feragat edilen dava

mahkemeyi meşgul etmek derken ?? kaldı ki bunu bilseydim bile binde bir ihtimalle alacağımı bilsem de yine açardım o davayı. nafakayı bile hacizle alan biriyim ben
Nafakayla ister hacizle al ona bir sey demiyoruz keske o adama güvenipte imzalamasaydiniz feraget etmeniz simdi nasil altinlari geri alacaksiniz? O sizin hakkiniz ayni davayla geri kabul olmuyor binde bir diye bir sey degil ki keske ihtimali olsa

Nafakayla ister hacizle al ona bir sey demiyoruz keske o adama güvenipte imzalamasaydiniz feraget etmeniz simdi nasil altinlari geri alacaksiniz? O sizin hakkiniz ayni davayla geri kabul olmuyor binde bir diye bir sey degil ki keske ihtimali olsa
ben çocuğum için evliliğim için işte gözü görmüyor insanın zerre kötülük ya da art niyetle yaptığım bir şey değil ki zaten feragat konusu bu niyetlerle olmaz. ama şimdi karşı tarafın niyetini gördüm ve anladım Allah sorsun güle güle yiyemesin oğlum ve benden uzak yerde Allah çıkarsın ne diyim beddua değil duamdır

Feragat vazgeçme gibi değildir. Bu yüzden avukatlar bile yapmaz. Çünkü yeni durumlar oluşabilir, hak kaybına sebebiyet verir. Keşke daha önce bir avukata danışsaydınız, eşiniz kurtulmuş gibi duruyor.
o şimdi göbek atıyodur. olsun ne diyim ondan büyük Allah var.

Feragat ettiğiniz ilk davada da mı ziynet istemiştiniz?

o şimdi göbek atıyodur. olsun ne diyim ondan büyük Allah var.
Yani bu sizin elinizde olan birşeydi. Kimseyi suçlamayın. Bu yüzden avukatlar var değil mi. Herneyse olan olmuş. İlk davada ne talep ettiyseniz o talepleri alamazsınız. Talep etmediğiniz şeyler illaki vardır onların üzerine yoğunlaşın. Avukat zaten inceleyecekmiş o da sizi böyle yönlendirecektir.

Yani bu sizin elinizde olan birşeydi. Kimseyi suçlamayın. Bu yüzden avukatlar var değil mi. Herneyse olan olmuş. İlk davada ne talep ettiyseniz o talepleri alamazsınız. Talep etmediğiniz şeyler illaki vardır onların üzerine yoğunlaşın. Avukat zaten inceleyecekmiş o da sizi böyle yönlendirecektir.
vallaha ben suçluyorum. çocuğum için uğraş verirken ben onun bu düşünceleri için o suçlu. hiç umrumda değil. dava ertelendi o süre zarfında da elimdeki kanıtlarla yalancı şahitleri şikayet edeceğim en azından bir daha kimsenin canını yakmasınlar.

X