• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

Allahın belaları gerçekten deliricem çok ciddiyim.
Saçma sapan yorum yapanları hiç ciddiye almayın. 4500 lirayla evliyken bir çocuğa bakabilecek miydi? Bu zamanda bu paraya çocuk büyütülmez bunu kendisi düşünmeli. Davanızda sonuna kadar haklısınız ancak sakin kalın. Bırakın avukat halletsin her şeyi. Oldu annenin üstüne atıyım da anne baksın. Abuk sabuk yorum yapanlar siz 4500 lira ile çocuk büyütebiliyor musunuz deneyin de görelim bizde.

Helal etmese etmesin. Sen nafakayı çocuk için harcıyorsun sorun yok zaten. Yazarsa yazsın. Sessiz kalın. Çocuk için harcadığınızı belgelemeye çalışın. Mahkeme isterse sunarsınız. Çocuğunuzun babası ile siz iletişime geçmeyin, avukat varsa avukat, yoksa mahkeme salonu, hakim karşısında
onun duası kabul olsaydı ben şimdiye kadar kötü yola filan düşmeliydim.

Saçma sapan yorum yapanları hiç ciddiye almayın. 4500 lirayla evliyken bir çocuğa bakabilecek miydi? Bu zamanda bu paraya çocuk büyütülmez bunu kendisi düşünmeli. Davanızda sonuna kadar haklısınız ancak sakin kalın. Bırakın avukat halletsin her şeyi. Oldu annenin üstüne atıyım da anne baksın. Abuk sabuk yorum yapanlar siz 4500 lira ile çocuk büyütebiliyor musunuz deneyin de görelim bizde.
dün dedim al sen çocuğunu ben sana göndereyim 4500 bak bakalım bakabiliyor musun bütün sorumluluklarıyla. ya özel bir hayatım yok ben dışarı çıkıp bir kafamı dağıtamıyorum. işe geliyorum, akşam okuldan alıp onu da dükkanıma getiriyorum burda duruyor akşam eve gidiyorum uyutuyorum kendime ayırabildiğim max 1 saatim var. ben bu kadar fedakarlık yaoparken, ki severek yapıyorum bu arada bundan şikayetçi değilim. benim şikayet ettiğim tek şey çocuğun gerektiği kadar gelirinin olmaması ve babasının durumu bu kadar iyiyken, çocuğunu düşünmeyip bir botun lafını bile yapan bir insan. ama sevgilisine araba almayı biliyor. çocuğunun ne yediğini bile sormuyor ya. sormuyor bu çocuk ne yiyor bir ihtiyacı var mı diye! Allah da belasını vermiyor ona şaşırıyorum.

Babam geçen yıl 17 yaşındaki kardeşime 1000 lira veriyordu. Annem asgari ücretle çalışıyor. 18'e basar basmaz onu da kesti. Çocuk üniversiteye hazırlanıyor. Allah önce herkesin içine merhamet versin. Kendi çocuğunu düşünmeyen insan millete neler yapmaz.
Gerçekten Allah herkese merhamet versin. Ayni düşünüyoruz, kendi çocuğuna acimayan insanın kimseye acımaz 😞
Bu arada kardesiniz egitim hayatı devam ettiği için yeniden nafaka bağlanmasını isteyebiliyor sanırım. Yanlış yonlendirmekte istemem ama öyle diye aklımda kalmış.

Annenize Allah sağlık, güç kuvvet versin ❤️

Gerçekten Allah herkese merhamet versin. Ayni düşünüyoruz, kendi çocuğuna acimayan insanın kimseye acımaz 😞
Bu arada kardesiniz egitim hayatı devam ettiği için yeniden nafaka bağlanmasını isteyebiliyor sanırım. Yanlış yonlendirmekte istemem ama öyle diye aklımda kalmış.

bende öyle biliyorum eğitimi devam ettiği sürece nafakayı ödemesi gerekiyor.

dün dedim al sen çocuğunu ben sana göndereyim 4500 bak bakalım bakabiliyor musun bütün sorumluluklarıyla. ya özel bir hayatım yok ben dışarı çıkıp bir kafamı dağıtamıyorum. işe geliyorum, akşam okuldan alıp onu da dükkanıma getiriyorum burda duruyor akşam eve gidiyorum uyutuyorum kendime ayırabildiğim max 1 saatim var. ben bu kadar fedakarlık yaoparken, ki severek yapıyorum bu arada bundan şikayetçi değilim. benim şikayet ettiğim tek şey çocuğun gerektiği kadar gelirinin olmaması ve babasının durumu bu kadar iyiyken, çocuğunu düşünmeyip bir botun lafını bile yapan bir insan. ama sevgilisine araba almayı biliyor. çocuğunun ne yediğini bile sormuyor ya. sormuyor bu çocuk ne yiyor bir ihtiyacı var mı diye! Allah da belasını vermiyor ona şaşırıyorum.
Vermiyor. Babama vermedi. Evlendi annemi aldattığı kadınla o kadının çocuğuna babalık yapıyor. Sen de ne yiyorsun diye sormuyor. O kadar üniversite okudum, evlendim 1 kuruş yardımı olmadı. Bütün mallarını kaçırdı bizden. Hadi ben konuşmuyorum ama kardeşim görüşüyor. Yazıklar olsun sevgilisine araba alıp kızına bir bot alamayan adam diye geçinen yalı kazıklarına.

