Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

O da beni tehtid ediyor msjlarında bütün kozlarımı kullanırım sen annelik de kadınlık da yapamıyorsun diye hakaret ediyor bende avukatıma gönderdim.
Bunlar hakaret değil eleştiri.
Diğer yazdığı da hukuki hakkını sonuna kadar kullanma anlamı içerdiği için tehdit değil.

Birde bu adamları destekleyen kadınlar var, bende buna çok hayret ediyorum.
Şaşılacak şey. Burada annenin bir suistimali söz konusu değil ki, üstelik çalışıyor da. Ekonominin hali zaten ortada. 4 gün yetecek parayı nafaka diye bağlanmasını eleştirsinler bence.

Ama bir davada verdiğim parayı helal etmiyorum demek suç olarak sayıldı yine nafaka meselesiydi hatta
O cümle hakkında bir fikrim yok.
Acaba suç mu yoksa tahrik olarak mı kabul edilmiştir?
Parayı bana vermiyorsun, çocuğuna haram etmiş oluyorsun deseydiniz diyeceğim,anlamazlar,bir tane de bende var nafaka cimrileri

Bende direk avukatkma gönderdim zaten bunu daha önce duyduğum için. Umarım istediğimin 2 katını ödetirler de aklı başına gelir
Hakkınızda hayırlısı zor bir süreç heleki eskiden aynı yastığa baş koydugunuz insanla böyle olmak çok zordur allah yardımcınız olsun

O cümle hakkında bir fikrim yok.
Acaba suç mu yoksa tahrik olarak mı kabul edilmiştir?
Parayı bana vermiyorsun, çocuğuna haram etmiş oluyorsun deseydiniz diyeceğim,anlamazlar,bir tane de bende var nafaka cimrileri
Sanırım tahrik olarak geçmiş olabilir hatta 2 katını ödemek zorunda kalmış. Allahın cezaları anlayışsız hödük insanlar

Hakkınızda hayırlısı zor bir süreç heleki eskiden aynı yastığa baş koydugunuz insanla böyle olmak çok zordur allah yardımcınız olsun
yoruyor ya gerçekten en sevmediğim şeyler. Hayır düşman olmanın ne anlamı var gönder işte al eksiklerini git otur köşene. Benimle illa polemiğe tartışmaya girecek. Ne dediysem hep bi tartışma çıkarttı. Benim tek derdim çocuğumun iyi bir hayatı olsun mutsuz büyümesin. Birşeyde gözü kalmadın bu kafada olmak neden bu kadar zor anlamıyorum. Benim için nötür o yüzden zor gelmiyor bana onunla böyle olmak genelde gülüp geçiyorum ama söz konusu çocuğumuz olunca benim sinirim tepeme atıyor.

İlk boşandığınız zamanda böylemiydi zamanlamı bu hali aldı.

Katılıyorum,çocuğu anne tek yapmıyor. Boşanınca zaten genelde çocuklar anneye veriliyor. Annelerin çoğu zaten çocuğuna bakıyor hayatından ödün vererek. Baba bekar adam gibi çocuksuz devam ediyor. Bir nafaka verecek çocuğa onu bile icra ile zorla alıyorken niye anneye sen çalışmıyor musun diye soruluyor. Çalışsın çok da kazansın, çocuğun hakkı değil mi daha iyiyi yaşamak ben de anlamıyorum , e sen çalışmıyor musun. Milletin ülkedeki ev kirası fatura miktarlarından market giderlerinden haberi yok heralde. 4500 ün yarısı kızın ise bu paraya aylık et alsa zaten markete gitmeden biter. Biraz makul mantıklı konuşalım. Herkes Vehbi Koç un kızı torunu değil üç kuruş peşinde de değil ama baba ise bakacak, hatta demeden kızın kolundan tutup alışverişine götürmesi masrafını ödemesi gerekiyor. Bu kız et yiyor mu sebze meyve alabiliyor mu diye takip etmesi lazım. Her haltı da ananın boynuna kitliyoruz çok saçma yani. Adam parayı veriyor 4500 tl ile baba mı oldu yani. Valla iyi yani doğur boşan ver 5 bin mis gibi babasın ama hiç bir sorumluluğun da yok ama çocuğun da oluyor hem de bekar hayatına da devam edebilirsin missss

