- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- Konu Sahibi pembepante
ya şu kaynana ve kayınpeder görme hakkı kafamı kurcaladı bunu asla ve asla istemiyorum kızlarr ben ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off cnm bnm allh senden ragzı olsun okdr güzel yazmıssın üşenmemişssinde bana ne güzl destek oldun okdr mutlu ettn ki bni cok teşşkr ederim umarım snn dediğin gibi olur cnm bebeğim hem hemen büyüsün istiyorum hemde hiç büyümesin istiyorumHem geçmiş olsun hem de hayirlisi olsun diyeyim.bende bosanmak uzere olan bir anneyim.ve inanin korkularini, endiselerinizi, meleginize bakarken ki gozyaslarinizi oyle iyi anliyorum ki. Evet bir evlilik yasadik ve bitti.belki kotu tecrubeler yasadin ve haliyle icinde etkileri var hala.ama sakin ve saglikli dusunursen daha iyi olur.su an bebegin emiyo, alti bezli vs.zaten velayet sende.kaldiki suna emin ol bakici bile tutsalar bir bebegin sorumlulugu oyle zor ki.senin zayif noktalarini bildikleri icin oradan vurmaya calisiyorlar seni.esine belli saatlerde gorme suresi verilecek ve emen, bezli bir cocuk oldugu icin zaten sende yaninda olacaksin.ki o da haftada bir gun.mahkemede gunu ve saati belirle mutlaka.esinin ailesi gormesi konusundaki endisene gelince; su an ozve oz babasi belli gunlerde gorecek.zaten o babada bu zihniyet olsaydi bunlari yasamazdiniz, yasamazdik.ailesinin gormesi icin cocugun orda yatili olmasi gerekir.ona da daha uzun yillar var.bunu dusunup de uzme kendini.ki suna inan eski eslerimiz ve aileleri sadece ilk baslarda gelip gorurler.sonrasinda yeni hayat, es vs kosusturmasina girerler.o yuzden icin rahat olsun.sen sadece sessiz ol, sukunetini koru ve gucsuz durma.Allah yardimcimiz olsun...
Su an bebegin cok kucuk oldugu icin ve sen hem sana muhtac savunmasiz bebeginle hem de yasadiklarinla ugrastigin icin cok zor geliyor hersey.ama o masum melegin birszcik buyusun sana bir "anne"desin bak gor o zaman kendini.sen bile inanamayacaksin kendindeki guce.cunku klasik bir soz vardir"kadinlar zayiftir ama anneler gucludur".ilk ayrilik kararimizda agliyordum surekli. Ve benim o masum yavrum bacaklatima yapisip anne diyerek yuzume bakiyordu.ve o an anladim ki benim aglama zamanim degil.guvlu olup cocuga ornek olma zamanim.ona kol kanat germe zamanim.zaten o masum yavrularimiz bizden cok daha agir bir yukle bu hayata cok erken yasta mucedeleyle tutunmak zorunda.onlarin psikolojisi herseyden onemli.bunu saglayacak olan da biziz.ben ne olursa olsun esim (hala evli oldugumuz icin) le iyi olmaya calisiyorum.cunku ortak bir evladimiz var.sende esinle yasanilanlari, olani biteni konusmak yerine cocuk icin iyi olmak zorunlulugunu konus.kari-koca olarak ayriliyoruz ama Allahin nize verdigi emanete karsi omur boyu anne baba olma yukumlulugumuz var de.mahkemenin kararlastordigi gunler dahilimde her zaman cocugu gelip gorebilecegini ve senimde zaten bunu istedigini soyle.cocugu aramizda intikam araci gormek ona zarar verir bize degil de.gecen gun cocugumla parktayken bir adam ysnimdaki 3-4 yaslarindaki cocugu ve kopegiyle bir kadinla konusuyordu.ve adam kadina dediki:bu kopek bile bunun annesimden daha iyi.uzsktan duydugum bu dialog oylesine canim I acittiki anlatamsm.cunku kizi bunu duydu! Ve iste cocuga nasil bir zarar...yani o yuzden lutfen esinle bunu konus.gerisini hic dusunme. Ve bol bol Allaha dua et.insallah Allah yardimcimiz oluroff cnm bnm allh senden ragzı olsun okdr güzel yazmıssın üşenmemişssinde bana ne güzl destek oldun okdr mutlu ettn ki bni cok teşşkr ederim umarım snn dediğin gibi olur cnm bebeğim hem hemen büyüsün istiyorum hemde hiç büyümesin istiyorum