Aynısını yaşıyorum önce o başlatır sonra ben cevap verince suçlu oluyorum.Ben de anlaşmalı boşandım bebeğim 9 aylık ve 4 bin nafaka gönderiyor her gönderdiğinde oğluma harca memene estetik yaptırmak için kullanma bekar anne gibi gezme oğluma aylardır kendim bakıyorum tek gezmem bim ve a101 ve site parkı bana ve aileme hakaretler...
Yani bunların hepsi aynı 4 binle millet kedi kopegine bakamiyor bu devirde çok pişmanım çekişmeliden oğlum için vazgeçtiğime...
Ben de bugün ettiği tüm hakaretlere küfürlerle cvp verdim ses kaydı aldı çocuğun ilerde senin ne mal olduğunu öğrenecek senden alacam vs dedi bunların topunun Allah bin belasini versin böyle bir adamdan güzelim bir çocuk sahibi oldum yanarım yanarım oğluma yanarım... Size de bol sabır diliyorum
4 sene önce 1000₺ bana 1000₺ kızına nafaka yazdırmıştı, bende hiçbirşey istemediğim için o zaman kabul ettim.Sakin olun..
4500 TL nafakayı, siz mi belirlediniz mahkeme mi?
Eşiniz mal varlığını, gelirini doğru beyan etti mi?
Sizin eviniz kira mı?
Çocuğunuz, toplu taşıma ile mi servisle mi yürüyerek mi okula gidiyor?
Devlet okulu mu kolej mi?
Kaç yaşında?
Bunlar ve pek çoğu baz alınarak, nafaka hesaplanır..
Ayrıca, sizi hassas noktanizdan vurmaya çalışmış, anneliginizden.. Tahrik etmiş..
Anne hayat kadını bile olsa, çocuğa zarar getirmiyor ise çocuğu anneden almazlar..
Ancak soğuk kanlı ve sakin olun.
Ya bende alırım da çok tırsarak yazdım ne yazdıysam şayet :) kullanır filan diye.O pisliğin aklını alırım.
O kim köpek de kadınlık yapacaksınız ona
Ayrılmıssınız bitmiş gitmiş
Kadınlıkta yapmadıysak yetemedıgındendir yetebılmıs mı erkek olarak
Yetemedi bu arada yetemediğinden bu kadar kuduruk.O pisliğin aklını alırım.
O kim köpek de kadınlık yapacaksınız ona
Ayrılmıssınız bitmiş gitmiş
Kadınlıkta yapmadıysak yetemedıgındendir yetebılmıs mı erkek olarak
Babasının madem ki durumu müsait, o zaman çocuğunuzun alışkın olduğu ortamı bozmamak adı altında özel anaokuluna devam ettirmek istediğinizi belirtirsinjz..4 sene önce 1000₺ bana 1000₺ kızına nafaka yazdırmıştı, bende hiçbirşey istemediğim için o zaman kabul ettim.
Kızım şuan anaokuluna gidiyor ama özel,yürüyerek götürüp getiriyorum yaz kış. 6 yaşında devlete vericem çünkü durumum yok şuan. Ben kızıma asla bir zarar vermem bütün yaşadıüım zorluk ona düzen kurmak için çabaladım kurdum da ama son zamanlarda çok zorlanıyorum. O yüzden de nafaka arttırma davası açtım
Güçlü bir anneyim de gücümü git gide yitiriyorum. Evet doğrusu bu çocuk üzülmesin diye ellerinden geleni yapmalı her iki taraf. Ben nasıl bu kadar fedakarlık yapıyorsam aynı şekilde o da çocuğu için yapmalı. Ben doğalgazım kesilecek dediğimde bile beni ilgilendirmez bana bunları anlatma demişti. He hallettim mı hallettim çok şükür bu zamana kadar kesilmedi ama çok zor zamanlardan geçtiğimde söylediğimde oralı bile olmadı. Adamlık herkeste yok malesef.Babasının madem ki durumu müsait, o zaman çocuğunuzun alışkın olduğu ortamı bozmamak adı altında özel anaokuluna devam ettirmek istediğinizi belirtirsinjz..