Siz neden muhatap oluyorsunuz madem avukata verdiniz, gereksiz çatışma yaşıyorsunuz.Bir de ben boşanmışsam asla o adama doğalgazım kapanacak filan deyip küçülmem.Boşanırken bunları hesap etmişsinizdir.
Maalesef nafaka miktarı çok çıkmıyor genelde,bizim arkadaş iki çocuğa 5 bin alıyor,o da dava açacakmış; 25 bin istemiş avukat.Biraz huyuna giderek iyilikle mi artırmaya çalışsanız daha mantıklı olur.Karşılıklı restleşme size yaramaz.

Evet karşılamıyor ve kendisinin geliri yüksek kendi firması var. 10 senelik bir firması var durumu çok iyi 4 tane arabası var,deniz manzaralı evde oturuyor. Çocuğa verdiği para ise 4500₺
Jameya eski kocalarimiz aynı kişi olabilir mi dicem de aynı şartlar aynı mulkler. çocuğun okulu için 20 bin veriyor okula ödüyor direkt, kendim için nafaka almadım, çocuğun harçlığı için onun hesabına 4500 atıyor her ay, ayrica bana çocuğun ihtiyaçları için 20 bin ödüyor her ay, bir de çocuğun adına bir yer almıştık ayrılırken çocuğun üstüne geçirdi ordan gelen 20 bin de bana ödüyor o direkt kiraya gidiyor. Yani ben nafaka talep etmedim ne çocuk ne kendim için o bir yerden gelir bağladı kendi ordan gelen 20 bin dışında bana ekstra 40 bin artı çocuğa 5 bine yakın toplam 65 bin ödüyor. Onun dışında özel sağlık sigortası yaptırdı ödüyor ve giyimi kusami ayakkabısı herseyini babasi alıyor. Kesinlikle arttirmali. Aynı şartlara sahip iki adamin ödemesi bu kadar farklı olamaz

Başlarda size hak veriyordum. Buradaki üyeleri anlayamıyordum yorumlarında size kırıcı davrandıkları için. Bu yorumunuzdan sonra işler değişti !

Devlet okulunda okumakta ne varmış ? Devlet okuluna gidenler meslek sahibi olamıyor mu ?

Ne demek yaz kış yürüyerek götürüyorum !

Hanımefendi ben 34 yaşındayım ve iki üniv. bitirdim. Mali müşavirim. Hayatım boyunca okula ve işe yürüyerek gittim. Otobüs duraklarında beklerdik kardeşimle ve diğer okul arkadaşlarımla saatlerce.

Mühendisler, öğretmenler, memurlar otobüse biniyor. Otobüs, metro, servis duraklarına gitmek için en az 20 dk yol yürüyor kar kış demeden.

Sizi diğer insanlardan ayıran fark nedir ? İlkokul mezunusunuz. Israrla kendi işinizi yapmaya çalışıyorsunuz. Girin bi fabrikaya eğin başınızı çalışın ama zor geliyor değil mi siz seçkinsiz yakışmaz..

Bu gözler T**m**k domates fabrikasında sezonluk çalışan atanamamış fizik öğretmenini, B*M markette kasiyerlik yapan matematikçiyi, otomotiv yan sanayi fabrikalarında presçilik yapan bankacılık mezununu, Bursa Belediyesi'ne temizlik işi için başvuran torpil bulmaya çalışan nice nitekli güzel insanlar gördü.

Biz rumeli göçmenleri çalışkan, sabırlı ve çözüm odaklıyızdır, hayret ediyorum siz de romanya üzerinden geldiğinizi söyleyip duruyordunuz..ben sizi çözemedim bi türlü.

Kız çocuğunuz olduğu halde eve tuhaf acayip adamlar getirmeler yok neymiş süpürgenizi almışmış..ne cesaret ya kız çocuğu olan biri dost hayatı yaşayabilir

Siz eski eşinizi de takıntı haline getirdiniz. Adamı bi salın ya vallahi.. Adamın kumaşı belli karaktersiz eyvallah ama lanet olsun nafakana da sana da deyip engelleyin adamı her yerden..daire kapısına evladınızı bırakın. Adamla muhatap olmayın görüşmeyin önemsemeyin.

