Velayet..

Ücretsiz avukat tuttum ama karşı taraf ücretli avukat tutacakmış eğer öyle olursa yine de benden alma durumu varmı
2 aylık bebeği kim annesinden alıp babasına verirki,emzirme dönemindeki bebekler zaten annede kalır,ama dediğim gibi bu bir hırs siz versenizde almaz zaten korkmayın o yüzden,çocuk her zaman annede kalır,annenin çok aykırı bir durumu olmadığı sürece,gayri ahlaki bir yaşam tarzı yada akıl sağlığıyla ilgili bir sıkıntısı,yüz kızartıcı bir suçu yoksa zaten annede kalır hangi avukatı tutarsa tutsun.

Bence iyi bir avukat tutmanız lazım baronun ataması ile değil
kesinlikle laf dalaşına girmeyin yorum yapmayın verin avukata avukat ilgilensin
2 aylık bebeği sizden alamazlar görüşmeleri için süreleri uzatırlar karşı avukat talep ederse
o yüzden işinizi şansa bırakmayın boşanma avukatı ile görüşün derim
yapamazsın dedi yapınca tabi alacağım diye size koz kullanıyor ki istediğimi yapsın derdin de

Aynn bende bu şekilde bildiğim için bu yola girdim yoksa bebeğimi kaybetmeyi göze alamam

Alması için sizin mental bir hastalığınız (şizofren gibi) veya gayri ahlaki yaşamınız olmalı. Ama lütfen ağız dalaşına girmeyin, size birşey söyletir, sonra onu aleyhinize kullanır.

Avukat tutun ve onun yönlendirmesine göre ilerleyin

Sakın ağzına laf vermeyin, kavga esnasında birşey söylersiniz bunu size karşı kullanır. Olabildiğince izole kalın bu dönemlerde. Gerekirse sosyal medya hesaplarınızı da kapatın, eşiniz iftira atıp her türlü pisliği yapabilir.
Hiç psikiyatr gidip tanı aldınız mı? Uzun süreli ilaç kullandınız mı? Bunu çok sık kullanıyorlar velayet davalarında.
Bunların dışında hiçbirşey yapamaz. 2 aylık bebek babaya verilmez.

Hayır hiç tanı almadım ilaç da kullanmadım. Çok sükür mental sağlığım yerinde. Zaten 28 gün oldu ben evi terk edeli hiç bir şekilde kızının hiç bir ihtiyacını sormadı bir lira bile göndermedi. Eğer kızını çok düşünseydi ne olursa olsun aramızda ne geçiyorsa geçsin onu sorar ihtiyaclarını karşılardı. Şimdi de kalkıp kızı bana ver sana istediğini veririm diyor pezevenk

2 aylık çocuğu alamaz tatlım merak etme. Alsa nasıl bakacak zaten. Senin elinde ayrılmak için deliller var mı ?ilerde de velayet davası açsa bile genellikle çocuğun düzeni bozulmasın diye kabul etmiyor mahkemeler kanıtlanmış herhangi bir şiddet vs yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…