- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
bana cok güzel destek oldunuz cok sağolun kızlar..kadına cvp veremiyorum okdar cahil ki okadr saçma sapan bagrıyor ki ne söylesem gör bak neler yapıcam size gör bak neler gsteriicem size birde ne beddualar ne beddualar agzı alınmıcak kadr agırKorkma evladın için dik dur yere saglam bas önlerinde dag gibi dur ve yaradana sıgın inş herşey gönlünce olur
öncelikle cok teşkkr ederim cvp verdiğinz için evet dava açtım mahkemeye cıkılıcak kimse şahtlik yapmıyor korkudan kimse bulaşmak istemiyor ailem ve ben yalnızız geldiler evimde bebeği gösterdim birde demişler bebegi hiç görmedik diye bunaldım cok bunaldım
yok msj değil bana bagırarık evde söyledi bebeğim ilk dogdugu gece geldiler bizde acıdık isterler torunudur diye ama kadın evimizde bize etmediği hakaret söylemediği söz kalmadı..artık olarak ortak arkdaslara filanda söylemiş onlarda söyledi ama iş sahtliğe gelince aman beni bulaştırma aman bizi karıstırma aman benim söylediğim duyulmasın düşenin dostu olmuyor malesefkiSize kim söyledi bunu yani bebeği vermeyeceğini mesaj olarak atılmışsa mahkemede kanıt olarak gösterin
yok msj değil bana bagırarık evde söyledi bebeğim ilk dogdugu gece geldiler bizde acıdık isterler torunudur diye ama kadın evimizde bize etmediği hakaret söylemediği söz kalmadı..artık olarak ortak arkdaslara filanda söylemiş onlarda söyledi ama iş sahtliğe gelince aman beni bulaştırma aman bizi karıstırma aman benim söylediğim duyulmasın düşenin dostu olmuyor malesefki
Boşver takılma sen he he de geç yada it ürür kervan yürür debana cok güzel destek oldunuz cok sağolun kızlar..kadına cvp veremiyorum okdar cahil ki okadr saçma sapan bagrıyor ki ne söylesem gör bak neler yapıcam size gör bak neler gsteriicem size birde ne beddualar ne beddualar agzı alınmıcak kadr agır
bu hayatta bunlarıda görmek varmıs insan ne hallere düşüyor daha dün annemin babamın kuzusuydum şimdi anne bile oldum ve bana muhtac bi yavrum var siz benm için dua edin arkdaşrım bebeğimi hiç almasınlar benden allh ragzı olsun hepinizdenBoşver takılma sen he he de geç yada it ürür kervan yürür de
Savcılığa şikayet et ki, mahkeme onlara görüş izni vermesin yoksa görme bahanesiyle kaçırır çocuğu ayrıca normal de de dikkat et ...kadina bak yaa,sanki kendi dogurmus bide kaçırıyorkızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
yaa hamileyken bile burnumdan getirdi babamın evine gelmediğim günlerde o benim bebeğim onu ben alıcam sen başka doğur o benim kimseye vermem dengesiz ya tam bir dengesiz 1 kez şikayette bulundum cok tehtit aldım korkudan sonra sikayetimi geri aldım şimdi tekrar etmem gerekir mi ilk ettiğimde gecerli olurmu acaba?Savcılığa şikayet et ki, mahkeme onlara görüş izni vermesin yoksa görme bahanesiyle kaçırır çocuğu ayrıca normal de de dikkat et ...kadina bak yaa,sanki kendi dogurmus bide kaçırıyor
Onu geri almissin bir daha şikayet etmen gerekir ayrıca özellikle belirt bebeğimi kaçırmakla tehdit ediyorlar diye, öyle olursa hakim Belki onların cocugu gormesine izin vermez.allah yardimcin olsun.. Allah kv ve esine cocugunu kacirmasina firsat vermesinyaa hamileyken bile burnumdan getirdi babamın evine gelmediğim günlerde o benim bebeğim onu ben alıcam sen başka doğur o benim kimseye vermem dengesiz ya tam bir dengesiz 1 kez şikayette bulundum cok tehtit aldım korkudan sonra sikayetimi geri aldım şimdi tekrar etmem gerekir mi ilk ettiğimde gecerli olurmu acaba?