Benim anneannem 5 çocukla hayatta bi başına kaldı. Türkiye'de hiç akrabası yoktu. Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamıyormuş dedem vefat ettiğinde. Annemin akrabalarını kurşuna dizdiler komunist rejimde, bazılarının cesedine dahi ulaşılamadı.

Anneannem 5 çocuğun 5ini de okuttu. Tuğla fabrikasında işe girmiş 42 yaşında. Hafta sonları evlere temizliğe gitmiş ! Sen ne anlatıyon bacı ?!

Adamlık herkeste olmak zorunda değil sen adam ol o zaman.

Şartlar değişmiyorsa sen değişeceksin.

Bu adamın kötü olduğunh biliyordun. Kendin yazdın defarca. Niçin çocuk yaptın öyleyse ? Elinde mesleğin diploman yok çalışmaya toto yok ?

Adamı ölmüş bil. Önüne bak.

Annen baban nerede ? Onlar demiyorlar mı kızımız zor günler geçiriyor diye ?

Benim annem ve babam 2001 krizinde işsiz kaldığında annem ayakkabılarını odun sobasında yaktı da ısındık.

Güçlü değilsin mızmızsın. Zahmetsiz rahmet olmaz.
çalışmaya toto yok mu?? kız sen ne anlatıyon ben neler yapıyorum çocuğum düzgün bir hayat yaşasın diye. o zaman çocuk varsa rica ediyorum anneannenin şartları gibi büyüt çocuğunu!

bende öyle biliyorum eğitimi devam ettiği sürece nafakayı ödemesi gerekiyor.
Dava açması gerekiyormuş sanırım nafaka devamı için kardeşimin ama o da istemiyor. Babasına toz kondurmaz annem bakmak zorundaymış gibi davranıyor. Ben annemin yerinde olsam babasına postalarım ama yapmıyor.

çalışmaya toto yok mu?? kız sen ne anlatıyon ben neler yapıyorum çocuğum düzgün bir hayat yaşasın diye. o zaman çocuk varsa rica ediyorum anneannenin şartları gibi büyüt çocuğunu!
Kendi başına gelse adamın kapısında dilencilik yapıcak burda gelmiş ne anlatıyor ya ciddiye almayın :rolleyes:

Dava açması gerekiyormuş sanırım nafaka devamı için kardeşimin ama o da istemiyor. Babasına toz kondurmaz annem bakmak zorundaymış gibi davranıyor. Ben annemin yerinde olsam babasına postalarım ama yapmıyor.
bana da öyle diyorlar da çocuğuma kıyamıyorum ben. aslında göndereceksin baksın yazdırsın okula devlete yazdırmaz çünkü saatleri uymaz. bakıcı tutmak zorunda kalıcak kendi çalışıyor, muhtemelen sevgilisi de tekmeyi basar onun çocuğuna bakıcak biri değil çünkü keyfine düşkün. şeytan diyor bunu yap. ama işte kıyamıyorum ben

Kendi başına gelse adamın kapısında dilencilik yapıcak burda gelmiş ne anlatıyor ya ciddiye almayın :rolleyes:
hhahahaha ay şaşkınım cidden :D bulaşık makinası çamaşır makinası kullanmasın elde yıkasın çitilesin çocuğun kıyafetlerini. aç aç dolaştı çocuklar öyle büyüdü, ben öyle büyütmek istemiyorum çocuğumu kardeşşim iyi şartlarda büyüyecek o çocuk. varımı yoğumu neyim varsa zaten kızımın ben yemesem de olur ama o çocuk aç aç dolaşmamalı. zaten öyle büyüdükleri için böyle konuşuyorlar işte. ben küçükken zorluk çektim neden çocuğum çeksin anlamıyorum.

bana da öyle diyorlar da çocuğuma kıyamıyorum ben. aslında göndereceksin baksın yazdırsın okula devlete yazdırmaz çünkü saatleri uymaz. bakıcı tutmak zorunda kalıcak kendi çalışıyor, muhtemelen sevgilisi de tekmeyi basar onun çocuğuna bakıcak biri değil çünkü keyfine düşkün. şeytan diyor bunu yap. ama işte kıyamıyorum ben
Diyorum ya evli olsanız hala acaba çocuğuna sadece 4500 lira ayırıp bakabilecek mi? Oh ne güzel ya

Bu kadar Allahtan haktan hukuktan korkmayan insanlar genelde o mal varlığında da hile yapıyorlar umarım salaktır da akıl etmemiştir yoksa asıl kendisini acınacak durumda gösterir. Ülkede mevcut örnekleri çok. Keşke bir aleti maleti olsa da baba olabilme düzeyini ölçseler ve böyle mahlukatlar baba olamasa

Aşırı tutkulu yazıyor arkadaş ama arabesk yazdıkları. Adamın imkanı yoktur, zaten alamazsın. Durumu gayet yerindeyse neden çocuğun kötü sartlarda yaşasin ve bu neden normal karşılanıyor hala anlamıyorum.

