Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

Aynısını yaşıyorum önce o başlatır sonra ben cevap verince suçlu oluyorum.

Bende pişmanım çekişmeliden vazgeçtiğim için. Alacaktım şirketinin yarısını bitane araba bide yüklü bir tazminat ortalıkta it köpek gibi dolaşacaktı. Ben kızım yıpranmasın diye vazgeçtim ve bir kuru nafakaya tamam dedim. Açın sizde nafaka arttırma davası hiç korkmayın.

Sakin olun..
4500 TL nafakayı, siz mi belirlediniz mahkeme mi?
Eşiniz mal varlığını, gelirini doğru beyan etti mi?
Sizin eviniz kira mı?
Çocuğunuz, toplu taşıma ile mi servisle mi yürüyerek mi okula gidiyor?
Devlet okulu mu kolej mi?
Kaç yaşında?
Bunlar ve pek çoğu baz alınarak, nafaka hesaplanır..
Ayrıca, sizi hassas noktanizdan vurmaya çalışmış, anneliginizden.. Tahrik etmiş..
Anne hayat kadını bile olsa, çocuğa zarar getirmiyor ise çocuğu anneden almazlar..
Ancak soğuk kanlı ve sakin olun.

Kimisi böyledir parasini alma canını al Şimdi siz bitmiş bir vaka siniz.Siz onun için ölü yatirimsiniz.Verdigi para az gelince ki cocuk buyutmek çok masraflı hele ergenlikte cep yakıyor valla bu eski eş sinir olmuş Eline nden gelse püf sizi yok eder .Bence takmayın lütfen hayatınızı yaşayın önlem olarak çocuğa yaptığınız masrafları faturalandirin ne olur ne olmaz.Hakkini helal etsin etmesin haksız dua boş laf.Siz niye hala nort olamadinizki.Artik bunlar sizi etkilememeli

4 sene önce 1000₺ bana 1000₺ kızına nafaka yazdırmıştı, bende hiçbirşey istemediğim için o zaman kabul ettim.
Kızım şuan anaokuluna gidiyor ama özel,yürüyerek götürüp getiriyorum yaz kış. 6 yaşında devlete vericem çünkü durumum yok şuan. Ben kızıma asla bir zarar vermem bütün yaşadıüım zorluk ona düzen kurmak için çabaladım kurdum da ama son zamanlarda çok zorlanıyorum. O yüzden de nafaka arttırma davası açtım

Babasının madem ki durumu müsait, o zaman çocuğunuzun alışkın olduğu ortamı bozmamak adı altında özel anaokuluna devam ettirmek istediğinizi belirtirsinjz..
2 yil önce ile su anki herseyin arasında inanılmaz bir enflasyon farkı olduğunu, babanin durumunda da ciddi bir artış söz konusu madem bence bu davayı alırsınız..
Ne biçim babalar var anlayamıyorum, etrafımda tanıdığım ayrılan çok çift var, adamlar evin faturalarına kadar ödeyip yaz kış ayrı tatillere götürüyorlar çocuklar üzülmesin diye..
Siz de üzülmeyin, çalışan güçlü bir annesiniz.
Allah iyilerle karşılaştırsın

Güçlü bir anneyim de gücümü git gide yitiriyorum. Evet doğrusu bu çocuk üzülmesin diye ellerinden geleni yapmalı her iki taraf. Ben nasıl bu kadar fedakarlık yapıyorsam aynı şekilde o da çocuğu için yapmalı. Ben doğalgazım kesilecek dediğimde bile beni ilgilendirmez bana bunları anlatma demişti. He hallettim mı hallettim çok şükür bu zamana kadar kesilmedi ama çok zor zamanlardan geçtiğimde söylediğimde oralı bile olmadı. Adamlık herkeste yok malesef.

Çünkü bu zihnjyetteki insanlar, çocuğuna değil size yaptığını düşünüyor.
Sanki çocuk o evde ısınmıyor gibi..
Hiç sıkılıp üzülmeyin..
Eger ki resmi olmayan yollardan mal varlığı edindi ise ihtimaller zorlaşır ama hersey kendi üzerinde ise, artış olur..
Ciddi bir artış olmasa da..
Ve şu anda tüm menkul ve Gayrimenkullerinde çocuğunuz hak sahibi haberi yok sanırım

Çocuğa alınan nafaka neden hak olmasın ki? Sonuç olarak çocuğun masraflarına gidiyor. Dinen baba çocuğun her masrafını karşılamak zorunda; gelişmişlik, eşitlik adı altında tüm sorumluluk maddi manevi kadının üstüne yıkılıyor.

Hayret ediyorum bu boşanan adamlara. Çocuğunu düşüneceklerine hala kadından intikam alma derdinde bir çoğu. Yahu ne güzel annesi bakıyor sen hayatını yaşıyorsun, durumun da iyiyse mahkeme 4 dese sen 14 ver. Hiç anlayamıcam bu zihniyeti. Anneyi mutsuz edip mutlu bir çocuk nasıl görecekler ileride acaba.

Bunla ilgili bir şey okumuştum adam verdiği nafakayı helal etmiyorum vs vs gibi sözler kullanmak suçmuş

Kendi mutsuz bir birey olduğu için herkes mutsuz olsun istiyor sanırım. Ya ben almışım tüm sorunluluğunu üzerime çocuğun,adam ol nafakasını yüksek göndermiyorsan da ihtiyaçlarını karşıla, giyim okul masraflarını karşıla git hayatını yaşa ben zaten halimden memnunum severek bakıyprum çocuğuma. Git yaşa işte rahat rahat daha neyin intikamı neyi süründürme peşindesin? 4 sene olmuş ya 4 sene geçmiş boşanalı hala ben sürüneyim zorlanayım derdinde.

Birde bu adamları destekleyen kadınlar var, bende buna çok hayret ediyorum.

Evet tüm sorunluluk benim üzerimde. Çocuğu en son hangi kursa yazıldı ondan bile haberi yok o derece rahat yaşıyor. Ki yaşasın da umurumda değil,ama çocuğunun giderlerine karşılayacaksın sonra sen hayatına bakacaksın. Beni baya zorladı 4 senedir ayakkabı isterdim hakaret,çocuğa mont istedim hakaret. Bende gidip dava açtım madem adam gibi karşılamıyorsun herşeyini.

Kötü hiçbirşey yazmadım ama cevabını verdim benim anneliğime laf edersen senin çok kötü canını yakarım dedim.
Bu cümlede eylem (canını yakmak)şarta bağlandığı için tehdide girmiyor, bana böyle bir cümlede bu gerekçe ile takipsizlik çıkmıştı,merak etmeyin.

resmi yollardandır zaten mahkeme filan çok korkuyor o yüzden bu kadar kuduruk. İcray yokuyla göndermediği nafakayı da aldım ödü kopuyor birşey olucak diye işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…