• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

Çocuğunuza bakan sizsiniz nafakanın her kuruşunu kendinize de harcayabilirsiniz böyle yorumlara kulak tıkayın lütfen .
Çocuğa bugün 7/24 bi bakıcı tutulacak olsa en az 50 bin.
Kadının ne özel hayatı ne iş hayatı her şey bi yarım eksik kalır maddiyatsız tek başına .
haklısınız ben çocuğa 7 24 bakıyorum kendime de harcayabilirim :)

Bir sevgilim vardı benim,o dönem onu öğrenmişti. Bir bot alma meselesi vardı ben kızı için bot istemiştim,benim durumum yok diyip beni terslemişti bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin çocuğuna bot demiştim sinirlenip. Onu kullanabilir onu söylüyor zaten mesajında da.
Aynen canim onu kassettim tabiki hayatında biri olabilir adam para vermemek için her yolu dener diye düşündüm icin öyle yazdım kotu niyetle degil 🥰🥰🥰

Saçma sapan yorum yapanları hiç ciddiye almayın. 4500 lirayla evliyken bir çocuğa bakabilecek miydi? Bu zamanda bu paraya çocuk büyütülmez bunu kendisi düşünmeli. Davanızda sonuna kadar haklısınız ancak sakin kalın. Bırakın avukat halletsin her şeyi. Oldu annenin üstüne atıyım da anne baksın. Abuk sabuk yorum yapanlar siz 4500 lira ile çocuk büyütebiliyor musunuz deneyin de görelim bizde.
Bir çocuk büyütmek inanılmaz zor eğer bilinçli bir anneysen karın tokluğuna çocuk yetiştirmiyorsunuz.4500 tl nafaka ,çocuk sürekli büyüme cağında ayakkabısı montu kazağı pijaması pantolonu vs..Sonra bu yaştaki çocukların en az gitmesi bir etkinliğe gitmesi gerekir çocuğun ilgisine göre belirlenir onun masrafları..Temel okul masrafları ,hikaye kitapları okuyacak.Canı bazen aburcubur isteyecek ? Canı bazen avm de oyun parkında oynamak isteyecek ? Bu ve daha çok sayılmayan şeyler için 4500tl verdim baba mı oldum diyecek karşı taraf ,bir de tahrik ederek ! Pes yani..İnşallah Jameya dava istediğinden de güzel sonuçlanır.

4500 lira cok az katiliyorum ikizlerin kresi cocuk basi 10 bini geciyor artik .sadece kresi ama sizin esiniz okul masrafini oduyordu sanirum .
Adam eger nafaka artti diye okulu odemezse siz daha buyuk sikintiya girersiniz bunlari hesapladiniz mi

Bir çocuk büyütmek inanılmaz zor eğer bilinçli bir anneysen karın tokluğuna çocuk yetiştirmiyorsunuz.4500 tl nafaka ,çocuk sürekli büyüme cağında ayakkabısı montu kazağı pijaması pantolonu vs..Sonra bu yaştaki çocukların en az gitmesi bir etkinliğe gitmesi gerekir çocuğun ilgisine göre belirlenir onun masrafları..Temel okul masrafları ,hikaye kitapları okuyacak.Canı bazen aburcubur isteyecek ? Canı bazen avm de oyun parkında oynamak isteyecek ? Bu ve daha çok sayılmayan şeyler için 4500tl verdim baba mı oldum diyecek karşı taraf ,bir de tahrik ederek ! Pes yani..İnşallah Jameya dava istediğinden de güzel sonuçlanır.
Evet yani o kadar üzüldüm ki bu duruma. Ben dediğim gibi ebeveyn değilim o yüzden fiyatlardan çok haberdar değilim ama kendi açımdan değerlendirdiğimde çok zor 4500 lira.

Ha bir de eski eşiyle muhatap olmak istemeyen eş ,bu eşin durumu da iyi ,yaygara çıkarmadan mahkemelik olmadan,üzerine düşeni yapması gerekir.Ayrıldın o çocuk senin çocuğun hiç mi üzülmüyorsun nasıl vicdanını sığıyor,hem bekar gibi gez dolaş,Jameya da hem işe hem çocuğa koştursun o da ordan hakaret etsin

Bildiğim kadarıyla okulu suana kadar tek seferlik ödedi zaten ? Şuan sadece 4500 nafaka veriyor ? O da binbir zorlukla hakaretle..ve eski eş kişisinin Şuan durumu iyi.Ayıptır ya sen nasıl babasın !

Evet yani o kadar üzüldüm ki bu duruma. Ben dediğim gibi ebeveyn değilim o yüzden fiyatlardan çok haberdar değilim ama kendi açımdan değerlendirdiğimde çok zor 4500 lira.
Ben de ebeveyn değilim ama ortada bazı şeyler o yüzden görüyoruz canım

Aynen canim onu kassettim tabiki hayatında biri olabilir adam para vermemek için her yolu dener diye düşündüm icin öyle yazdım kotu niyetle degil 🥰🥰🥰
biliyorum kötü niyetle yazmadığını, evet hayatıma biri de girebilir ama o öyle bir tavırda ki sanki benim hayatıma kimse giremez. ben birtek çocuğuma bakmak zorundayım özel bir hayatım olmamalı tavrında.

Şartları iyi olduğu için çocuğuna bunları layık görmemesi aklım almıyor .Kendisi işe arabayla gitsin çocuğunun servisini bile düşünmesin küçücük cocuk.

Bildiğim kadarıyla okulu suana kadar tek seferlik ödedi zaten ? Şuan sadece 4500 nafaka veriyor ? O da binbir zorlukla hakaretle..ve eski eş kişisinin Şuan durumu iyi.Ayıptır ya sen nasıl babasın !
ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.

Çocuğun masrafları bir yana, bakım ve verilen emek var ortada. Kendiniz için harcasanız bile kimse kusura bakmasın hakkınızdır. O tüm gün çocuk sorumluluğundan uzakken siz hayatınıza çocuğunuza göre yön veriyorsunuz. Ne kadar alıyorsunuz, ne kadar arttırım olacak bilmiyorum uzaktan yorum yapmak doğru değil belki ama gerçekten ihtiyaç duyduğunuz için arttırma talep ettiyseniz korkmayın. ,Kendi öz evladı için harcanacak olan bir nafaka için helal etmiyorum demesi de sadece terbiyesizlik kafanıza takmayın.

ödedi de öderken de benim ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :) şuan sadece 4500 veriyor onu da icra hesabına göndericem diye tutturdu. orası da kesinti yapıyor muhtemelen 4000 filan gelicek.
Düzgün bir insan olsa mesela neden böyle bir konuda inatlaşır ki zaten ?

Back