Veli terörü

Bazı kesimler kabul etmek istemese de, ülkenin kültür seviyesi bu.

Çocuklar belli şeyleri okul hayatından alıyor olsalar da, yetiştikleri yani büyüdükleri evde, ailede temeli atmış oluyorlar. Ve maalesef çok daha kötüye evriliyor kültürel yapı. Benim zamanımda annemin öğretmenime “ben falancaya gidiyorum kızıma söyle oraya gelsin yoksa kapıda kalır” diye kadınlar günündeki ayşe teyzeyle konuşur gibi mesaj atmasını düşünemiyorum mesela.

grubu herkesin yazımına kapat.Sadece duyuru için kullan

Off off zihniyete bak.. normal zamanda da bu derece dusuncesiz ararlar miydi online olunca mi cozuttular boyle? Siz de mesai kavramindan bahsedin. Ozel hayatiniz oldugunu soyleyin bir hafta engelleyecegim munasebetsiz her arayani deyin.
Benimkiler online eğitime geçince sıyırdılar hepten

Okul varken zaten velilerle hiç işim olmuyordu hiç haberim yoktu böyle durumlardan

Niyeyse bu para konusunda müthiş bi önyargo var velilerde sanki her şey yeterli de biz her ay sırayla eşya yeniliyoruz topladığımız paralarla evde

Zaten kibar veya saygılı biri yazınca sorduğundan fazla yardım edesim geliyor

Onda bile kendimi kötü hissettiğim oluyor acaba bu yaptığım ayrımcılık mı diye

hiç unutmam gece 2 de (!)
çat diye soru atmıştı biri.
“saat 2 farkında mısınız?” dedim.
“ama onlinesınız” dedi
bu da böyle bir anımdır.
sizinle ilgisi yok artık veliler her şeyi daha iyi biliyor ve müdahaleci davranıyor(!)
çok biliyorsan gel sen derse gir dememek için zor tutuyordum kendimi.

Emir eriyiz çünkü onlinesam hizmete hazırım her zaman

Ben de saat çok geç dediğimde farkındayım demişti bi veli

Belki ilkokul grubu böyledir onu da bilemiyorum. Tek anlamadığım hadi çocuk küçük onun saçmalamalarını anlarım adı üstünde çocuk da bazı veliler niye çocukla küçülüyor?
Ortaokul da aynııı daha bu aksam biri paragraflarca mesaj atmış bir de "müsayit değilsinizdir diye aramadim" MÜSAYİT yazmış. Allah razı olsun abla

Ortaokul da aynııı daha bu aksam biri paragraflarca mesaj atmış bir de "müsayit değilsinizdir diye aramadim" yazmış. Allah razı olsun abla
Ben de yine whatsapptan arandık veli tarafından

Bana çokyanlış geliyor ya whatsapptan resmi birini aramak bilmiyorum

Ben de yine whatsapptan arandık veli tarafından

Bana çokyanlış geliyor ya whatsapptan resmi birini aramak bilmiyorum
Ben artık gülüp geçiyorum 20 sene geçmez böyle emekliliği göremeden kanser oluruz
Benim doktorum da bir şey söyleyeceği zaman illa whatsapptan arıyor. Bazılari ondan hoşlanıyor demek ki ne diyeyim

Ben artık gülüp geçiyorum 20 sene geçmez böyle emekliliği göremeden kanser oluruz
Benim doktorum da bir şey söyleyeceği zaman illa whatsapptan arıyor. Bazılari ondan hoşlanıyor demek ki ne diyeyim
Doktor whatsapptan arasa saygı duyamazdım herhalde o kadar saçma buluyorum bu whatsapptan arama işini

Gittikçe kötüye gidiyoruz bence de. TRT arşiv diye bir sayfası var TRT'nin. Orada eski röportajları yayımlıyorlar. O kadar güzel ki diksiyonları insanların. Anadolu da ki köylerde de öyle. Çocukların kelime dağarcığı, kendilerini ifade ediş şekilleri hayran kalınası cinsten.

Siz de insansınız. Böyle hissetmeniz çok normal. Benim düşüncem ilkokul olduğu için böyle olduğu. Şayet çocuğu liseye giden bir velinin, sürekli öğretmene ödev soracağını düşünmüyorum..

Ahan da az önce bir veli beni aradı ve oğlunun sınıf öğretmeninin telefon numarasını istedi dün gece de öğrenci mesaj atıp yazılıyla ilgili bilgi istedi. Ama ben hiç kızmadım kibarca cevapladım ( gerçekten çünkü her akşam olmuyor çok şükür diyerek teskin ettim kendimi )

Küfredecektim süresiz banlanırım diye etmiyorum hay sizin derdinizi seveyim ben bu mu cidden dersiniz keşke emojileri çoğaltsalar ya kendimi ifade edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…