- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi pembepante
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
öncelikle cok teşkkr ederim cvp verdiğinz için evet dava açtım mahkemeye cıkılıcak kimse şahtlik yapmıyor korkudan kimse bulaşmak istemiyor ailem ve ben yalnızız geldiler evimde bebeği gösterdim birde demişler bebegi hiç görmedik diye bunaldım cok bunaldım
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
hic korkmayin, havlayan kopek isirmaz derler.inşallh öyle olur
ahh o kadın varya yemin ediyorum yedii bitirdi beni bana güneşyüzü göstermediler evde kapadılar kendileri gezdi tozdu yaaşadı 4duvar arasında yalnız hep ağladım gözyaşlarım durmadı Allhın adalatı cok büyüktür bigün bebeğimde bende kurtulucaz onlardanrezil insanlar yemişim kaçırmasını kadına bak ya,önce oğlunu adam gibi eğitseymiş de iyi bi eş-baba olsaymış.off valla daha ağır konuşasım var da mune nin cımbızından korkuyorum.
kuzum savcılığa git ve suç duyursunda bulun.öyle bol keseden atmasın k.validen olacak o hatun.
bunlarda plan pislik peşinde zaten korkuyorum ...ailem hep destek yanımda gözyaşlarımı siliyor elimi tutuyor onlar iyiki varlar bide olmasalardı ben ne yapardım..canım çok dikkatli ol
benim arkadaşımın da bebekken boşanmış anne babası
velayeti anne almış
ama baba görmeye gelince kızı kaçırmış bebekken
4 ay bulamamışlar
sonra savcılık vs zor bulmuşlar
kayınvalide seni nasıl tehdit ediyor? telefonla falansa kayıt cihazı tak, suç değil!
mutlaka şimdiden şikayetçi ol, bildir savcılığa, tehdit ediyorlar beni de, kaçıracağız diyorlar de
bu arada annen baban ne yapıyor bu olaylara karşı?
evet öyle birsey duydum icra yoluyla ve pedegoglarla bebeği görebiliyorlarmış diye ama ben suçlu olmam dimi cocugu onlara gösterdiğimiz halde 1aydır gelmiyolar aramıyolr sormuyorlar mahkeme için dilekce vermişler bebeği göstermiyorlar yüzüzüünü bile göremedik diye..bunlar plan peşinde..baba da baba sırf annesiyle plan yapsın diye evladını görmeye gelmiyor hoş hamileyken bana vurun adamdan hala ne bekliyorsamMahkemede tehditlerini dile getirin ve polis nezaretinde görüşme talebinde bulunun, her görüşme için dünya kadar harç yatırsınlar anlarlar tehdit etmek nasıl oluyormuş. Velayette sıkıntın olmaz zaten , bebek çok küçük anneye verilir velayeti. Allah yardımcın olsun
o kadına güvenmiyorum asla ccogu vermezsem suc diyolar ama daha dava bitmedi bileHakkınızda hayırlısı olsun. Ve sağlıkla büyütün bebeginizi.
Mahkeme minicik annesine muhtac bir bebeği babasına vermez ama bu tehditler hoş değil, babasıyla yanlız gondermeyin bebeğinizi. Görmeye geldiginde sizde yanında olun. Kaçiracağım diye haber gönderen kayınvalideye güvenmek doğru olmaz. Avukatınızada bu tehditlerden bahsedin mahkeme olacağında.
darp raporunuz var mı? olaya şahit olanların adını mahkemeye verin, şahitlik yapmak zorundalar, yok öyle ifadeden kaçmak, şahitlik gönüllü değil, cebridir. mahkeme çağırırsa ifadeye gitmek zorundalar, gitmezlerse polis zoruyla getirilirler, sadece belirli kişilere şahitlikten çekinme hakkı verilmiştir ki bir avukat sizi bilgilendirir zaten bu konuda.kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..
