Ben p. Yerleşince ıkınmaya çalıştım ama olmadı sadece karnım şişti delik falan açılmadı kaldı öyle ya olmuyorbende bu spreyler sayesinde yenmiştim canım bol bol egzersiz yap Parmakla . Eşli denemeye geçinçe de tam o baskı anında ıkın tüm gücünle. Ikınınca kasılma olmuyo anlamadan giriyo içeri . Ben ilk parmakla çok egzersiz yaptım . Parmakla egzersiz yapa yapa alışıyo orası bide ıkınınca anlamadan giriyo İnan hiç acı olmadan hem de . Ben tedavi olmadan yendim buradaki yöntemleri okuya okuya . İnşallah sen de yenersin . Çok kötü bişey biliyorum . Evliliğimin ilk zamanları zehir olmuştu bana ..
Sprey de baya yardımcı olur canım rahatlatıyo. Kasma kendini . Tek sıkıntımız kendimizi kasmamiz. Kasmadiginda bacaklarını rahatlatabildiginde nasıl olduğuna sen bile inanamicaksinBen p. Yerleşince ıkınmaya çalıştım ama olmadı sadece karnım şişti delik falan açılmadı kaldı öyle ya olmuyorbugün spreyi aldırıyorum bir de onla deneyecgim biktim artık
Dün denedik.Affiniza sığınarak anlatıyorum; yatağın kenarına geldim acabildigim kadar açtım fakat yok bi yere çarpıyor adeta sanırım spreysiz psikolojim tam olarak hazır olmayacak. Sprey sıktığınızda baskı hissi oluşmuyor mu ? Ne kadar sıkmam gerek birde ?Sprey de baya yardımcı olur canım rahatlatıyo. Kasma kendini . Tek sıkıntımız kendimizi kasmamiz. Kasmadiginda bacaklarını rahatlatabildiginde nasıl olduğuna sen bile inanamicaksin
Sprey bende çok etkili olmuştu uyusturdugunda o hissi çok hissetmedim . Ama dediğim gibi kendinizi kasarsanız yine zor olur . Kendini rahatlat . Rahat hissettiğinde deneyin . Bacaklarını rahat bırakıp tam girdiği anda ıkındığında acı baskı olmadan giriyoDün denedik.Affiniza sığınarak anlatıyorum; yatağın kenarına geldim acabildigim kadar açtım fakat yok bi yere çarpıyor adeta sanırım spreysiz psikolojim tam olarak hazır olmayacak. Sprey sıktığınızda baskı hissi oluşmuyor mu ? Ne kadar sıkmam gerek birde ?
Ikinmayı beceremiyor muyum acaba , dün denedim karnım şişiyor sanki sadece orada bir açılma yok normalde aynada baktığımda ufak bir delik görüyordum. Nasıl ıkınmalıyım tam olarakSprey bende çok etkili olmuştu uyusturdugunda o hissi çok hissetmedim . Ama dediğim gibi kendinizi kasarsanız yine zor olur . Kendini rahatlat . Rahat hissettiğinde deneyin . Bacaklarını rahat bırakıp tam girdiği anda ıkındığında acı baskı olmadan giriyo
Canım bende tedavi sırasında kullanmıştım ve eşimde de uyuşma olmuştu ben 10 fıs sıkıyordum doktorum 5fısa indirmem gerektiğini söylemişti yani sprey sayısını azaltmıştımBisey sorabilir miyim sprey penisi uyusturup söndürür mü prezervatif kullandınız mı acaba çünkü bizde öyle bi sorun olduda esimde uyustu lutfen biri cevap verebilir mi
Siz yendiniz mi prezervatif kullanınca sprey yine etki eder mi ?Canım bende tedavi sırasında kullanmıştım ve eşimde de uyuşma olmuştu ben 10 fıs sıkıyordum doktorum 5fısa indirmem gerektiğini söylemişti yani sprey sayısını azaltmıştım
Hayr zaten prezervatifsiz kullanirsan esinide etkiler uyusturur xanmSiz yendiniz mi prezervatif kullanınca sprey yine etki eder mi ?
Evlenmis kisilerin esiyle beraber olamamasi korkusu ve onu yenmek icin kullanilan ilacKizlar iliski kokusu da neymis anlamadim bu spray ne icin
Prezervatifle deniyoruz ama iste baş kısmı giriyo devamı olmuyo biyer de yanlış yapıyorum galiba pozisyonda.tavsiye edebilceginiz bi pozisyon var mıHayr zaten prezervatifsiz kullanirsan esinide etkiler uyusturur xanm
Hangi pozisyon deniyorsunuz ki canimPrezervatifle deniyoruz ama iste baş kısmı giriyo devamı olmuyo biyer de yanlış yapıyorum galiba pozisyonda.tavsiye edebilceginiz bi pozisyon var mı
Benim üstte olduğum pozisyonda ama sanırım penisi dik tutuyorum ondan olmuyo yani bana öyle geliyoHangi pozisyon deniyorsunuz ki canim
Evet canım ben YENDİM Aralık ayında. Vemcaine sprey ve aparatlarla önce alıştırdım eşli denemede spreyi az sıkıp denedim ve oldu. Ben alttaydım belinin altına yastık koy popoyu biraz yukarı kaldır inan öncelikle acı olmayacak diye düşün hep rahatlatıcı gitar müzikler var sen spreyle deneme yaparken onu aç inan rahatlatıyorSiz yendiniz mi prezervatif kullanınca sprey yine etki eder mi ?
Ya vajenin icine nasil sıkıyosunz ya ben sıkamiyorumBen tedavimde kullandım gerçekten işe yarıyor.Seansa gitmeden önce 10 fıs sıkıyordum seans öncesi de 5 fıs doktorum sıkıyordu.Acı yok gerçi acı sprey olmasa da yok da işte bizler beynimize acıyı kodlamışız bir kere
Peki silmemmi gerek eşimi etkilermi
Ya nasil sıktnz oyle sıkmyorum ben içineEvet tamamen uyusturuyor ben ilk basta girise 1 fis sikmistim sonra cubugu icine sonuna kadar itin 2 fis, ortada 2 fis en son yine giriste 2 fis sikip 10 dk bekliyodum his kalmiyo yakmasindan korkmayin mentol gibi düşün ilk bi yakar sonra gecer hic bir his kalmaz
Sıkamiyorum icine yazcaktimYa nasil sıktnz oyle sıkmyorum ben içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?