- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
Aynısını yaşıyorum önce o başlatır sonra ben cevap verince suçlu oluyorum.Ben de anlaşmalı boşandım bebeğim 9 aylık ve 4 bin nafaka gönderiyor her gönderdiğinde oğluma harca memene estetik yaptırmak için kullanma bekar anne gibi gezme oğluma aylardır kendim bakıyorum tek gezmem bim ve a101 ve site parkı bana ve aileme hakaretler...
Yani bunların hepsi aynı 4 binle millet kedi kopegine bakamiyor bu devirde çok pişmanım çekişmeliden oğlum için vazgeçtiğime...
Ben de bugün ettiği tüm hakaretlere küfürlerle cvp verdim ses kaydı aldı çocuğun ilerde senin ne mal olduğunu öğrenecek senden alacam vs dedi bunların topunun Allah bin belasini versin böyle bir adamdan güzelim bir çocuk sahibi oldum yanarım yanarım oğluma yanarım... Size de bol sabır diliyorum
Bende pişmanım çekişmeliden vazgeçtiğim için. Alacaktım şirketinin yarısını bitane araba bide yüklü bir tazminat ortalıkta it köpek gibi dolaşacaktı. Ben kızım yıpranmasın diye vazgeçtim ve bir kuru nafakaya tamam dedim. Açın sizde nafaka arttırma davası hiç korkmayın.