birkez mahkemeye cıktık şiddetten dolayı o var elimde sadece..Siddeti belgeleye bilirmisiniz? Yani cocuk zaten kücük oldugu icin size verilir, ama siddetide katarsaniz velayette tek sizde olur... Geriye sadece kacirma olayi kalir, onun icinde delil toplayin sahit bulun, böylece cocugu görmek isteyen sadece sizin yaninizda görebilir... Yanliz hic vermeyin, allah korusun insanlar kötü mahkeme kararlarini dinlemezler... Ayirmayin yavrunuzu yaninizdan... Allah yardimciniz olsun...
bir daha sokakta bağırdığında kameraya çekinelimde kanıt yok bagırdı sokaklarda onu alıcam soyismi bize ait gör bak neler çektiricem sana delirticem seni diye kimsede şahtlik yapmak istemiyor işim cok zor
bu vurdugunda bebeğim aşağıya düşmüştü korkudan polis cağırmadım artı kayınvalidem buna asla izinvermezdi zaten o yüzden darp raporu alamadım ....şahtlik olayına gelince yok benm kızım var oğlum var bulaşırlar yok bize zarar veririler filan kimse karışmıyordarp raporunuz var mı? olaya şahit olanların adını mahkemeye verin, şahitlik yapmak zorundalar, yok öyle ifadeden kaçmak, şahitlik gönüllü değil, cebridir. mahkeme çağırırsa ifadeye gitmek zorundalar, gitmezlerse polis zoruyla getirilirler, sadece belirli kişilere şahitlikten çekinme hakkı verilmiştir ki bir avukat sizi bilgilendirir zaten bu konuda.
tamam bunu yapıcam teşekkr ederim innş işe yararbir daha sokakta bağırdığında kameraya çekin
tabikide ona götürücek kadın kurt gibi bebeği bekliyor ..akrabaglarım var işte ancak sahtlık yapabilciek umarım işe yararasla korkma.. canları yanmış sindirememişler gitmezsin sanmışlar acısını nasıl çıkaracağını şaşırmış öyle sokaklarda bağırmakla kalır...
şahitlerden rica edin yalvarın yani ne olabilir ki... istediği bir şey varsa alın rüşvet değil sonucta bir gercege tanıklık edecekler ama çok zor durumda oldugunuzu anlatıp destek isteyin mutlaka biri kabul eder istemiyorlar deyip pes etmeyin..
çünkü eşiniz çocugunuzu görme günlerinde büyük ihtimal kayınvalidenize götürecektir orada aklını bulandırıp duracaklar büyüdügünde.. bunu engelleyecek bir karar ya da onları korkutacak bir karar alınması gelecekte sizin için iyi olır
bebeğim söz konusu olunca kendime hakim olamıyorum cok korkuyorum ister istemez belli ediyorum ama dediğinizi yapmaya calısıcam kızlar cok teşkkr ederim bana cesaret ve güç verdiniz Allh hepinizden rağzı olsunhiçbir şeycik yapamazlar. ne sanıyor bunlar kendilerini ya? korkmayın, güçlü durmanız lazım şu an. dua edin aileniz arkanızda. böyle tipleri susturmak için güçlü olmanız lazım. hiç korkmayın. tehditlerini belgeleyin, mahkemede kullanırsınız. ama unutmayın, korkmadığınızı belli edin muhakkak.
bu vurdugunda bebeğim aşağıya düşmüştü korkudan polis cağırmadım artı kayınvalidem buna asla izinvermezdi zaten o yüzden darp raporu alamadım ....şahtlik olayına gelince yok benm kızım var oğlum var bulaşırlar yok bize zarar veririler filan kimse karışmıyor
evet götrdüm bebek aşağıya düşmüştü ama korkudan cekyattan düştüm dedim kendi rızamla imzamı atıp cıktım hastanedenşahitlik onların rızasına kalmış bir şey değil, siz isimlerini mahkemeye verin, mahkemeye dinlemeye çağırır, yalancı şahitlik zaten suçtur. bir avukata mutlaka danışın, o bizim göstereceğimizden çok daha sağlam bir yol gösterir size
keşke darp raporunuz olsaydı, kanıtlamak zor. bebeği götürdünüz mü hastaneye? eğer bir kayıt varsa mutlaka edinin