- 27 Nisan 2009
- 2.319
- 3.191
- Konu Sahibi pembepante
Hicbirsey yapamaz mahkeme yoluyla tabi. Kacirma muhabbeti icin birsey diyemem insanlardan hersey beklenir. Gozunu dort ac. Tehditlerinide mahkemede mutlaka soyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off cok korkuyorum aynn cok dikktli olmama lazım kacırrsa bile bulduklarında hapse girermi bu mikropHicbirsey yapamaz mahkeme yoluyla tabi. Kacirma muhabbeti icin birsey diyemem insanlardan hersey beklenir. Gozunu dort ac. Tehditlerinide mahkemede mutlaka soyle
inşşşşş...7 sene uzun gibi bazen rahat ediyorum ama gözümğ acıp kapıyorum bebeğim büyüyorHepsi girer tabikide. Allah korusun. Sen dikkat et kendine guven. Onlarin karsisinda guclu ol. Ama en az 7 yasina kadar mahkemeler velayeti anneye verir
hayır çalışmıyorum malesfki biraz bebeğimi büyütyim bir iş bulucamCakisiyormusun veya sigortaki bir isin varmi bunlarda cok inemli esin calisiyormu
et o calısıyor malesef kiiihayır çalışmıyorum malesfki biraz bebeğimi büyütyim bir iş bulucam
ov harika ozamn heemen bi dilekce vermek umarım o kadın bebeğime elini bile süremezDava actysan tehdt alıyorm çocuğmu kaçırcklarms birde kotu söz edıyorlar dıye dılekçe ver uzaklaştrma alırlar goremezler mahkemeye kadar bi tanıdkta aynı şey oldu ordan biliyorm
allh ragzı olsun arkadaşım..yok benim kızım değil ama aynı bnm kızıma benziyor :)canım Allah yar ve yardımcın olsun..inşallah herşey gönlünce olur..bu arada birşey sormak istiyorum müsadenle profil resmindeki bebek senin bebeğin mi?
eevet sanırım korkusuz olmayı öğrenmeliyim destekleriniz için teşkkr ederm bana güç veriyorsunuz öyle bir an geliyor ki insanın gercek dostu bile sizler gibi tavsiyeler vermiyorlar ...eet hep bir bahanesi var alkol yeter artık onların yüzünden bebeğimi kaybediordum ben..aynn ailemden biriyle cıkıyorum cıkıcagım zamanda dısarıya zaten allhım korusunSakın korkma korkucak ne var bebeğin için korkusuz olacaksın sana yapılan herşeyi hakime söyle dilekçe ver ve ben eminim ki seni böyle hamileyken döven babanın evine yollayan adam bir süre sonra o bebeğide umursamaz kendine başka bi kurban bulur Yalnız bebeğinle dışarı çıkma tedbirli ol genede Allah yardımcın olsun
bende hep allhıma dua ediyorum allhım bana yeter onlardan korktukları için kimse elimi tutmuyor umarım dedğin gibi olur güzl dileklerin için teşkkr ederimSakın korkma Allah'ın izniyle asla alamazlar kimse şahitlik etmiyor diye üzülme Allah sana yeter gör bak onlar değil sen kazanacaksın!
evet öyle birsey duydum icra yoluyla ve pedegoglarla bebeği görebiliyorlarmış diye ama ben suçlu olmam dimi cocugu onlara gösterdiğimiz halde 1aydır gelmiyolar aramıyolr sormuyorlar mahkeme için dilekce vermişler bebeği göstermiyorlar yüzüzüünü bile göremedik diye..bunlar plan peşinde..baba da baba sırf annesiyle plan yapsın diye evladını görmeye gelmiyor hoş hamileyken bana vurun adamdan hala ne bekliyorsam
inşllh dedğin gibi olur arkadaşım....söylemeye bile utanıyorum ama bunlardan hersey beklenir kayınvalidem bana dediki sana öyle bir kir atıcamki gör bakalım o bebeği alıyormuyum alamıyormuyum diye benm alnım ak hiç korkum yok ama yalancı sahit bol onlardaSuçlu çıkacak bir durumunuz yok, göstermiyorlar diyen adama neden hakkını aramadın, davacı olmadın der hakim. Onlar biliyor kimin ne olduğunu
teşkkür ederim ALLH RAGZI OLSUNRica ederim
Bol bol hasbinallahi ve nimel vekil oku canım