Vemcaine sprey

Defnam123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
197
131
53
30
Vemcaine sprey ile iliski kokusunu atabilen var mı? O baskı ve yanma hissine gerçekten etki ediyor mu ve spreyin cubugunu tamamen içeri sokmamiz gerekiyormu kaç fiş sikmaliyiz kullananlar yardımcı olabilir mi sonunda spreyi aldım ve 1 2 gune denicem

Evet tamamen uyusturuyor ben ilk basta girise 1 fis sikmistim sonra cubugu icine sonuna kadar itin 2 fis, ortada 2 fis en son yine giriste 2 fis sikip 10 dk bekliyodum his kalmiyo yakmasindan korkmayin mentol gibi düşün ilk bi yakar sonra gecer hic bir his kalmaz

Ben tedavimde kullandım gerçekten işe yarıyor.Seansa gitmeden önce 10 fıs sıkıyordum seans öncesi de 5 fıs doktorum sıkıyordu.Acı yok gerçi acı sprey olmasa da yok da işte bizler beynimize acıyı kodlamışız bir kere

Evet bi onu sonuna kadar sokabilirsem yakması falan sorun drgil çok tesekkurlrr

Sırf o yüzden uzun süredir ayna karsisinda inceledim dokunmaya çalıştım kafamı bosaltmaya çalıştım simdi denicem o başta ki olayı atlatabilsem çok iyi olcak

Peki silmemmi gerek eşimi etkilermi

Bu vajinismusun derecesine bağlı ne desem yalan olur.Benimki biraz ağırdı işe yaramadı seninki belki daha hafiftir işe yarar kesin konuşmamak lazım bu konularda

Ben ileriye kadar goturup 1 2 fis sıktım çektim bidaha sıktım girisede 1 fis siktim ama tam uyusmadi birde o giriş kismindaki baski hissinde kendimi kasip kapamaya calisiyorum onu nasil assbilirim çok fazla bi baskı var spreyleo baski hissettinizmi

Spreyi sikip eslimi deniyorsunuz yoksa aparat egzersizi mi eşle o baskı oluyo çünkü sen sikiyorsundur orasi kapaniyo kasinca parmak egzersizi yap spreyden sonra iyicene uyustugunu anlarsin 2 3 parmak bile rahat giriyo uyusunca kontrol ettin mi öyle?

Evet yani en son yine bolca sıktım parmağı hissetmedim bile ama esli yapınca çok baskı oluyo o zaman da istemeden itmeye calisiyorum esimi bu da en zor kısım gibime geliyo

Evet yani en son yine bolca sıktım parmağı hissetmedim bile ama esli yapınca çok baskı oluyo o zaman da istemeden itmeye calisiyorum esimi bu da en zor kısım gibime geliyo
O an kasiyosun demekki kaslarimiz çok güçlü oldugu icin giris kapaniyo dogal olarak

Giristeki panik halini atlatmak icin aparatla egzersiz yapmak cok ise yariyo tavsiye ederim bence hic vakit kaybetme aparatlarla egzersiz yap alissin orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…