediliyorsunuz çünkü izin vermeyin. Söylediklerine de tepki vermeyin derim siz tepki verdikçe saçmalamaya devam edecektir. Sorunu varsa avukatınız ile çözsün.4500 alıyorum, 2250 benim 2250 kızım için gönderiyor ama benim payım da çlocuk için harcanıyor. evet korkmamam gerekiyor hakkını arıyorum çocuğumun. neden korktuğumu ben bile çözemiyorum.
Sakin ol canım bundan sonraki süreçte de onun oyunlarına gelme.hala manipule etmeye çalışıyor evet. dün o msjı grünce ben ne yapıyorum ya diye korktum bütün kozlarımı kullanıcam filan demesi. ya sen kimsin aç köpek diyesim geldi. ben çocuğun hakkını arıyorum ya çocuğum daha iyi şartlarda büyümeli.bunun için de korkmicam hakkını sonuna kadar almaya çalışıcam.
evet öyle oluyor manipule ediliyorum. izin vermiycem kesinlikle yaptığım doğru birşey. avukatıma ilettim bakalım nasışl sonuçlanıcak.Haklıyken haksız gibi manipüle ediliyorsunuz çünkü izin vermeyin. Söylediklerine de tepki vermeyin derim siz tepki verdikçe saçmalamaya devam edecektir. Sorunu varsa avukatınız ile çözsün.
Sen zorlan diye tüm çabası,seni güçlü görmek istemiyor hep böyle şeylerle muhatap ol diye işi yokuşa sürüyor,zengin iş adamı şahısı.Ama sen nasıl bir kadınsınmalesef canım onda o kapasite yok ne yazık ki. şuan gönderdiği parayla ne yapılabilir herşeyin farkında sadecce ben zorlanayım diye tüm uğraşı çabası.
evet beni muhtaç görmek istiyor :) hep onunla muhattap olayım, ona yazayım birşeyler isteyeyim ondan diye bekliyor. bu nasıl bir egodur ben anlamıyorum ve ben düşmedikçe böyle dik durdukça daha da kuduruyor.Sen zorlan diye tüm çabası,seni güçlü görmek istemiyor hep böyle şeylerle muhatap ol diye işi yokuşa sürüyor,zengin iş adamı şahısı.Ama sen nasıl bir kadınsıntam tersi güçlü çocuğuyla ilgilenen bir anne.
Bu şahıslar biz daha önce konuştuk hep böyledir zatenevet beni muhtaç görmek istiyor :) hep onunla muhattap olayım, ona yazayım birşeyler isteyeyim ondan diye bekliyor. bu nasıl bir egodur ben anlamıyorum ve ben düşmedikçe böyle dik durdukça daha da kuduruyor.
bütün gücümü kızımdan alıyorum been
Acaba pahalılık, enflasyon, her şeyin fiyatını her gün artması nedeniyle olabilir mi?Neden arttırdınız? Calısmıyor musunuz?
bunu yapan gerçekten adam bence. bunu yapması gerekiyor tüm babaların eğer durumu varsa. Allah taş eder ya yarın bu elde ettikleri elinden gider ortalıkta boş boş dolanır. muhtemelen sonu da öyle olucak gibime geliyor.Benim tanıdığımın eski eşi,evin masraflarını karşılıyor çocukların giyimi okul masrafları bu arada özel okul.Cocujları haftada bir tatile götürüyor kendinde kaldığı gün.Tenise gidiyor çocuklarla onun masrafları da var.Evde çocuklara bakıcı var onun da ödemesini yapıyor.Yapan yapıyor yani.Eşine de bosanırken bir araba bir ev düştü.
Ayrıca kendi kurduğu evde de çocuklarına oda yaptırdı çocukların istediği gibi .Benim tanıdığımın eski eşi,evin masraflarını karşılıyor çocukların giyimi okul masrafları bu arada özel okul.Cocujları haftada bir tatile götürüyor kendinde kaldığı gün.Tenise gidiyor çocuklarla onun masrafları da var.Evde çocuklara bakıcı var onun da ödemesini yapıyor.Yapan yapıyor yani.Eşine de bosanırken bir araba bir ev düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?