Alabildiğin kadar al, her kuruşu çocuğunun fazla fazla hakkı.

Aha bir tane daha gerizekalı sözde baba sendromu daha!
Hiçbir şey yapamaz. Çocuğu sizden alması için 4 kusur vardır.
1- düzelemeyecek psikolojik rahatsızlıklar(şizofreni, demans) heyet raporuyla onaylanmış
2- yasaklı madde kullanımı
3- çocuğa şiddet uygulama( sigara söndürme üzerinde gibi bunu avukatım söylemişti Allah muhafaza)
4- fuhuş tarzı yaşam.
Çocuğa bir vitamin alıyoruz bin lira.çocuğa et süt alsan 5 bin!
Neyse hiçbir halt edemez. Cevap bile vermeyin. Bizim de nafaka düşürme davamız var. 2 çocuğa 9 bin alıyorum. 300 er liradan 600 lira teklif etmiş iblis. Keşke mahkemeler böyle saça teklifleri reddetse. Bir de nafaka kalksın diye grup kuranlar var ki Allah akıl fikir versin. 500 lira veriyor çocuğa ve diyor ki benim paramı yiyor çocuğa harcamıyor keyif yapıyor 😂😂😂 ben nefes alsam 5 bin lira gidiyor 😜

hhahahaha ay şaşkınım cidden :KK70: bulaşık makinası çamaşır makinası kullanmasın elde yıkasın çitilesin çocuğun kıyafetlerini. aç aç dolaştı çocuklar öyle büyüdü, ben öyle büyütmek istemiyorum çocuğumu kardeşşim iyi şartlarda büyüyecek o çocuk. varımı yoğumu neyim varsa zaten kızımın ben yemesem de olur ama o çocuk aç aç dolaşmamalı. zaten öyle büyüdükleri için böyle konuşuyorlar işte. ben küçükken zorluk çektim neden çocuğum çeksin anlamıyorum.
Adamın durumu olmasa anlıcam ama adam sevgilisine araba alabilecek kadar fazla gelire sahip. Neden kendi kanından olan çocuğa para veremiyor? O malların, paranın hepsi çocuğun hakkı. Ölse mirası çocuğa kalmayacak mı? Neden babası refah içinde yaşarken, çocuğu özel okullara gönderecek gücü varken göndermesin? Çatır çatır alın kızınızın hakkını. Evli olsanız zaten seve seve yapacaktı bunları.

Evet karşılamıyor ve kendisinin geliri yüksek kendi firması var. 10 senelik bir firması var durumu çok iyi 4 tane arabası var,deniz manzaralı evde oturuyor. Çocuğa verdiği para ise 4500₺
yıllık artış oranı var mı?
çocuk kaç yaşında?
kreşe vs gidiyor mu

Aşırı tutkulu yazıyor arkadaş ama arabesk yazdıkları. Adamın imkanı yoktur, zaten alamazsın. Durumu gayet yerindeyse neden çocuğun kötü sartlarda yaşasin ve bu neden normal karşılanıyor hala anlamıyorum.

Alabildiğin kadar al, her kuruşu çocuğunun fazla fazla hakkı.
ben asgari ücret ayrıca okul masraflarını karşılamasını talep ediyorum. avukatıma söyledim gerekirse tatil parasına kadar isteyelim çocuk zorbalık görüyor okulda yazın acındırın ama alınsın çünkü o bu kadar güzel şartlarda yaşarken benim çocuğumun gözü birşeyde kalmamalı. durumu olmasaydı bende zaten birşey talep etmezdim.

Aha bir tane daha gerizekalı sözde baba sendromu daha!
Hiçbir şey yapamaz. Çocuğu sizden alması için 4 kusur vardır.
1- düzelemeyecek psikolojik rahatsızlıklar(şizofreni, demans) heyet raporuyla onaylanmış
2- yasaklı madde kullanımı
3- çocuğa şiddet uygulama( sigara söndürme üzerinde gibi bunu avukatım söylemişti Allah muhafaza)
4- fuhuş tarzı yaşam.
Çocuğa bir vitamin alıyoruz bin lira.çocuğa et süt alsan 5 bin!
Neyse hiçbir halt edemez. Cevap bile vermeyin. Bizim de nafaka düşürme davamız var. 2 çocuğa 9 bin alıyorum. 300 er liradan 600 lira teklif etmiş iblis. Keşke mahkemeler böyle saça teklifleri reddetse. Bir de nafaka kalksın diye grup kuranlar var ki Allah akıl fikir versin. 500 lira veriyor çocuğa ve diyor ki benim paramı yiyor çocuğa harcamıyor keyif yapıyor 😂😂😂 ben nefes alsam 5 bin lira gidiyor 😜
Aslında böylelerini bilboardlara afiş olarak assak ne güzel olur! Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz yaratıklar

Back