amin arkadasım Allh ragzı olsun ozamn tekrar belirtirim ben of sorun yasamktan okdr sıkıldım ki şimdi yine aynı seyler su mahkeme bi başlasa artık..Onu geri almissin bir daha şikayet etmen gerekir ayrıca özellikle belirt bebeğimi kaçırmakla tehdit ediyorlar diye, öyle olursa hakim Belki onların cocugu gormesine izin vermez.allah yardimcin olsun.. Allah kv ve esine cocugunu kacirmasina firsat vermesin
ah be kuzum siz de elinizi kolunuzu kendiniz bağlamışsınız, mutlaka çaresizlikten anlıyorum ama. neyse şu saatten sonra keşkelerin manası yok.evet götrdüm bebek aşağıya düşmüştü ama korkudan cekyattan düştüm dedim kendi rızamla imzamı atıp cıktım hastaneden
hiç birsey yapamıyordum ki yalnızdım etrafımda hepsi kurt gibi beni cok sindirdiler o yuzden böyle demek zorunda kaldım şimdi ailemin yanndayım diyorum ki neden bukdr korkmuşum acaba diyeah be kuzum siz de elinizi kolunuzu kendiniz bağlamışsınız, mutlaka çaresizlikten anlıyorum ama. neyse şu saatten sonra keşkelerin manası yok.
eh tabii korkudan, artık geçmiş güne ah vah etmenin manası yok zaten, siz çocuğunuza sahip çıkıp haklarınızı güzelce araştırın, inşallah sonu hayır olacak bu işin.korkudan
hiç birsey yapamıyordum ki yalnızdım etrafımda hepsi kurt gibi beni cok sindirdiler o yuzden böyle demek zorunda kaldım şimdi ailemin yanndayım diyorum ki neden bukdr korkmuşum acaba diye
Nasıl kaçıracakmış? Matahari mi kardeşim bu kadın? Üzülme canım bi gitsin ya.kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
inş cnm avukat tutucam zar zor tek basıma olmaz bu işeh tabii korkudan, artık geçmiş güne ah vah etmenin manası yok zaten, siz çocuğunuza sahip çıkıp haklarınızı güzelce araştırın, inşallah sonu hayır olacak bu işin.
inş cocugumu alınca benide deli edicekmiş kadında her yol var ya saalk plan peşindeler öyle bir alıcakmıs ki kimse bulamıcakmıs dengesiz işte kendini öyle üstün görüyor ki herksle kavgalı kadınNasıl kaçıracakmış? Matahari mi kardeşim bu kadın? Üzülme canım bi gitsin ya.
Kayınvaliden böyle saçma sapan şeyler söylüyorsa bence bunları bir şekilde kayda al ve mahkemede hakime sun. Velayet sana verilir bunun manyaklığı kanıtlandığında hukuki bir tedbirde alınır belki.
kesinlikle tut zaten. hele bir de karşı tarafın maddi imkanı varsa avukatın olmadan olmadık işler açmaya çalışırlar başına. çalışmıyorsan, gelirin yoksa ücretsiz avukat edinebilirsin yanılmıyorsam.inş cnm avukat tutucam zar zor tek basıma olmaz bu iş
avukat tutucam cnm karsı tarafın durumu coook cokk iyi benide korkutan bu zatenkesinlikle tut zaten. hele bir de karşı tarafın maddi imkanı varsa avukatın olmadan olmadık işler açmaya çalışırlar başına. çalışmıyorsan, gelirin yoksa ücretsiz avukat edinebilirsin yanılmıyorsam.
önce muhtara git bir konuş, barodan avukat isteyeceğini söyle o seni yönlendirecek sonra şu belgelere ihtiyacın olacak:
1-)Muhtardan Alınacak fakirlik belgesi
2-)İkametgah Belgesi
3-)SGK hizmet Dökümü
bunları baroya vereceksin, onlar talebine dönüş yapacak, çalışmıyorsan ve üzerine kayıtlı bir mülk yoksa büyük ihtimalle talebine olumlu yanıt verilir.