Sizin davanız başka ama..eski kocanızdan çocuğu kullanıp para koparmak..

Hayat oldukça zor, kabul nafaka rakamları komedi .. siz sürekli drama queenlik yapıyorsunuz arabesk yaşamayı seviyorsunuz

Madem ki eski kocadan hayır yok ki olsaydı eski olmazdı, öyleyse kendi kendimizin kahramanı olacağız. Düzenli bir işe gireceksiniz. Gerekirse ek iş yapacaksınız evlere temizliğe gideceksiniz. Kızınızı bırakın annenize..yok öyle çalışmadan lüks harcamalarda bulunmak.

Hayır yani tam olarak ne bekliyordunuz ki boşanınca. Madem ki eski eşiniz kıymetliydi boşanmasaydınız.

Sizin derdiniz evlilik felan değil. Hayat kaliteniz düştü ondan bu serzeniş

Boşanmış çocuklu çaycı, muhasebeci, sekreter, çevre müh. kadınlar tanıyorum. Hiçbiri sizin gibi sitem etmiyor. Nafaka tutarına gülüp geçiyorlar.Kendi başlarının çaresine bakıyorlar.

Evinin elektriği ve suyu kesilen 3 çocuklu anneler var..böyle adi adamlar var !

Ya bi silkelenin öfff

Benim anneannem 5 çocukla hayatta bi başına kaldı. Türkiye'de hiç akrabası yoktu. Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamıyormuş dedem vefat ettiğinde. Annemin akrabalarını kurşuna dizdiler komunist rejimde, bazılarının cesedine dahi ulaşılamadı.

Anneannem 5 çocuğun 5ini de okuttu. Tuğla fabrikasında işe girmiş 42 yaşında. Hafta sonları evlere temizliğe gitmiş ! Sen ne anlatıyon bacı ?!

Adamlık herkeste olmak zorunda değil sen adam ol o zaman.

Şartlar değişmiyorsa sen değişeceksin.

Bu adamın kötü olduğunh biliyordun. Kendin yazdın defarca. Niçin çocuk yaptın öyleyse ? Elinde mesleğin diploman yok çalışmaya toto yok ?

Adamı ölmüş bil. Önüne bak.

Annen baban nerede ? Onlar demiyorlar mı kızımız zor günler geçiriyor diye ?

Benim annem ve babam 2001 krizinde işsiz kaldığında annem ayakkabılarını odun sobasında yaktı da ısındık.

Güçlü değilsin mızmızsın. Zahmetsiz rahmet olmaz.

Asgari ücretle çalışıyorum demişsiniz bir yorumda.Asgari ücretle kızınızı özel okula nasıl yazdirdiniz ? Hem de Istanbul da..
Ben öğretmenim devlet anaokuluna yazdırdım,yarı özel sayılır 4500 fln masrafı var, özeller uçuktur.
Eviniz kira değil mi ?

Sen ne anlatıyon be abla

Kendime harcadığım bir kuruş bile yok benim ya
Çocuğunuza bakan sizsiniz nafakanın her kuruşunu kendinize de harcayabilirsiniz böyle yorumlara kulak tıkayın lütfen .
Çocuğa bugün 7/24 bi bakıcı tutulacak olsa en az 50 bin.
Kadının ne özel hayatı ne iş hayatı her şey bi yarım eksik kalır maddiyatsız tek başına .

Öfke ile söylediğiniz sözler için nafakadan artiris reddine gidilmez ne münasebet o ana baba arasındaki manevi bir durum . Seve seve o nafakayı verecek istediği kadar helal etmesin bu onun vazifesi adam olsaydı sizi bu durumlara sokmazdi. Layık olmadiginizi düşündüğü miktarı alıp afiyetle bir yerine de sokabilir davadan sonra. hiç korkmayın sadece hakaretvari birşey söylemeyin . ( Sen o.... Cocugusun anan o..... Sen p..vnksin gibi gibi gibi . Erkekliğine de açık sekilse laf etmeyin eline koz vermeyin üzeri kapalı şekilde küfürsüz hakaret olur ama hayal gücünüze ve kelime dagarciginiza kalmış . )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…