2 yil önce ile su anki herseyin arasında inanılmaz bir enflasyon farkı olduğunu, babanin durumunda da ciddi bir artış söz konusu madem bence bu davayı alırsınız..
Ne biçim babalar var anlayamıyorum, etrafımda tanıdığım ayrılan çok çift var, adamlar evin faturalarına kadar ödeyip yaz kış ayrı tatillere götürüyorlar çocuklar üzülmesin diye..
Siz de üzülmeyin, çalışan güçlü bir annesiniz.
Allah iyilerle karşılaştırsın
Güçlü bir anneyim de gücümü git gide yitiriyorum. Evet doğrusu bu çocuk üzülmesin diye ellerinden geleni yapmalı her iki taraf. Ben nasıl bu kadar fedakarlık yapıyorsam aynı şekilde o da çocuğu için yapmalı. Ben doğalgazım kesilecek dediğimde bile beni ilgilendirmez bana bunları anlatma demişti. He hallettim mı hallettim çok şükür bu zamana kadar kesilmedi ama çok zor zamanlardan geçtiğimde söylediğimde oralı bile olmadı. Adamlık herkeste yok maalesef .
Çünkü bu zihnjyetteki insanlar, çocuğuna değil size yaptığını düşünüyor.Güçlü bir anneyim de gücümü git gide yitiriyorum. Evet doğrusu bu çocuk üzülmesin diye ellerinden geleni yapmalı her iki taraf. Ben nasıl bu kadar fedakarlık yapıyorsam aynı şekilde o da çocuğu için yapmalı. Ben doğalgazım kesilecek dediğimde bile beni ilgilendirmez bana bunları anlatma demişti. He hallettim mı hallettim çok şükür bu zamana kadar kesilmedi ama çok zor zamanlardan geçtiğimde söylediğimde oralı bile olmadı. Adamlık herkeste yok malesef.
Çocuğa alınan nafaka neden hak olmasın ki? Sonuç olarak çocuğun masraflarına gidiyor. Dinen baba çocuğun her masrafını karşılamak zorunda; gelişmişlik, eşitlik adı altında tüm sorumluluk maddi manevi kadının üstüne yıkılıyor.Zorunda değil mı? Yani benim gelirim iyi olsaydı yine nafaka arttırma davası açmaya hakkım vardı. Bende çok üzülüyorum yanlış birşey mı yaptım diye düşündüm bian sanki hakkım yokmuş gibi. Eski eşim de bu tavırda zaten buna hakkım yokmuş nasıl nafaka arttırma davası açarım ben :)
Bunla ilgili bir şey okumuştum adam verdiği nafakayı helal etmiyorum vs vs gibi sözler kullanmak suçmuşHerkese merhaba. O kadar canım sıkkın ki buraya yazıp dertleşip biraz üzerimdeki kötü havayı atmak istiyorum.
Eski eşime nafaka arttırma davası açtım,haziran 14 ünde davamız var. Bugün eve geldim kızımın tabletini açtım ona vermek için,eski eşim kızımın hattına upuzun bir msj yazmış. Bana verdiği nafakanın bir tek kuruşunu bile helal etmediğini yazmış. Bana nafaka arttırma davası açtın bende tüm kozlarımı kullanıcam sana karşı,kadınlık yapamadığın gibi annelik de yapamıyorsun, işte icraya verdin 30 bin tl aldın ama çocuğa bir ayakkabı almadın. Halbuki çocuğa ben 3 çeşit ayakkabı aldım. Hiçbirşeyden haberi yok çocuk ne yiyor ne içiyor,ayda 1 kez arar,senede 3 gün anca görür ama dil papuç kadar.
