• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vemcaine sprey

Tamam canim tesekkur ederim ince oldgu icin insan huylanyo tuhaf oluyo ya
Hissetmezsin iceri iterken emin ol cok ince çünkü dilator yapmissin zaten onu hayli hayli yaparsin eger olduki yapamadın dilatorun etrafina sık dilatorle çalış içerisi uyusur cubukla sikmayi denersin tekrar

Hissetmezsin iceri iterken emin ol cok ince çünkü dilator yapmissin zaten onu hayli hayli yaparsin eger olduki yapamadın dilatorun etrafina sık dilatorle çalış içerisi uyusur cubukla sikmayi denersin tekrar
Normlde dilatorle calisrken vajenin cevresne iki fıs sıkıyom dilatore tekrar sıkmıyom bidaha

Evet 1 yıla yakın zaman oldu ama tedaviyle yendim tedaviye ek olarak spreyi kullandık
Benimlede paylasabilir misnz acaba aşamalarinizi.
Ben vemcain spreyi iki fıs sıkıyorum sadece baska sıkmıyorum. Dilatorede bebe yagi sürüyorum 3 e kadar hersey iyi guzel ama 4. Boy sadece 1 kere oldu baska olmadi cok buyuk itsemde ilerlemiyo.
Birde birsey sormk istyorum. Eşli denerkende vemcaini kac kez kullanabilirim.aklima sürekli spreyi birakinca girmeycek gbi geliyo

Evet tamamen uyusturuyor ben ilk basta girise 1 fis sikmistim sonra cubugu icine sonuna kadar itin 2 fis, ortada 2 fis en son yine giriste 2 fis sikip 10 dk bekliyodum his kalmiyo yakmasindan korkmayin mentol gibi düşün ilk bi yakar sonra gecer hic bir his kalmaz
Meraba ben de dilatorle vemcainle çalistim yendim şukur eslide yaptik oldu.
Fakat esli denemede 6 kez sıktım icine sokamadm cubugu ben cevresne ve dilatore sıktm bi iki defa calisip esimle denedm oldu ama cok zor oldu cok canim yandi bu vemcain spreyi eşli denerken kac iliskide denemeliyiz.
Spreyle bile cok aci cektim sıkmadanda bole mi olur

Back