- 20 Temmuz 2024
- 328
- 183
- 30
-
- Konu Sahibi Burcu ozturk
AlamazArkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere ben geçenlerde eşime boşanma davası açmıştım. Dava açtıgıma inanmıodu taaki tebligat eline ulaşıncaya dek. Şimdi de avukat tutup çocugu senden alcam diyor. Ben çok araştırdım alamayacagını biliyorum. Hatta donuna kadar alcam dedim. Madem ki bana ve kızıma bunları yaşattın bunun hesabını verceksiniz dedim. Ama şimdi beni çocugum ile tehdit ediyor. Sizce öyle bir ihtimal var mı. Alabilir mi çocugumu. Bu arada bebeğim 2 aylık
Aynn saçmalıyor işteAnne sadakatsiz bile olsa annenin sevgilisi bile olsa 12 yaş altı tüm çocuklar anneye veriliyor ben hep böyle gördüm.Sadece anne istemez ise babaya veriliyor.Birde annenin yeni eşi yada sevgilisi çocuğun güvenliği için bir tehdit oluşturuyorsa ( lafla değil ispatli kanıtlı) o zaman baba dava açabiliyor velayet için. tekrardan yada anne çocuğa kötü davranıyor bakmıyor ruh hastalığı var gene ispat ister heyet raporu ister yani depresyon vs değil.vs tabi ispatlamak lazım öyle annesi iki bağırdı vs gibi değil Velayeti gerçekten hak eden layığı ile yapan vede isteyen erkek pek görmedim.Alamaz yüzde yüz bence.Almakda istemez zaten gerçekten diye düşünüyorum Kim bakacak ki annesimi? Siz varken ne gereksiz.Bunlar hep tehditvarî bilindik boşanma ağızları
Kötü bir hayat yasamiyorsan, psikolojik olarak ileri seviyede bir tanin yoksa hiç bir mahkeme 2 aylık çocuğu babaya vermez.Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere ben geçenlerde eşime boşanma davası açmıştım. Dava açtıgıma inanmıodu taaki tebligat eline ulaşıncaya dek. Şimdi de avukat tutup çocugu senden alcam diyor. Ben çok araştırdım alamayacagını biliyorum. Hatta donuna kadar alcam dedim. Madem ki bana ve kızıma bunları yaşattın bunun hesabını verceksiniz dedim. Ama şimdi beni çocugum ile tehdit ediyor. Sizce öyle bir ihtimal var mı. Alabilir mi çocugumu. Bu arada bebeğim 2 aylık
Annem babam kız kardeşim çalışıyor kira yok. Artı ev de güzel. Bende çocuk toparlanınca çalışmayı düşünüyorumİmkansız eğer çok çok kötü şartlarda yaşamoyorsanız
Şükür ki öyle sıkıntılarım yok. Ama karşı taraf iftira atar diye korkmuyor değilim.Kötü bir hayat yasamiyorsan, psikolojik olarak ileri seviyede bir tanin yoksa hiç bir mahkeme 2 aylık çocuğu babaya vermez.
Nasıl yani konuyu biraz açabilir mısınızIyi bir avukat bulun daha cok yeni konu acildi kucuk bebek yatili verilmisti avukatsiz sakin ilerlemeyin ortaligi kizistirmayin olabildigince az iletisim kurun
Nasıl yani konuyu biraz açabilir mısınız
Öffff klasik erkek tehdidi... Çocuğu senden alacaaaaammmm...Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere ben geçenlerde eşime boşanma davası açmıştım. Dava açtıgıma inanmıodu taaki tebligat eline ulaşıncaya dek. Şimdi de avukat tutup çocugu senden alcam diyor. Ben çok araştırdım alamayacagını biliyorum. Hatta donuna kadar alcam dedim. Madem ki bana ve kızıma bunları yaşattın bunun hesabını verceksiniz dedim. Ama şimdi beni çocugum ile tehdit ediyor. Sizce öyle bir ihtimal var mı. Alabilir mi çocugumu. Bu arada bebeğim 2 aylık
Barodan ücretsiz avukat talep ettim. Avukat verdiler banaKucuk cocuga yatili gorus verilmisti avukatsiz ilerlerseniz istemeden zarar gorebilirsiniz o uyeye cok uzulmustuk
Barodan ücretsiz avukat talep ettim. Avukat verdilerKucuk cocuga yatili gorus verilmisti avukatsiz ilerlerseniz istemeden zarar gorebilirsiniz o uyeye cok uzulmustuk
Zaten alamayacagını biliyorum ki zaten daha çocugunun mamasını bile alamayan adam çocuga mı bakacak.Öffff klasik erkek tehdidi... Çocuğu senden alacaaaaammmm...
Gaza gelmeyin, muhattap olmayın, donunu da almayın ne yapacaksınız kokuşmuş donu...
Barodan ücretsiz avukat talep ettim. Avukat verdiler
Zaten alamayacagını biliyorum ki zaten daha çocugunun mamasını bile alamayan adam çocuga mı bakacak.
Size bişey diymmi siz o bebeği ona verin al bak deyin aynı günün akşamı geri getirmezse bende hiç bişey bilmiyorum,bu kozları yemeyin hepsi taktik,ya az nafaka vermek için yapıyorlar hani bari çocuğum kalsın nafakayı almiym diye caydırmak için yada boşanmamak için yada başka bir sebep vardır,boşanınca ne olacak zannediliyorki çocuk kimdeyse hayatı tamamen kısıtlanacak olan o,eğer ben kimseyle gezmem tozmam gece gündüz çocuk bakarım,sen gez toz hayatına bak hafta sonlarıda gel çocuğunu al diyosa tmm ama anne dışında bu fedakarlığı kimse yapmaz,çocuk kozunu yemeyin bence hatta hiç muhattap olmayın kendi kendine yazsın oynasın siz sadece resmiyette karşı karşıya gelin.Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere ben geçenlerde eşime boşanma davası açmıştım. Dava açtıgıma inanmıodu taaki tebligat eline ulaşıncaya dek. Şimdi de avukat tutup çocugu senden alcam diyor. Ben çok araştırdım alamayacagını biliyorum. Hatta donuna kadar alcam dedim. Madem ki bana ve kızıma bunları yaşattın bunun hesabını verceksiniz dedim. Ama şimdi beni çocugum ile tehdit ediyor. Sizce öyle bir ihtimal var mı. Alabilir mi çocugumu. Bu arada bebeğim 2 aylık
Ücretsiz avukat tuttum ama karşı taraf ücretli avukat tutacakmış eğer öyle olursa yine de benden alma durumu varmıSize bişey diymmi siz o bebeği ona verin al bak deyin aynı günün akşamı geri getirmezse bende hiç bişey bilmiyorum,bu kozları yemeyin hepsi taktik,ya az nafaka vermek için yapıyorlar hani bari çocuğum kalsın nafakayı almiym diye caydırmak için yada boşanmamak için yada başka bir sebep vardır,boşanınca ne olacak zannediliyorki çocuk kimdeyse hayatı tamamen kısıtlanacak olan o,eğer ben kimseyle gezmem tozmam gece gündüz çocuk bakarım,sen gez toz hayatına bak hafta sonlarıda gel çocuğunu al diyosa tmm ama anne dışında bu fedakarlığı kimse yapmaz,çocuk kozunu yemeyin bence hatta hiç muhattap olmayın kendi kendine yazsın oynasın siz sadece resmiyette karşı karşıya gelin.