Nafaka arttırma davasında ne gibi kozlar kullanalir bu adam bana karşı? Eski msjlarınfilan ekleyip sinirle yazdığım msjları kullanabilir mı? Deliricem artık ne yapacağımı şaşırdım ben bütün hayatım iş ve çocuk. Onun dışında hiçbir özel hayatım yok zaten evlenmek istediğim kişiyle asla vakit geçiremediğim için ilişkim bitti. Ben bu kadar fedakarlık yaparken verdiği nafakayı helal etmiyorum demesi nedir? Ben gerçekten deliricem artık. Oturup ağlayasım var çocuğum görmesin diye onu da içime içime ağlıyorum etkilenmesin üzülmesin diye. Ben bu kadar zorlanırken verdiği 3 kuruşluk nafakayı bana laf ediyor olmasını hazmedemiyorum. Çocukla alakası yok hayatını yaşıyor,şükür diyip nafakasını adam akılkı göndereceğine beni süründürmek için elinden geleni yapıyor. Tek dileğim nafaka arttırma davasını kazanmak. Gerçekten ben nereye yetişeceğimi bilmiyorum artık
Kendi mutsuz bir birey olduğu için herkes mutsuz olsun istiyor sanırım. Ya ben almışım tüm sorunluluğunu üzerime çocuğun,adam ol nafakasını yüksek göndermiyorsan da ihtiyaçlarını karşıla, giyim okul masraflarını karşıla git hayatını yaşa ben zaten halimden memnunum severek bakıyprum çocuğuma. Git yaşa işte rahat rahat daha neyin intikamı neyi süründürme peşindesin? 4 sene olmuş ya 4 sene geçmiş boşanalı hala ben sürüneyim zorlanayım derdinde.Hayret ediyorum bu boşanan adamlara. Çocuğunu düşüneceklerine hala kadından intikam alma derdinde bir çoğu. Yahu ne güzel annesi bakıyor sen hayatını yaşıyorsun, durumun da iyiyse mahkeme 4 dese sen 14 ver. Hiç anlayamıcam bu zihniyeti. Anneyi mutsuz edip mutlu bir çocuk nasıl görecekler ileride acaba.
Bende direk avukatkma gönderdim zaten bunu daha önce duyduğum için. Umarım istediğimin 2 katını ödetirler de aklı başına gelirBunla ilgili bir şey okumuştum adam verdiği nafakayı helal etmiyorum vs vs gibi sözler kullanmak suçmuş
Birde bu adamları destekleyen kadınlar var, bende buna çok hayret ediyorum.Hayret ediyorum bu boşanan adamlara. Çocuğunu düşüneceklerine hala kadından intikam alma derdinde bir çoğu. Yahu ne güzel annesi bakıyor sen hayatını yaşıyorsun, durumun da iyiyse mahkeme 4 dese sen 14 ver. Hiç anlayamıcam bu zihniyeti. Anneyi mutsuz edip mutlu bir çocuk nasıl görecekler ileride acaba.
Evet tüm sorunluluk benim üzerimde. Çocuğu en son hangi kursa yazıldı ondan bile haberi yok o derece rahat yaşıyor. Ki yaşasın da umurumda değil,ama çocuğunun giderlerine karşılayacaksın sonra sen hayatına bakacaksın. Beni baya zorladı 4 senedir ayakkabı isterdim hakaret,çocuğa mont istedim hakaret. Bende gidip dava açtım madem adam gibi karşılamıyorsun herşeyini.Çocuğa alınan nafaka neden hak olmasın ki? Sonuç olarak çocuğun masraflarına gidiyor. Dinen baba çocuğun her masrafını karşılamak zorunda; gelişmişlik, eşitlik adı altında tüm sorumluluk maddi manevi kadının üstüne yıkılıyor.
Bu cümlede eylem (canını yakmak)şarta bağlandığı için tehdide girmiyor, bana böyle bir cümlede bu gerekçe ile takipsizlik çıkmıştı,merak etmeyin.Kötü hiçbirşey yazmadım ama cevabını verdim benim anneliğime laf edersen senin çok kötü canını yakarım dedim.
resmi yollardandır zaten mahkeme filan çok korkuyor o yüzden bu kadar kuduruk. İcray yokuyla göndermediği nafakayı da aldım ödü kopuyor birşey olucak diye işineÇünkü bu zihnjyetteki insanlar, çocuğuna değil size yaptığını düşünüyor.
Sanki çocuk o evde ısınmıyor gibi..
Hiç sıkılıp üzülmeyin..
Eger ki resmi olmayan yollardan mal varlığı edindi ise ihtimaller zorlaşır ama hersey kendi üzerinde ise, artış olur..
Ciddi bir artış olmasa da..
Ve şu anda tüm menkul ve Gayrimenkullerinde çocuğunuz hak sahibi haberi yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?